Tip na darček pre ňu: Lesky L'Oreal

decembra 10, 2016

Zakaždým po návšteve predvianočnej Viedne mi to konečne príde tak, že Vianoce sú tu vlastne už za dverami. Nechápte ma zle, aj u nás na Slovensku máme krásne vianočné trhy, ale tí. ktorí takisto aspoň raz navštívili Viedeň pred Vianocami musia uznať, že má svoje osobitné čaro. Predsa len, u nás asi ťažko nájdete vo výzdobe na uliciach monštruózne červené gule a rôzne iné obrovské dekorácie. Taktiež vianočné trhy vo Viedni (najmä tie pri radnici) majú úplne inú atmosféru, ako u nás, aj keď tie davy ľudí by som si najradšej odmyslela. Tiež sa mi veľmi páčilo verejné klzisko, ktoré tam je spravené aj tento rok, kde sa korčuľujete v smere šípok, ktoré Vám ukazujú cestu. Korčule si tam samozrejme za poplatok môžete požičať.:)

Avšak tento rok Vám z Viedne článok neprinesiem, keďže viac-menej sme navštívili tie isté miesta, ako aj každý rok a článok z mojej minuloročnej návštevy predvianočnej Viedne si môžete prečítať TU. Jediné miesto, kde sme sa minulý rok nezastavili bol Práter, ktorý som navštívila po štyroch rokoch a aspoň trošku sme sa vyjašili na bobovej dráhe po ležiačky. 

Neviem, ako ste na tom s darčekmi, ale ja sa môžem pochváliť, že už mám skoro všetko pokupované. Jediné, čo mi stále chýba, je darček pre tatina a pre mljho priateľa, čo je naozaj výzva, pretože mi nikdy nepovie, čo by chcel, iba to, že nič nepotrebuje. Ale pokiaľ máte problém s tým, čo kúpiť mamine/sestre/kamaártke, skrátka osobe ženského pohlavia, dnes mám pre Vás skvelý tip! V spolupráci s elnino.sk, Vám dnes napíšem niečo o darčekovej sade leskov od značky L´Oreal. 


V prvom rade by som chcela podotknúť, že pri objednávaní som si myslela (netuším prečo), že je to sada troch rúžov. Až po otvorení som zistila, že sa jedná o sadu leskov na pery. Nebudem Vám hovoriť, že som bola nejak zvlášť nadšená. Skôr sklamaná, keďže ja lesky moc nemusím. Veľmi mi lepia pery, vždy sa mi na pery lepia vlasy a nevydržia dlho. Presne toto isté som očakávala aj od nich. Dokonca som bola z toho, že sú to lesky tak znechutená, že som rozmýšľala, že ich ani nejak zvlášť neotestujem a potom ich niekomu darujem.:D Avšak jeden deň v škole som mala veľku chuť dať si k uniforme niečo červené a keďže tam nepotrebujem, aby mal nejakú extra výdrž a aby bol stále perfektný, siahla som po červenom z tejto sady. 



Ani Vám nebudem opisovať, ako moc som bola z tohto lesku prekvapená, pretože by som tu sedela do večera a aj tak by som nevedela nájsť to správne slovo. Jednoducho a stručne. Lesk som si natrela do pery a išla som do školy s tým, že po prvej hodine na perách už nebudem mať nič. Jedla som desiatu, pila vodu, skrátka klasika. Asi po tretej hodine mi napadlo behnúť na toalety a pozrieť sa, či mi na perách neostali zvyšky rúžu. A čuduj sa svete, on držal! Vyzeral presne tak, ako keď som si ho ráno natrela. 

Viete si asi predstaviť, ako veľmi som sa do toho rúžu zamilovala. Pery nezlepuje, moje vlasy sa na ňom nezachytávajú, má perfektnú výdrž, nech robíte čokoľvek a v sade ho nájdete v troch nádherných odtieňov, ktoré sú podľa mňa najviac nositelné a pristanú hocikomu. Odtieň 300- Juliet, čo je nádherná červená, odtieň 102- Romy, čo je sýtejšia ružová a odtieň 400- Eve, čo je fialovo-ružová farba. Tri nádherné odtiene v krásnych a elegantných zlatých baleniach určite potešia každé ženské srdce! Jediné, čo by som chcela vytknúť je nanášanie. Aspoň mne to išlo dosť nerovnomerne a chvíľku trvalo, kým som si ho rovno merne naniesla. Chce to len trochu času.:)

Chcela by som podotknúť, že na fotkách farby nevyzerajú, ako v skutočnosti, foťák mi to tak presne neodfotí a tiež sa ospravedlňujem za tie gélové nechty, ale na nové idem až vo štvrtok.:D

odtieň 102- Romy 

odtieň 300- Juliet 

 odtieň 400- Eve


Máte už nejakú skúsenosť s tými leskmi? Páčil by sa Vám taký darček? 



          FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Tohle jsem ještě nezkoušela :) Ale už jsme o nich slyšela a mají všechny pěkné odstíny :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ten červený vyzerá neskutočne krásne!! Presne takýto ba som na sviatky chcela. Tieto červené lesky mi prídu že dodávajú taký honosný look. Určite niečo podobné pôjdem pozrieť!

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na lesky nejsem, ale ty odstíny jsou krásné :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja veľmi nie, ale tieto sa naozaj nosia skvele:)

      Odstrániť
  4. síce nie som leskový človek ale tieto už okukujem nejaký piatok a vyzerajú neskutočne!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mala som odtieň Marilyn. Neuveriteľne lepil a farba bola zle pigmentovaná, tak v tomto prípade máš asi lepšie odtiene ako ja ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, tieto nie že by boli zle pigmentované, ale zle sa nanašajú, treba ich poriadne rozotrieť a niekde trochu zle pigmentuje, ale inak sú krásne a vydržia dlho:)

      Odstrániť
  6. Pigmentácia je krásna. Fialový by si u mňa určite našiel uplatnenie ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Dymové líčenie s MR Salvation Palette *

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla