U-Box

decembra 08, 2016

Niekedy mám dni, kedy by som sa Vám tu vedela rozpísať na tisíc riadkov a inokedy zase dni, kedy neviem ani to, ako začnem článok a nie ešte že o čom Vám sem budem písať. A presne taký deň mám dnes. Keďže mne už od stredy začínajú vianočné prázdniny, učitelia sa ako keby až teraz spamätali a zavalili nás toľkými písomkami, že až nechápem. Plus utorok mám termín odovzadania jedného projektu, ktorý musím dať ešte vytlačiť a zviazať a ktorý by mal obsahovať približne 20 strán a ja mám z toho hotové prvé štyri. Úprimne, neviem čo mám začať prvé, či dorábať prácu, učiť sa na písomky alebo sa venovať blogu. Do toho mi vbiehajú samé akcie, sobotu ideme s priateľom do Viedne a zisťujem, že mi absolútne nevychádzajú dátumy, ako mám rozplánované články a potrebovala by som ešte aspoň jeden celý mesiac, aby som to do prázdnin všetko postíhala. 

Ale dnes Vás nebudem zbytočne zaťažovať mojimi starosťami, dnes som tu pre Vás s článkom s opäť raz kozmetického sveta a chcela by som Vám predstaviť jeden slovenský beauty box, na ktorý som natrafila už dávnejšie, ale ešte len nedávno som sa rozhodla aj objednať si ho a pár dní dozadu mi prišiel. Teda, prišli mi rovno dva (lebo jeden je pre mňa málo, že?). Možno ho už niektoré z Vás poznajú alebo ste sa s ním už niekde stretli. Ide o U-Box. Aj keď nejde o box, v ktorom by ste našli kozmetiku luxusných a známych značiek, ako je to u tých zahraničných, ale okrem produktov, ktorých značky ja osobne nepoznám, tu nájdete aj tie známejšie. A to všetko za úžasnú cenu- 11.99€!


Tento boxík vychádza v pravidelných intervaloch každý mesiac. Mne prišli dva, jeden za mesiac november a druhý za mesiac december. Vždy ma podobné boxíky fascinovali a túžila som po nich, ale (aspoň myslím, že) u nás neboli dostupné a zo zahraničia sa mi to veľmi objednávať nechcelo. navyše boli dosť drahé. Preto je naozaj skvelé, že aj na našom trhu vzniklo niečo takéto.:)


Ako prvý Vám predstavím novembrový boxík. Ten ma zaujal najmä tým, že sa v ňom nachádzal produkt od značky Mac. Všetky produkty ma veľmi potešili, ale keďže by som niektoré nevyužila, prípadne už ich mám a nepotrebujem ďalšie, dám ich do jednej z giveaway, ktoré už v blízkej dobe chystám!  Dokopy som si v ňom našla 11 produktov. Box obsahoval tieto produkty:

 tekutá linka s aplikátorom fixky a vysúvacia očná linka Mac

 hubky na makeup a pinzeta

 pilník a vlásenky 

 trblietavý lak a paletka korektorov 

 pemza

sprchový gél a šampón Kallos

V druhom boxíku za mesiac december som si našla dokopy 3 produktov. V tomto boxe boli produkty zamerané aj na prírodnú kozmetiku, takže na ich testovanie sa obzvlášť teším! Tento krát ich dokopy bolo 9. Taktiež, ako v predchádzajúcom, by som ich všetky nevyužila, preto Vám tiež niektoré venujem do jednej z giveaway. Boxík obsahoval tieto produkty: 

 gumička a vianočný "náramok"

 knižka a maska na pleť

 rúž a malá paletka očných tieňov

šampón, maska a sprej na vlasy 

Poznáte U- Box? Zaujali Vás produkty v ňom? Poznáte ešte nejaké beauty boxy? 



          FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

27 komentárov

  1. Zajímavé produkty, určitě bych si vybrala :-) hlavně ty poslední vlasové produkty :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-) All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U Box poznám, ale nejak ma nezaujal. Videla som v zahraničí rôzne cruelty free vegan kozmetické boxy, ktoré by som rada vyskúšala :)

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja moc zase na tie vegan veci nie som zaťažená:D Predchádzajúce U-Boxy ma tiež veľmi nezaujali, ale v týchto sú aj zaujímavé produkty:)

      Odstrániť
  3. V tom druhém boxu mi přijdou, že jsou produkty zajímavější :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá zajímavě, ale nevím, jestli bych produkty úplně využila, to asi ne. Každopádně pro ten vánoční náramek bych zabíjela :) :D.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten náramok dávam do súťaže, takže ho kludne môžeš vyhrať :D

      Odstrániť
  5. väčšinou ma tieto beauty boxy veľmi nezaujímajú, ale som rada, že som si otvorila tvoj článok, pretože za 12€ je toto naozaj skvelá nádielka produktov :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to teda áno!:) Za toľko produktov super cena:)

      Odstrániť
  6. Najviac sa mi páči ten trblietavy lak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeeee tolik malých serepetiček, takový boxík by se mi taky líbil :) Hrozně ráda objevuju, co je uvnitř :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O U-Boxe počujem prvýkrát, ale príde mi to ako Dmko box len o dosť lepší. Najviac ma zaujali tie argánové produkty na vlasy. Mohla by si o nich urobiť recenziu. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to niečo také, ako DM-box:) Recenzia bude:)

      Odstrániť
  9. Tak tento box neznám, ale produkty vypadají moc hezky :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Novembrový som nestihla, ale decembrový už mám doma a som s ním veľmi spokojná.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, že si nestihla novembrový, ten bol super!:)

      Odstrániť
  11. Páni, vůbec jsem nevěděla, že se něco takového dělá. Za tu cenu nádhera. Kdo ví, jestli je něco takového i v ČR.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tie sponky do vlasov sú neskutočne rozkošné! ♥ Aj ten lak s trblietkami ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Dymové líčenie s MR Salvation Palette *

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla