Starostlivosť o ruky s The Body Shop

februára 18, 2017


Už sa nemôžem dočkať jari! Donedávna som sa tešila, že by už predsa mohla pomaly začať a zrazu včera opäť nasnežilo. Keď snežilo na Štedrý deň, bola som z toho šťastná, ale teraz je to už otravné. Najmä tá člapkanica, ktorá sa vždy vytvorí, keď sa sneh topí. Neviem sa už dočkať teplých slnečných lúčov, ktoré ma ráno zobudia a počasia ideálneho na rifle, tričko a bomberu. 

V zime netrpím len psychicky (z toho, či sa na ľade šmyknem alebo nie:D), ale aj fyzicky, najmä moja pokožka. Už som Vám v dávnejších článkoch spomínala, že moja pleť veľmi štrajkuje a aj napriek tomu, že ju mám mastnejšiu, je teraz neustále vysušená. Vďaka Bohu som však objavila môj nový obľúbený krém, o ktorom Vám však poviem nabudúce. 

Z e-shopu elnino.sk som si tento krát vybrala na testovanie tri produkty od značky The Body Shop. Zamerala som sa na produkty na ruky. S touto značkou som zatiaľ nemala žiadnu skúsenosť, ale čítala som dosť pozitívnych recenzií, takže som mala dosť veľké očakávania. Vybrala som si dva krémy na ruky a čistiaci gél na ruky. 



Zameriam sa najprv na krémy. Jeden je s vôňou kokosu a druhý medu. Musím sa priznať, že som si pôvodne myslela, že prídu vo väčších baleniach. Aj keď sú dosť miniatúrne, vydržia celkom dlho a je to ideálne balenie do kabelky alebo na cesty. Ja som si ich rozdelila a jeden nosím v kabelke a druhý v školskej taške. Pre mňa je vôňa veľmi príjemná, avšak stretla som sa tým, keď som ho dávala spolužiačke, že ona ju veľmi necíti. 

Čo je za mňa veľké plus je fakt, že nie je parfumovaná. Do pokožky sa rýchlo vstrebe a nie je treba použiť veľké množstvo. Ďalšie veľké plus je to, že nie len pokožku zhydratuje, ale ruky ešte dlho dlho krásne voňajú. Cena mne osobne nepríde veľmi vysoká, avšak nie každý dá za taký malý krémik takmer 4€. Ale ja som spokojná.:)


A teraz sa presunieme k tomuto gélu na ruky. Gél na ruky so sebou nosím zakaždým, vonku je plno baktérií a nikdy neviete, kedy ho budete potrebovať. Predtým som používala obyčajný od Balei a ešte predtým od Dettol, ale ten mi prišiel dosť predražený. Tento som si vybrala najmä kvôli sľúbenej vôni po kokose, ktorú ja milujem a hádajte čo?! Je neskutočná! Ruky neuveriteľne krásne prevonia a navyše Vás uchráni pred bakériami. Zabité dve muchy jednou ranou, však? Čo ma mrzí, že ho momentálne nemajú na sklade, ale akonáhle ho naskladnia, okamžite kupujem ďalší do zásoby!

Čo vy a táto značka kozmetiky? Máte s ňou nejaké skúsenosti? 




                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Ja som od tejto značky neskúšala nikdy nič okrem sprcháčov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ráda bych něco vyzkoušela, krémy na ruce vypadají fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa najviac zaujal ten gél, tie som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Momentálne mám jeden od značky i love.. a ten vonia nesmierne krásne, jednoznačne vyskúšaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krémy na ruky a ja, to proste nejde dokopy. Nemám rada ten pocit, keď mám krém na rukách aj keď v zime mám ruky veľmi suché.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krémiky na ruky vyzerajú super, ale od tejto značky som vyskúšala balzam na pery a bol dosť na prd, vôbec nehydratoval :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Táto značka ma láka a tvoja recenzia ma presvedčila, že musím od nich niečo vyskúšať :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechno vypadá moc fajn, hlavně kokosový krém na ruce, jeho vůni miluji. Se značkou osobní zkušenost nemám, ale už dlouho mne láká, hlavně již zmíněné kokosové produkty :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Antibakteriálny gél som mala aj ja😊 Teraz mám z TheBodyShop pleťové sérium na aknóznu pleť a zo začiatku som bola dosť spokojná, ale postupom času už na akné veľmi nezaberá.😏

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všetky vyzerajú skvelo - aj designovo :) Ja teraz používam krém na ruky od Ziaji a som spokojná, každopádne aj tieto stoja za hriech haha.. no a cena - ak fakt stoja za to, tak je človek podľa mňa ochotný aj trošku zainvestovať :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od tejto značky som ešte nič neskúšala, no gél na ruky ma zaujal. Budem potrebovať nový, a vôňa kokosu ma nadchla. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten gel by sa mi teda zisiel a inak krasne vecicky, oni maju tak super obaly :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já používám krémy na ruce z Manufaktury :) teď mám meduňku a za chvilku dojde, tak mám v záloze meruňku ;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja zijem v zahranici, a tu je The Body Shop na kazdom kroku. Ja pouzivam sprchovy gel, kremy na ruky, cajovnikovu radu na cistenie tvare, telove spreje, telove oleje a masla. Vsetky produkty nadherne vonaju a som s nimi velmi spokojna.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla