Tip na darček pre neho aj pre ňu: Mylo.sk

decembra 06, 2016


Predstavte si, že idete ráno do školy. Klasika. Neponáhľate sa, rozprávate sa so spolužiačkami, smejete sa a zrazu ide pred Vami koč so zapriahnutými dvomi koňmi a v ňom sedí Mikuláš. Áno, niečo takéto je možné asi len u nás v Piešťanoch.:D Keby som malé dieťa, asi skáčem od šťastia, ale takto som to prešla iba s úsmevom. Pochváľte sa mi, zavítal ku Vám Mikuláš? Čo ste si našli v čižmičke? Ja iba niekoľko sladkostí a nejaké paleo tyčinky a od tatina peniaze. Oneskorený Mikuláš by mi mal prísť už čoskoro, pretože som si z MyProteinu objednala (samozrejme na poslednú chvíľu) nejaké doplnky na cvičenie. A v škole sme ku obedu dostali adventný kalendár! 

Neviem, ako to beriete Vy, ale mne to po Mikulášovi už všetko strašne rýchlo ubehne. Je to ako keby pomyslená odrazová rampa, ktorá nás vystrelí a pristaneme na Vianoce. A keďže do nich zostáva už iba 18 dní, pomaly, ale isto ma chytá hystéria, že nemám nakúpené darčeky. Aj keď tento rok sa ku tomu staviam zodpovednejšie a už ich mám aspoň vybrané. A keďže viem, ako ťažko sa zháňajú darčeky pre svojich blízkych, som tu dnes pre Vás s ďalším článkom zo série: "Tip na darček". 




Dnes tu mám pre Vás mini recenziu na toto krásne darčekové balenie určené na mastnú pleť od značky Mylo. Je to vlastne prírodná kozmetika pochádzajúca zo Slovenska. Túto značku vytvorila jedna milá a veľmi šikovná slečna, keď si sama začala vyrábať mydielka podľa receptúr našich starých mám. Každý produkt je detailne premyslený a obaly vymyslené tak, aby brali ohľad na ekológiu. A samozrejme, produkty nie sú testované na zvieratách. Čo veľmi oceňujem je to, že tu nájdete okrem klasicky dámskych a pánskych aj prípravky pre psíkov, takže krásny darček na Vianoce tu zoženiete naozaj pre každého!:)

V mojom balíčku som si našla tri produkty: uhlíkové mydlo, olejové sérum na mastnú alebo problematickú pleť a krémový dezodorant pomarančový kvet. Čo by som chcela vyzdvihnúť, je roztomilé balenie nie len každého jedného produktu, ale aj celkovo krabičku, v ktorej bolo všetko zabalené. Vy určite viete, ako sa mi takéto veci páčia a ako si na to potrpím a z tohto som bola nadšená!:) Po otvorení baličku mi do nosa udrela nádherná vôňa, ktorá je väčšinou pre ručne vyrábanú kozmetiku typická (a preto ju tak milujem!).



Ako prvé tu mám uhlíkové mydlo. Podobné mydielko, len iného zloženia, som už skúšala a veľmi mi vyhovovalo a takisto to je aj s týmto. Keďže je to prírodný produkt a neobsahuje žiadne chemikálie, moju pleť nedráždi a absolútne mi vyhovuje. Aj keď prvé dni moja pleť trochu protestovala, keďže bola zvyknutá na niektoré produkty, časom sa upokojila a je v ešte lepšom stave ako pred tým. Mydielko vonia veľmi výraznou vôňou, čo môže niekomu vadiť, ale pre mňa je to v poriadku. 



Druhým produktom je olejové sérum na mastnú a problematickú pleť. Olej je zložený jojobového oleja, z oleja z hroznových jadier, zo šípkového oleja, z esenciálneho oleja Rumančeka pravého, citrónovej trávy, modrého cyprusu a taktiež obsahuje vitamín E. Pôsobí protizápalovo, antibakteriálne a má liečivé vlastnosti. Dá sa použiť ako náhrada denného alebo nočného krému a taktiež ako prírodné odličovadlo. 



Posledným produktom, ktorý krabička obsahovala je krémový dezodorant pomarančový kvet. Takéto tuhé dezodoranty som už mala s vôňou levanduly a aj keď som mu veľmi neverila, dosť ma prekvapil. A takisto to bolo aj s týmto. Vôňu, taktiež ako aj mydlo, má veľmi intenzívnu, ale podľa mňa aj veľmi príjemnú. Je navrhnutý na kontrolovanie vlhkosti a "vône" potu a môžem s čistým svedomím povedať, že budete skutočne veľmi prekvapivé, ako to funguje!


 Poznáte túto značku? Radi používate prírodné produkty? Vyskúšali ste už niektorý z týchto?





          FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Milujem prírodnú kozmetiku a Mylo tiež :) akurát od nich máme Flóru a je skvelá.

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tady se mi hlavně líbí právě ty obaly :) Kosmetiku jsem ještě zatím nezkoušela.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to na zaujímavé produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sa mi páči vzhľad tohto darčekového balenie, resp. ich produktov vo všeobecnosti. Najviac ma zaujalo olejové sérum, taký darček by som rada uvítala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balenie zaujalo najviac aj mňa:) Sérum je skvelé, len ho chcem ešte trochu viac otestovať:)

      Odstrániť
  5. Jéjku Mylo, tak dlho sa odhodlával na nakup a teraz ked vidím to celé balenie ❤️ Krásne poctivá ručná práca šľachtí človeka a vidieť to aj na produkte. Veľmi zaujímavý članok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. znacku vobec nepoznam teraz som o nej citala prvy krat a na prvy pohlad sa mi velmi paci uz len jej balania ma dostali
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prírodná kozmetika je skvelá! :) V poslednej dobe si ju naozaj užívam...

    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nejvíce mě zaujal poslední produkt po kterém teď i pokukuji. :) Ale velmi dobře vypadá i mýdlo a olejíček. Přírodní kosmetika jde stále dopředu a to je dobře. A jako bonus mají krásné balení :))

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla