Ziaja Kakaový šampón a maska na vlasy

decembra 04, 2016

Ako som si všimla, poslednou dobou sa mi na blogu kopia recenzie (a ešte ich mám zopár aj pripravených) na produkty, ktoré sa poväčšine orientujú na vlasovú starostlivosť. Neviem ako vy, ale ja v tejto kategórií svoje stálice ešte nemám a stále sa snažím nájsť produkty, ktoré by mi z väčšiny vyhovovali a minimálne dlhšiu dobu by som ich nevymenila. V pleťovej starostlivosti, v telovej a v dekoratívke mám v tom jasno. ale starostlivosť o vlasy, to je skutočne oriešok. 

Nedávno mi od Ziaji prišli na testovanie dva produkty určené na vlasy s vyhladzujúcim účinkom. Neviem ako vy, ale ja som túto značku začala používať ešte len nedávno, aj keď ju registrujem už dlhšie. O prvých dvoch produktoch (ktoré na moju pleť bohužiaľ nesadli) si môžete prečítať TU. Uvedomila som si, že možno túto značku veľmi nepoznáte alebo o nej nemáte veľa informácií, preto som sa rozhodla, že to pri tomto článku napravím a zopár informácií Vám o Ziaje napíšem. 


Ziaja je poľská spoločnosť, ktorá sa zameriava na kozmetiku na báze prírodných zložiek, na tvár, telo a vlasy. Má vlastné výrobné, chemické a iné laboratória, v ktorých sa prevádzajú výskumy a kde tieto výrobky vznikajú. Veľkým plusom (aspoň pre mňa) je to, že táto značka netestuje na zvieratách. Tak ako som písala, Ziaja produkty nepoužívam dlhú dobu. ale veľmi som si ich obľúbila a mám na zozname už pár produktov, ktoré by som rada vyskúšala. 


Ale vrátim sa k produktom, ktoré som dostala na testovanie. Ako prvý tu mám vyhladzujúci šampón s kakaovým maslom. Jeho účinky sú: chráni pred vysušením vlasov, prinavracia lesk, zlepšuje stav vlasov a obnovuje ich zdravý vzhľad a obmedzuje vymývanie farby. Keďže som ho zatiaľ použila iba 2-krát, poviem Vám iba moje počiatočné pocity z neho. Ako prvé musím spomenúť krásnu vôňu po kakae, ktorá mi hneď udrela do nosa. Pokiaľ ma sledujete už dlhšie, tak určite viete, že príjemná vôňa pri produktoch je pre mňa veľmi dôležitá a v tomto šampón nesklamal. Jediné, čo ma mrzí je to, že neprevonia vlásky. Po jeho použití som mala vlasy lesklé a jemné, za mňa dobrý, nijak nenadchol ani neurazil. 



Druhým produktom, ktorý som dostala, je vyhladzujúca vlasová maska, ktorá taktiež obsahuje kakaové maslo. Jej účinky sú: vyhladenie narušenej štruktúry vlasov, hĺbková regenerácia, chráni vlasy pred lámaním a štiepaním, zaručuje dlhotrvajúci efekt vzdušných vlasov a poskytuje vzhľad zdravých vlasov. Mojim prvým dojmom je, že po použití masky som mala vlasy krásne jemné, ale inak zatiaľ na mňa veľmi nezapôsobila. Čo by som vychválila je opäť nádherná vôňa kakaa, ktorá je oproti šampónu ešte intenzívnejšia. Som zvedavá, aké budú výsledky po dlhodobejšom používaní, najmä tie, čo sa týkajú štiepenia a lámania vlasov. Určite Vám potom dám vedieť na mojom Facebooku, Instragrame alebo sa možno objaví v nejakých obľúbencoch, ak ma teda prekvapí.

Poznáte túto značku? Aký je Váš obľúbený produkt od nej? Vyskúšali ste už tento šampón alebo masku?




    FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Musím se přiznat, že jsem tuhle značku nikdy nezkoušela. Nevím proč, nějak mě neláká ten zevnějšek :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od této značky jsem zkoušela jen krém na obličej s kozím mlékem, protože jsem si vzpomněla, že moje maminka používá krémík s tímto mlékem, který jí dovezla sestra z Bulharska, a ten mi jako jediný zabíral na můj obličej. Bohužel od Ziaja (nevím, jak se to skloňuje. O:)) mi takový efekt nepřišel. :)

    Jinak to máme přesně obráceně, ve všem ještě hledám stálice, jen ve vlasech mám jasno. Prvotřídní jsou pro mě Cannabis šampony a kondicionery od BIONE cosmetics, ty mi vlasy doslova zachránili, stejně tak Alverde maska na vlasy a Yves Rocher řada pro suché vlasy. Díky nim ještě nejsem plešatá. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kolekcie s kakaom am už dávnejšie zaujala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ziaju registrujem už dosť dlho dokonca majú aj vlastný kamenný obchod, ale vyskúšala som od nich len masky na tvár a zatiaľ so všetkými som bola spokojná. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kakaovú kozmetiku milujem, krásne vonia. Ale s touto zatiaľ skúsenosť nemám.

    NITA
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ziaja je super a tuhle řadu jsem zatím zkoušela jen ze vzorečku :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dříve jsem také milovala kosmetiku vonící po kakau a čokoládě. Bohužel časem se mi vkus změnil. A souhlasím s tím, že najít na vlasy něco, co skutečně pomáhá je oříšek - proto mi vždycky seděly spíše dražší značky (což občas také není zrovna nejlepší alternativa, protože jsou drahé a ještě k tomu je v nich spousta špatností). Musím najít něco, co bude dělat zázraky :D.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
  8. úúú mňam kakaovú kozmetiku milujem ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Další věc, kterou musím určitě ozkoušet. Navíc kakaové věci přímo zbožňuju :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla