Kozmetické adventné kalendáre 2021| Cenovo dostupné

novembra 15, 2021

Ahojte, po veeľmi dlhej dobe! Aj keď som sa tu dlhšie neozvala, tento článok som si skrátka nemohla nechať ujsť a verím tomu, že sa aj vy naň tešíte. Za necelé dva mesiace sú Vianoce a to znamená, že je na čase zohnať si svoj kozmetický adventný kalendár! A keďže výber je rok čo rok väčší, ušetrím Vám čas a ukážem Vám tu adventné kalendáre, s akými tento rok značky vyšli na trh!

Keďže ich je aktuálne na trhu veľké množstvo a nechcem, aby bol tento článok ako román, rozhodla som sa články rozdeliť na dostupné adventné kalendáre a na tie High-End. 

Začneme rovno s mojou milovanou a každej z nás najviac dostupnou drogériou Dm. Tento rok môžeme v ponuke opäť nájsť veľké množstvo adventných kalendárov či už Dm značiek, ale aj iných. Pozrieme sa najprv na tie "Dm-mácke":


Pre milovníčky prírodnej kozmetiky tu je adventný kalendár Alverde, ktorý obsahuje cestovné balenia produktov telovej, pleťovej a vlasovej kozmetiky. Alverde produkty sú super a cenovo vychádza kalendár len 22€, preto to je podľa mňa super voľba, ak si nepotrpíte na drahšiu kozmetiku. 


Tento adventný kalendár Trend It Up mi príde skvelý nápad na darček pre mladšiu sestru alebo pre nejakú tínedžerku. Obsahuje 24 mini prekvapení na pleť, oči, ústa a nechty - tiež sa super cenu. 


Tento adventný kalendár Balea Magic is in the air ma zo všetkých "Dm-máckych" zaujal najviac a rozmýšľam, že si ho aj kúpim. Je za mega cenu, Balea výrobky mám veľmi rada a navyše má obsahovať aj peelingovú rukavičku a ďalšie prekvapenia. 



Všetky milovníčky Essence, pozor, predstavujem Vám Essence adventný kalendár! Obsahuje 21 limitovaných produktov a 3 obľúbence zo stáleho sortimentu. Musím uznať, že to znie naozaj zaujímavo! Ak oň máte záujem, na Vašom mieste by som sa poponáhľala, celkom rýchlo sa míňajú a tie limitované produkty znejú skvelo!


Ak máte radšej produkty značky Catrice, tak pozor, na scénu prichádza aj adventný kalendár od Catrice. Obsahuje (a teraz pozor) 24 plných produktov, a tak Vaša kozmetická taštička v najbližšej dobe určite nebude zývať prázdnotou. Dokonca si ho môžete sami personalizovať!


Ani tento rok nemôže chýbať adventný kalendár Nivea, v takmer (ak nie aj) rovnakom obale, ako minulý rok. Okrem klasických produktov v cestovných veľkostiach sa v okienkach nachádzajú aj rôzne drobnosti, ako napr. gumičky do vlasov. 


Najdrahší dostupný v Dm-ke je určite tento adventný kalendár od NYX Gimme Super Stars! 2021. Mňa tieto NYX-ácke veľmi neberú, aj keď musím uznať, že sa rok čo rok zlepšujú a konečne to nie je len o 24 rúžoch či 12 tieňoch a 12 rúžoch. Konečne sú produkty trošku všestrannejšie a využitelnejšie. 

Mňa ako milovníčku Invisibobble gumičiek tento Invisibobble British Royal Advent Calendár veľmi a vzhľadom na jeho cenu (stojí smiešnych necelých 22€) je to super tip na darček pre kamošku. Veď predsa gumičiek nikdy nie je dosť, no nie?:)


Osobne mi tento I Heart Revolution adventný kalendár príde trochu drahší, najmä teda prihliadnuc na to, že obsahuje iba 12 políčok a kvalitovo je pre mňa kozmetika niečo ako Essence. Ak má však niekto túto značku naozaj rád, prečo nie.:)


Adventný kalendár od Yves Rocher je plný travel size produktov a ak by bola YR moja obľúbená značka, asi by som po ňom aj siahla. Aj keď cenovo zrovna nepatrí do tej úplne najlacnejšej kategórie, produkty vyzerajú celkom zaujímavo. 

Adventný kalendár Makeup Revolution vyzerá už na prvý pohľad zaujímavo, farebné prevedenie sa mi veľmi páči. Obsah takisto vyzerá dosť dobre, produkty sú vo full size baleniach, čiže sa vzhľadom na cenu kalendár celkom oplatí. 


Adventný kalendár Benefit The More the Merrier síce vyzerá výborne a obsahuje samé skvelé produkty, ktoré mám rada, ale cena mi príde trošku prehnaná vzhľadom na to, že obsahuje iba 12 produktov v cestovných baleniach. 

Mám pocit, že Nuxe nevymýšla nič iné a každý rok príde s tým istým adventným kalendárom, čo je trošku škoda. Adventný kalendár Nuxe Prodigieux obsahuje 24 miniatúr produktov, avšak ja by som do neho asi nešla. 



Douglas má každoročne viacero rôznych kalendárov, ktoré sú cenovo dostupné a ktoré určite stoja za to! Adventný kalendár Douglas Collection Home Spa obsahuje viacero produktov starostlivosti o telo, ale aj sviečku a pár doplnkov. 
Pokiaľ chcete niečo komplexnejšie, kalendár Douglas Luxury obsahuje produkty starostlivosti o telo a pleť, make-up, sviečku či pár doplnkov. 
Pre make-up maniačky je ako stvorený kalendár Douglas Make-Up, ktorý obsahuje aj laky, hubku, kliešte na mihálnice a iné. 
Pre milovníčky pleťovky tu je kalendár Douglas Skincare, ktorého obsah vyzerá naozaj dosť dobre. Obsahuje aj napr. exfoliačnu rukavicu, vankúšiky pod oči, znovupoužiteľnú odličovaciu žinku a iné vychytávky. 
Za mňa je však víťazom kalendár Douglas 2021, ktorý obsahuje produkty značiek Real Techniques, E.L.F., Starskin, Florence by Mills a iné. 


L'Occitanemá každoročne veľmi pekné kalendáre a tento rok ich adventný kalendár takisto vyzerá dobre a aj keď je cenovo trošku vyššie, možno by som aj po ňom siahla, keďže sa mi páči zloženie produktov, ktoré by som rada vyskúšala.

Sephora produkty zbožňujem a tento adventný kalendár Sephora Collection Holiday Vibes vyzerá perfektne. Nájdete tam z každého rožku trošku a produkty sú veľmi dobre vybrané. 

Na Sephora stránke nájdete aj tento perfektný nápad na darček a to Do It Yourself adventný kalendár. Ak neviete niekomu vybrať adventný kalendár, môžete mu ho vyskladať podľa seba! Sáčky sú dokonca recyklovateľné.  


Z nižšej cenovej kategórie vyzerá zaujímavo tento adventný kalendár od Bubble T, ktorý vyzerá super už na prvý pohľad. Obsah je síce záhad, ale predpokladám, že bude obsahovať nejaké produkty do kúpeľa, preto ak máte vaňu, išla by som hneď po ňom!


Adventný kalendár má tento rok aj značka Kneipp, ktorý obsahuje oleje do kúpeľa, masážne oleje, sprchové gély či krémy na ruky. Cenovo mi však príde trohu prestelený. 


Ak máte mladšiu sestru alebo kamošku milujúcu Disney princezné, odporúčam sa pozrieť po tomto adventnom kalendári od Mad Beauty, ktorý je plný kozmetických produktov. Je za skvelú cenu a aj produkty vyzerú super!

Zaujal Vás niektorý alebo už nejaký máte doma? Dajte mi vedieť v komentári a nabudúce sa môžete tešiť na cenovo drahšie kalendáre! Majte sa zatiaľ krásne.

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Rok od roku mají ty kalendáře hezčí a nevěděla bych, který vybrat dříve! :)) Letos mě ale zaujal hlavně Douglas. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělé tipy!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jako já osobně, když už mám nějaký adventní kalendář, tak jdu spíše do klasiky a vracím se do dětských let s čokoládovými figurkami a vždycky mě baví vybírat ten obrázek na tom kalendáři, protože se rozhodně nespokojím s nějakým neoriginálním výjevem stromečku a dárků :) Viděly jste někdy adventní kalendář tady? Nebo myslíte, že je zatím v nabídce nemají? Děkuji za odpověď a hezký den!

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla