TOP 10 produktov za rok 2016

decembra 30, 2016


Čas neúprosne napreduje dopredu a rok 2016 sa nezadržateľne blíži ku koncu. Pre mňa bol úžasný a nezabudnuteľný, dokonca by som povedala, že aj najkrajší zo všetkých a prečo? To všetko zrhniem v článku, ktorý vyjde 1. januára. Budem k Vám úprimná, tento článok som si pre Vás predpripravila, keďže 27. odchádzam za priateľom do Košíc, kde aj strávim Silvester a Nový rok. Posledné dni roku si chcem užiť v jeho blízkosti a taktiež si aj oddýchnuť od blogu. 

Tento článok sa bude zas a znova niesť v beauty téme. Tento rok som sa kozmetike a všetkému okolo toho začala venovať oveľa viac, naskytlo sa mi mnoho spoluprác, vyskúšala som obrovskú kopu produktov, niektoré ma sklamali, niektoré vo mne nezanechali nijaký extra dojem a niektoré som si zamilovala tak, že som si ich kupovala a používala stále dookola. Vybrala som pre Vás top 10 produktov za tento rok, ktoré by som Vám chcela dať do pozornosti a odporučiť.:)


1. Lush maska na pleť
Od Lush-u som doposiaľ používala iba bomby do kúpeľa, ktoré mám veľmi rada. Pri mojej návšteve Prahy som si v Lash-i po odporúčaní predavača zobrala masku určenú na akné a to konkrétne Mask of Magnamity. Bola som na ňu veľmi zvedavá, keďže na Lush kozmetiku som počula samú chválu a musím povedať, že nie je nezaslúžená. Viac Vám nepoviem, chystám na ňu samostatnú recenziu, avšak jej umiestnenie v top 10 myslím hovorí za všetko. 

2. Riasenka od L'Oreal 
Už veľmi dlho som hľadala špirálu, ktorá by mi spravila riasy, aké má bábika. Nie len predĺžila, ale aj zhustila a krásne zvýraznila. Vyskúšala som ich už kopu a ako som si objednávala veci z jedného e-shopu, padla mi do oka táto od L'Oreal. Budem úprimná, bolo to najmä kvôli elegantnému zlatému dizajnu.:D A presne táto riasenka sa stala mojou srdcovkou a jednoznačne si ju kúpim znovu a (znovu)!

3. Wella olej na vlasy
Keďže si už asi 3 roky farbím vlasy, často si ich žehlím, niekedy kulmujem a inak ich namáham, ich kvalita sa mi veľmi zhoršila. Vypadávajú mi, zredli mi a najmä sa mi veľmi štiepili končeky. V októbri som si ich dala farbiť naposledy a kaderníčka mi taktiež podstrihla končeky. Keďže moje vlasy konečne vyzerali dobre a zdravo, rozhodla som sa objednať si nejaký kvalitný olej na končeky. Vybrala som si tento od Wella a rozhodne som nešlapla vedľa. Od kedy ho používam, moje končeky nie sú až také vysušené a neštiepia sa a tiež krásne vonia. Viac mám prezradím taktiež v samostatnej recenzií!


4. Stapiz Sleek maska na vlasy
Ďalší produkt je opäť záchrana mojich vlasov. O Stapiz Sleek maske na vlasy ste si mohli prečítať už v tomto článku a môj názor na ňu sa nezmenil, dokonca je ešte lepší! Používam ju každé druhé umytie vlasov a vždy po jej použití ich mám krásne jemné a hlavne neskutočne voňavé (ako sladká žuvačka!). 

5. Dove sprchový gél
Sprcháče od Dove sú mojimi obľúbencami, ku ktorým sa zakaždým rada vrátim nie len kvôli príjemnej vôni, ale najmä kvôli krémovému zloženiu, ktoré ja veľmi môžem. Vyživuje pokožku a krásne ju prevonia. Samozrejme, sprcháče mám rada rôzne od rôznych značiek, ale tie od Dove mám už overené.:)


6. Linka na oči od Giordany Gold
Nikdy som si nevedela spraviť dokonalú linku, aj keď (musím sa pochváliť) už mi to ide oveľa lepšie. Avšak bola som zvyknutá na linku vo fixke. Nedávno som sa zúčastnila výzvy, v ktorej som si vybrala produkty z  Oriflamu, konkrétne z kolekcie Giordany Gold a vytvorila s nimi líčenie, ktoré si môžte pozrieť v tomto článku. Vtedy sa ku mne dostala linka (ktorú som si sama vybrala) so štetčekom. Bol to boj, ale môžem povedať, že teraz sa mi linka robí oveľa lepšie. A táto linka je top!

7. Makeup Revolution kontúrovacia paletka
Kontúrovacia mánia chytila aj mňa a aj keď sa mi nechce kontúrovať celá tvár a po pravde, ani sa mi to veľmi nepáči, najmä nie na bežné nosenie, na vykontúrované lícne kosti nedám dopustiť. A ktorá paletka je pre mňa tá pravá? Predsa tá od Makeup Rrevolution, o ktorej sa viacej dočítate v tomto článku

8. Micelárna voda od Biodermy
Naučila som sa viacej starať o pleť a takisto ju poctivo každý večer odličovať. Dočistiť mi ju pomáha moja najobľúbenejšia micelárka, ktorú pravdepodobne už nikdy nevymením za inú a písala som o nej v tomto článku. Pokiaľ máte problematickú alebo mastnú pleť, jednoznačne to nie je krok vedľa!


9. Lícenka Bell
Okrem vykontúrovaných lícnych kostí si ich zvýrazňujem aj mojou najobľúbenejšou lícenkou, na ktorú som náhodou natrafila v drogérií Teta, keď som sa hrabala vo výpredajovom stĺpci. Získala si dokonca miesto v mojich obľúbencoch, ktorých nájdete v tomto článku. Stála ma asi 1€, takže som pri jej kúpe neváhala a doteraz to neľutujem. Priznám sa, že o značke Bell som až dovtedy nepočula, ale už som vyskúšala nejaké produkty od nich a som veľmi spokojná!

10. Rúž od Makeup Revolution
Posledným mojim obľúbencom tohto roku je rúž z jesennej rose gold kolekcie Makeup Revolution a to rúž v nude farbe, o ktorom ste sa mohli dočítať napríklad tu. Zamilovala som si jeho nádherný dizajn (rose gold, to je moje) a krásnu farbu na perách. Taktiež má veľmi dobrú výdrž.


Poznáte niektorý z týchto produktov? Aký sú Vaši obľúbenci za tento rok? 





                FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

35 komentárov

  1. Dove sprcháč je prostě osvědčená klasika! A také jsem si zamilovala zelenou micelární vodu od Biodermy, je na čase si ji znovu pořídit. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj skvele vyrobky a toto hodnotenie si zaslužia pre mňa je favoritom zatial maskara od avonu Luxe:) Chcela by som od biodermy miceralku ale na citlivu pleť ale to až po tom ako miniem od yves rocher:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta konturovací paletka se mi také líbí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jeden z produktov som neskúšala, chémii u mňa odzvonilo :) Ale môj top produkt za rok 2016 je Intenzívna kúra na pleť od Modrej púpavy :)


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám skúsenosť len s tým sprchovacím gélom od Dove, ale tie mám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nemám zkušenost asi s ničím, ale ta konkurovací paletka mě okamžitě zaujala, musím se po ní podívat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujímavé. Premýšľam nad nejakou micelárkou od Biodermy. Mrkni sa určite aj na môj blog. Odber poteší.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bioderma sa aj mne osvedčila a čo sa týka Bell lícenky, tak to si vystihla super cenu. Ešte keď vieš, že ju využiješ a sadla ti, potom je to super. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie sprcháče od Dove mám tiež veľmi rada, a ked idem do drogerky kúpim si hned tri :3 . Už dlho chcem vyskúšať tú micerálku od Biodermi,kedže sú na ňu veľmi dobré ohlasy,tak dúfam,že si ju už konečne zaopstarám aj ja :).Pekný článok na záver roka! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tú masku od Lush-u mám a je výborná! Už po prvom používaní som si všimla, že mám menej mastnú pleť a to sa mi stalo len pri citrónovej odličovacej vode. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lush je boží.
    Bioderma taky. A sprcháč od Dove je pro mě klasika.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Love Bioderma and Dove products!
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC
    Please join me
    Sunny Eri: beauty experience

    OdpovedaťOdstrániť
  13. super produkty !:)) tuu paletku od revolution chcem už dávnejšie vyskuušať :))

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvelé produkty! Jediné, čo mám odskúšané je špirála od L'Oréal a je naozaj úžasná! ♥
    Všetko dobré do nového roka! :)
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda je, na ňu nedám dopustiť!:) Ďakujem pekne, tebe tiež:)

      Odstrániť
  15. tá Giordani linka je top! :) rada ju používam kvôli jej super štetcu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa práveže dosť roztrapkal:/ Ale možno to je mojou "šikovnošťou":D

      Odstrániť
  16. Biodermu už konečne musím vyskúšať! pekný článok :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. moji najväčší obľúbenci za tento rok sú rozhodne veci od LUSH a tiež kontúrovací púder od NYX. A už nejaký ten čas aj Dove sprchový gél :)) a tiež som totálne podľahla telovým peelingom :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Dove sprchové gély sú neuveriteľne dobré! Ja som bola akosi donútená začať používať ten jeden bez akejkoľvek vône kvôli pokožke ale je skvelý. Očnú linku GG som kedysi mala ale nejako zvlášť ma neoslovila.
    Mojimi obľúbencami sú určite makeup od Pupy a riasenka od Yves Rocher :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Masku od Lush bych ráda vyzkoušela, těším se na článek. Škoda, že předevčírem nevyšel slibovaný článek, proč se ti tak líbil rok 2016, jsem celá zvědavá. Pokud se zastavíš u mě na blogu, hoď mi prosím odkaz, až ho vydáš. :))
    KattyLife
    Bali - den pátý: Pronásledované psy a dětmi

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Mask of Magnaminty taky miluju a teď mi došlo, že jsem ji do svých TOP nezařadila...:D
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Řasenka, micelárka a sprcháč jsou TOPky i za mě :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Tú NYX paletku už strašne dlho vyzerám :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Zaujala mě ta minerální voda a maska na vlasy :))

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Tu Biodermu a řasenku používám také a nemůžu si je vynachválit. Určitě patří do TOP 10 :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Krásný článek, používám téměř všechny produkty!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Za mě je největší letošní překvápko matná tužkortěnka od Catrice. Ta se mimořádně povedla.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Túto Bioderma micelárku som používala 2-3 roky dozadu, a bola skvelá :) No od Biodermy som si viac obľúbila Sensibio :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Hublot has replica watches uk been a polarizing brand since its relaunch in 2005. However, by being relentless, disruptive, and fake rolex creative, and by hammering our message, year after year, a majority of watch enthusiasts are now seeing the brand for replica rolex what it is and have fully embraced it. More and more people, customers or not, come through the doors of our boutiques, which fake watches may look easy now, but was and still is extremely hard. It’s not a coincidence if the brand entered the top 10 rolex replica and has remained among the top 10 brands for three years in a row after coming from so far in 2005. And we are fake rolex uk still enjoying a fair amount of growth, which is a major achievement. Hublot is an incredible success story! You have been fake watches uk with aBlogtoWatch for so long [8 years]. Personally, I am celebrating my 11th year with Hublot, and I admit fake Breitling I could not have reasonably dreamed of such a phenomenal success — it really is a fake Omega blessing.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Hublot has replica watches uk been a polarizing brand since its relaunch in 2005. However, by being relentless, disruptive, and fake rolex creative, and by hammering our message, year after year, a majority of watch enthusiasts are now seeing the brand for replica rolex what it is and have fully embraced it. More and more people, customers or not, come through the doors of our boutiques, which fake watches may look easy now, but was and still is extremely hard. It’s not a coincidence if the brand entered the top 10 rolex replica and has remained among the top 10 brands for three years in a row after coming from so far in 2005. And we are fake rolex uk still enjoying a fair amount of growth, which is a major achievement. Hublot is an incredible success story! You have been fake watches uk with aBlogtoWatch for so long [8 years]. Personally, I am celebrating my 11th year with Hublot, and I admit fake Breitling I could not have reasonably dreamed of such a phenomenal success — it really is a fake Omega blessing.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla