Krásne nechty v lete

júla 27, 2016

Čaute čaute holkyy. 

Po dlhšej dobe, kedy som si oddýchla, užila v pokoji leto a načerpala novú silu, sa Vám opäť hlásim a tento krát, po dlhšej dobe, s kozmetickým článkom, ktorý bude zameraný na to, ako na krásne nechty v lete, teda ako si ich upravujem. Keďže mám takú "šťastko" náladu, možno budem sem-tam odbočovať od témy a rozprávať Vám (teda písať) o všetkom, čo ma napadne ale snáď ste si už na to u mňa zvykli. 

Inak, keď sme už pri tom, zaregistrovala som sa na daybyme.com, čo je vlastne webová stránka k facebookovým stránkam Dnes nosím, Dnes obúvam, Dnes jem a Dnes cestujem, kde môžete prispievať svojimi fotkami na tieto témy. A samozrejme, nejaké tie srdierčka na fotky od Vás by ma veľmi potešili a folow by tiež neostal nepovšimnutý. Nájdete ma tam ako Saja. Ďakujem, ste zlatíčkaaa. ♥


Ale vráťme sa naspäť k téme. Ako som už spomínala, v dnešnom článku Vám poviem niečo o tom, ako sa starám o svoje nechty, špeciálne teraz v lete. Vďaka spolupráci s Weledou som mala možnosť otestovať ich tri produkty zamerané na starostlivosť o nechty a nechtovú kožičku a to konkrétne: Vyživujúci olej na nechty a nechtovú kožtičku v ceruzke, Olejová ceruzka na zjemnenie nechtovej kožtičky a Regeneračný krém na ruky Granátové jablko. Všetky tri produkty som svedomito vyskúšala a naozaj veľmi som si ich zamilovala. Pred tým som sa o svoje nechty a nechtovú kožtičku nejak extra nestarala a úprimne, ani teraz to pre mňa nie je každodenná rutina ale aspoň raz do týždňa si snažím nájsť čas a dopriať svojim nechtom výživu. A presne na to sú pre mňa tieto tri produkty ako stvorené. 

Vyživujúci olej na nechty a nechtovú kožtičku v ceruzke poskytuje nechtom intenzívnu staroslivosť a ochranu. Je to taktiež čistý prírodný produkt (ako všetky produkty značky Weleda, čo je odo mňa veeeľké plus) obsahujúci bio oleje z granátového jablka. Jeho aplikácia je úplne jednoduchá, len potočíte koncom tyčinky a olej nanesiete na nechty a okolie. Má príjemnú vôňu, ktorá pre mne zľahka pripomína citrusy. Jediné, čo by som vytkla je to, že mám pocit, že olejček veľmi rýchlo vysychá ale možno to bude aj mojou neschopnosťou.:D


Olejová ceruzka na zjemnenie nechtovej kožtičky zmäkčuje prečnievajúcu nechtovú kožtičku a uľahčuje jej odstránenie, Viete, toto bol zakaždým asi môj najväčší problém pri úprave nechtov. Nikdy som nevedela, čo s prečnievajúcou kožtičkou, väčšinou som si ju snažila odstrihnúť, v horších prípadoch odkusnúť, z čoho mi vznikali bolestivé zádery. Teraz už len aplikujem olejovú ceruzku, v podstate sa to aplikuje ako zmizik (:D), ktorá kožtičku krásne zmäkčí a potom ju zatlačím paličkou z pomarančového dreva (zniem ako z nejakej reklamy:D). Produkt je taktiež čisto prírodný a obsahuje bio oleje z granátového jablka a vôňa mi opäť pripomína citrus. 


A do tretice tu mám regeneračný krém na ruky Granátové jablko. Krémov som vyskúšala už strašne, zatiaľ mi najviac vyhovovali krémy z Avonu (áno, tie, čo sú stále v akcii za 1€) ale tento raz majú tuším konkurenciu, aj keď som od neho nečakala veľa. Ako aj na krabičke sľubujú, krém sa dobre vstrebáva a naozaj výborne vyživuje pokožku, čiže si krém odkladám a jednoznačne ho využijem v zime. Jeho výhodou je aj menšie balenie (50ml), vďaka čomu je ideálny do kabelky. Tiež má naozaj príjemnú vôňu, ktorú neviem veľmi identifikovať (na obale sa píše, že má vôňu santalového dreva a davany). Za mňa jednoznačne trefa do čierneho!


Ako isto viete, ku krásnym a upraveným nechtom (aspoň podľa mňa) patria aj precízne nalakované nechty. Nemám väčšieho jedu (ako rád hovorí náš triedny:D), keď si nechty krásne nalakujem a už na druhý deň sa mi lak začne šúpať. Preto, by som Vás chcela ukázať moje momentálne najobľúbenejšie laky a aj odtiene, ktoré mám toto leto najradšej, aj keď mám momentálne umelé nechty, ako ste si určite všimli na fotkách .
V prvom rade tu mám mäť lakov od značky Miss Sporty, ktorú jednoznačne poznáte všetky. Sú veľmi cenovo dostupné, stoja len niečo vyše 1€ a za tú cenu majú naozaj veľmi dobrú výdrž, kludne mi vydržia aj 4-5 dní, kým sa mi farba začne šúpať. Dávam si vždy dve vrstvy, aj keď pre pekný výsledok úplne stačí aj jedna.
Ďalšie dva laky sú značky Sally Hansen, ktorá je cenovo o niečo vyššia ako Miss Sporty. Sú to naozaj veľmi kvalitné laky, ktoré mi vydržali niečo okolo týždňa a tieto dve farby sú mojou srdcovkou. Väčší, v odtieni 510 I Pink I Can, mám z najnovšieho Elle a tá farba je proste niečo neuveriteľné. Druhý od Sally Hansen, menši, v odtieni 481 Breezy Blue mám z internetového obchodu parfemy-elnino.sk a vybrala som si v rámci spolupráce na testovanie a musím povedať, že farba je podobne, ako u jeho ružového kolegu neskutočná a výdrž tiež veľmi dobrá.


A to už by bolo všetko k dnešnému článku, nezabudnite mi do komentárov napísať, ako sa vy staráte o svoje nechty, či máte s produktami vyššie nejaké skúsenosti a aký je Váš obľúbený letný odtieň laku. Teším sa na Vaše komentáre a vidím sa nabudúce.
Zatiaľ pa. ♥



                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Farby sú krásne. Také letné. Ja sa v lete nevzdávam čiernej A tmavých. Zoštíhľujú mi prsty A ten efekt sa mi páči. Teraz si ma dosť nakopla aby som sa aj ja začala starať O nechty A jeho okolie doteraz som to zanedbávala.


    SASHA'S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa čierne nechty na leto veľmi nehodia ale v zime ich rada nosím:)

      Odstrániť
  2. Krásne laky:) presne ten tyrkysový mám aj ja a je nádherný!:) na leto ako stvorený :) som rada že si si vychutnala pohodu leta a si tu opäť so skvelym článkom!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O nehty se starám celkem hodně. Lakuju, co jen to jde. Dokonce jsem i zjistila, že mi vadí, když je nemám nalakované. :D :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem, či lakovanie je práve staranie sa, možno estetické:D ja som si ich za posledný rok zvykla lakovať častejšie a o to viac sa o ne musím starať:)

      Odstrániť
  4. Jej, to sú nádherné farbičky! Ja si však nechty poslednú dobu veľmi nelakujem, a keď už, tak len mojimi najmilšími nude odtieňmi :D

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si ich práveže naopak lakujem viac:D ale rozmýšlam nad gélovými:)

      Odstrániť
  5. Ja si v poslednej dobe lakujem nechty veľmi málo, pretože mne sa každý jeden lak začne šúpať už na druhý deň. Stačí len malinká nerovnosť na nechte a mne už to veľmi vadí, takže si dám radšej všetko dole. A to som vyskúšala už niekoľko značiek, lacnejšie aj drahšie. :/
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Miss Sporty lakmi som veľmi spokojná, keď si dám dve vrstvy, bez šúpania mi vydržia niečo okolo 4-5 dní:)

      Odstrániť
  6. Ja osobne mám rada umelé nechty. Ja asi nikdy nebudem mať dlhšie nechty ale teraz som mala po umelých oveľa viac zničené ako inokedy. Tak si na nechty nanasam vyzivny olejcek ale odkial je neviem 😆

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pěkné laky,az na tu zlutou bych pouzila vsechny :) ani nevim,kterou bych si koupila nejradsi :) ja mam kazdou chvili nehty zlamane a znicene z prace,ale aspon trochu se mi zpevnily co jsem zacala pouzivat zpevnovaci lak :) Jinak si lakuju nehty kdyz si zrovna vzpomenu,ze bych si je mohla nalakovaz a barvy stridam :)
    Melisinblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyživujúci olej používam už dlhšie a je to luxus pre nechty, ktorý im veľmi rada doprajem. Príjemne vonia, nechty sa po ňom krásne lesknú :) Veľmi rada by som vyskúšala olejovú ceruzku na zjemnenie nechtovej kožtičky, tiež bojujem s jej odstraňovaním po ktorom sa mi robia zádery. A krém na ruky z granátového jablka je úžasný a můžem ho každému len doporučiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja by som sa chcela opýtať, možno trochu od veci, že kde si dávaš robiť gélove nechty ? :) A koľko ťa cca vyjdu ?

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla