TO NAJLEPŠIE Z | apríl, máj a jún

júla 08, 2016

Čaute saa, po cca troch mesiacoch som tu späť s článkom z kategórie The best of, po novom To najlepšie z, v ktorom Vám predstavím mojich obľúbencov za uplynulé mesiace. Minulý mesiac tento článok nevyšiel (úprimne, ani neviem prečo), preto Vám to tento mesiac chcem vynahradiť a spojila som dokopy posledné tri mesiace a tiež tu objavíte aj viacej mojich obľúbencov, hoci som zrušila jednu kategóriu a tou je Dekorácie. Tiež budem rada, keď mi Vašich obľúbencov napíšete dole do komentárov.

Tie z Vás, ktoré môj blog čítate dlhšie ste už asi zvyknuté na to, že články píšem úprimne, od srdca a v každom Vám napíšem aj niečo málo z môjho života, čo som zažila, čo sa chystám zažiť a ako sa mám. Dnes tomu nebude inak. Zmiešavajú sa vo mne rôzne pocity, dobré so zlými, keďže som v stredu prišla domov, po piatich dňoch strávených v Košiciach u priateľa. Vôbec ale že vôbec sa mi od neho nechcelo a o to horšie to robil fakt, že sa uvidíme až za dva týždne. Prečo, to je zase niečo, na čo sa veľmi teším a to je to, že už zajtra, resp. dne v noci, odchádzam konečne na dovolenku do Talianska! Jediné, čo ma mrzí je to, že sme nemohli ísť spolu s priateľom, keďže on kvôli robote nemôže, tak tento rok idem s najlepšou kamarátkou ale ak ste čítali môj článok Plány na leto 2016, tak už o tom určite viete. Keď sa vrátim z dovolenky (16.7.), 20. ideme na Bratislavský hrad obsluhovať hostí z Europarlamentu, čo sa mi vôbec nechce ale bohužiaľ, nemám na výber. A 21. sa konečne chystám späť do Košíc, takže sa už veeeľmi teším na môjho maca (áno, trápne detinské prezývky ale podľa mňa to je strašne kjut)!

Dodržala som tradíciu, napísala som Vám niečo nové z môjho života a nastal čas vrhnúť sa na mojich obľúbencov za posledné mesiace!

Oblečenie

Z oblečenia tu mám tento krát tri kúsky, dva z  nich budete jednoznačne poznať z článkov a jeden kúsok je na mojom blogu novinka, avšak sa určite objaví v nejakom letnom outfite.
Ako prvé je to moje najviac obľúbené tričko s francúzskymi buldočkami, ktorému som veeľmi rada a ešte radšej ho nosím. Na mojom blogu s ním nájdete aj jeden úplne basic outfit, ktorý si môžete pozrieť TU.
Druhým kúskom sú červené vzorované šortky, ktoré veľmi rada nosím najmä do horúčac, keďže sú vzdušné, z príjemného materiálu a svojimi vzormi krásne oživia jednoduchý outfit.
A ako posledné tu mám ružové Conversy, ktoré síce mám už nejaké tie tri roky ale častejšie som ich začala nosiť a obľúbila si až teraz. Veľmi dobre sa kombinujú a tiež pekne oživia čiernu kombináciu, Na blogu s nimi tiež nájdete outfit a ten si môžete pozrieť TU.





Doplnky 

Z doplnkov som tiež vybrala tri veci a tými sú: visiace náušnice, set náušníc, ktoré som dostala od priateľa a okuliare.
Visiace náušnice mám veľmi rada, cítim sa v nich naozaj žensky a dajú sa skombinovať takmer ku všetkému, samozrejme, vo vhodnom vyhotovení a farbe. Tiež sa mi páči, keď pohodím hlavom a počujem jemný cinkavý zvuk, ktorý vydávajú.
Set náušníc, ktoré som dostala od priateľa tiež nosím veľmi rada, najčastejšie kotvy a mašličky. Motívmi sa skvelo hodia práve teraz na leto a nič sa nimi nedá pokaziť.
A okuliare, to je zrejme taký už ostrieľaný letný doplnok. Ja som na okuliaroch naozaj veľmi závislá, vždy objavím nejaké, ktoré ešte nemám a skrátka ich musím mať, aj keď doma ich mám už okolo dvadsať.






Kozmetika 

Z kozmetiky tu mám hneď štyri vychytávky, ktoré som si za posledné mesiace nesmierne obľúbila. Ako prvé je tu môj milovaný a v poslednej dobe najviac používaný BB cream od Rimmel London. Okrem toho, že mi krásne zjednotí pleť, prirodzene zakryje nedokonalosti a nezanecháva mastný filter, tiež obsahuje aj SPF 15. Som s ním veľmi spokojná a odkedy ho mám, nepoužívam žiaden make-up.
Ďalej tu mám bronzujúcu lícenku od značky Bell. Táto značka je pre mňa veľká neznáma, zatiaľ som od nej nič nemala a na lícenku som náhodne natrafila vo výpredajovom stojane v drogérií Teta. Stala iba niečo vyše 1€ a veľmi sa mi páčil jej odtieň, tak som si ju ihneď zobrala. Pigmentáciu má naozaj skvelú, na líčkach vyzerá krásne a tiež dlho vydrží.
Trblietavú linku od S-he som objavila vďaka mojej bestie Nike, ktorá si ju kúpila a nosila nad čiernu linkou. Krásne sa trblieta a vydrží vcelku dlho a keďže som na afterku, ktorú sme mali začiatkom, chcela niečo na oživenie líčenia, táto trblietavá linka bola super.
Ako posledný tu mám gél na holenie od značky Balea. Vyskúšala som ich už od Balei skoro všetky a nemôžem ani jednému nič vytknúť. Krásná vôňa, dobre hydratuje pokožku a za tú cenu sa veľmi oplatí. Obzvlášť tento kokosový z limitky je úžasný!


Youtuberka/Blogerka

Blogerku Fresshion veľká väčšina z Vás už určite pozná. Píše najmä o móde, pridáva rôzne outfity, ktoré som si veľmi obľúbila, takisto ako aj jej štýl písania. Na galavečery Bloger Roka 2015 sedela hneď predo mnou a obľúbila som si ju najmä vďaka jej sympatickému vystupovaniu. Sympatických žien a najmä blogeriek na sledovanie predsa nikdy nie je dosť!
Blog Time with beauty som objavila asi pred vyše mesiacom a veľmi rada si čítam každý článok, ktorý vyjde. Blogerka má sympatický štýl písania a tiež články sú témov pre mňa zaujímavé. Receptíky, kozmetika, veľa fotiek, to je niečo pre mňa!
Nakoniec by som Vám chcela poradiť jednu skvelú zahraničnú youtuberku (ak ju teda ešte nepoznáte) a tou je Tara Michelle. Veľmi sympatické (koľko krát som už použila prídavné meno sympatická/é/ý?) a krásne dievča a jej videá si veľmi rada pozerám. Videá vidáva z rôznch kategórií, preto verím, že si každá z Vás nájde niečo, čo ju bude baviť. Už len pre jej príjemné vystupovanie sa videá oplatí pozrieť.




Zážitok 

Najväčším zážitkom a záoveň najkrajším, až nezabudnuteľným za tieto tri mesiace bola pre mňa účasť na slávnostnom galavečeri Blogera Roka 2015, ktorý sa konal v luxusnom hoteli v Bratislave, odkiaľ som si aj odniesla úžasné 3. miesto v kategórií Krása. Nedá sa to ani popísať slovami, ak mám byť úprimná, neverila som, že sa umiestnim v prvej trojke. Priateľ mi po celý čas stískal ruku a šepkal mi, že sa umiestnim. Naozaj neuveriteľný a úžasný zážitok, na ktorý nikdy nezabudnem. Tiež ma veľmi nakopol pracovať na blogu a ešte intenzívnejšie sa mu venovať.
Ďalším úžasným zážitkom, z ktorého spomienka mi ostane natrvalo bolo uskutočnenie rozhodnutia, na ktoré som sa odhodlala už dávno a to bolo, že som si dala tetovanie. Článok o ňom vyjde po dovolenke, kde Vám rozpoviem aké to bolo, aký má pre mňa význam (ak by ste mali nejaké otázku ohľadom tetovania, napíšte mi ju na ask a v článku Vám na ňu potom odpoviem), takže sa máte na čo tešiť.



Kniha/Seriál 

Seriály mi momentálne nejdú žiadne a nijaké ma nezaujali, preto tu za tieto mesiace mám len dve knižky, ktoré som zhltla ako sa hovorí, aj s navijakom. Určite ich budete poznať, sú to Labyrint prvá a druhá časť. Ja mám fantasy knihy veľmi rada a Labyrint sa mi páčil aj film, aj keď som zatiaľ videla iba jednotku. Knihy sú tiež super, dvojka bola v niektorých častiach dosť napínavá, ba dokonca niektoré momenty som sa až bála (viem, som divná:D). Preto ak Vás podobný žáner baví a ešte ste ich nečítali, určite odporúčam.


To je z mojich troj mesačných obľúbencov všetko, dúfam, že sa Vám článok páčil. Ja idem ešte jeden predpísať, ktorý vyjde v priebehu týždňa a idem sa baliť, keďže v noci už odchádzame.
Užívajte si prázdniny,
zatiaľ pa. ♥


                      FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

14 komentárov

  1. waau,gratulujem k 3.miestu ! :)
    krásne veci si si kúpila...to tričko s buldočkami je skvelé:)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super fotky :) Triko s buldočky je skvělé a vývěr knih chválím! :)

    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty náušnice jsou krásné!
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie náušnice sú nádherné a gratulujem k 3. miestu :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uži si Taliansko! Aj keď bez priateľa, no určite bude super. A snáď na budúce už sa vám dovolenka podarí spolu! :) Tričko je mega super a vzorované šortky mám na leto najviac rada :). Uf a to tetovanie! Som zvedavá na článok o ňom :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tetování vlka si nech udělat, je to dost pěkné a originální. Tričko s buldočkama nemá chybu a šortky mají pěkný vzor. Kosmetiku Bell znám jen od vidění ale nikdy jsem nic neměla, kdoví jestli to bude zase objev a velký boom jako s kosmetikou Freedom :-) Stejné BBčko od Rimmelu mám a myslím že je solidní, rozhodně lepší než například od Nivey.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tetovanie vlka už mám:D :) a ďakujem veľmi pekne!:)

      Odstrániť
  7. Vzorované kraťase vyzerajú skvelo :) A ten bb krém som mala aj ja, no vôbec mi nevyhovoval. Asi je to dosť individuálne :)

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne, mne BB krém na pleť sadol veľmi dobre:)

      Odstrániť
  8. V prvom rade ti gratulujem k prvému miestu. Zaslúžiš si to. :) Tvoje trojročné conversky vyzerajú ako nové mne tie moje vydržia ledva rok a aj to ich nenosím často. To tetovanie je strašne mega teším sa na článok o ňom. :)

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bola som tretia ale aj tak ďakujem veľmi pekne :')

      Odstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla