Najkrajšie kozmetické adventné kalendáre 2020 | Sephora, Douglas, YSL, Kiehl's, MAC a iné

októbra 24, 2020


Presne za dva mesiace tu máme asi najviac očakávané obdobie a deň roka a keďže sa nám čas kráti a všetky milovníčky kozmetiky túžobne očakávajú, s akým kozmetickým kalendárom príde ich obľúbená značka tento rok, rozhodla som sa pripraviť si pre Vás článok s tými najkrajšími, aké momentálne vyšli. A musím povedať, že pri väčšine z nich mi padla sánka a moje srdce kričí. "Áno!". 

Dnes tu toho bude naozaj veľa a keďže nechcem, aby bol tento článok dlhší, ako je vôbec nutné, poďme sa rovno pozrieť na tie najkrajšie beauty adventné kalendáre za rok 2020!


Začnem so značkami, ktoré sú môjmu srdcu najbližšie a medzi ne jednoznačne patrí značka Kiehl's. Nad týmto adventným kalendárom seriózne rozmýšlam, keďže ich produkty milujem a aj keď som už veľa z nich vyskúšala, mala by som možnosť pozrieť sa na zúbok aj ďalším z nich. 

Obsahuje samé Kiehl's bestsellery, ako napr. sérum Midnight Recovery, očný krém s avokádom, balzam na pery, Ultra Facial Cream, čistiacu ílovú masku či hydratačnú masku s avokádom. V 24. okienku sa. navyše nachádza prekvapenie (a tie ja môžem!). 


Sephora Collection adventný kalendár je určite niečo pre milovníčky Sephora produktov. Ja som z neho teda paf, lebo vyzerá skvele a obsahuje všetky moje obľúbené produkty. Sephora masky, či už na pleť, nohy alebo ruky, zbožňujem a za vyskúšanie určite stojí aj dekoratívna kozmetika. 

A pokiaľ miluješ čaje a kozmetiku, tak tento adventný je priam stvorený pre teba! 12 okienok totižto tvoria produkty zo Sephora Collection a zvyšných 12 je vo forme čajov a doplnkov od Kusmi Tea. Pokiaľ však túžiš po čisto kozmetickom adventnom s produktami Sephora Collection, adventný kalendár Wild Wishes bude pre teba ten pravý. 


Sephora si však niečo pripravila aj pre tie náročnejšie dámy a milovníčky drahšej kozmetiky a to tento neskutočný Sephora Favorites adventný kalendár! Nájdete tu výber toho najlepšieho. Fixačný gél od Benefitu, multifunkčný krém Egyptian Magic, paletku od Huda Beauty, Pixi tonikum, matujúci púder od Too Faced a to nie je ani zďaleka všetko. A priznávam, že keby momentálne nešetrím na iné, tento mám už doma!


Na tento od LookFantastic si brúsila zuby nejedna kozmetická nadšenkyňa, ale bohužiaľ je beznádejne vypredaný. Už minulý rok ma veľmi zaujalo jeho zloženie a o to viac mi je ľúto, že som ho nestihla uloviť. Nuž, nezostáva nám nič iné, iba s tichou závisťou sledovať tie, ktoré ho stihli. 


Nyx, ako každoročne, aj tento rok prišiel s adventným kalendárom s názvom 24 day holiday countdown. Je vo veľmi podobnom zložení ako pominulé roky, čo znamená, že si v kalendári opäť nájdete rôzne produkty na pery, očné tiene, ale po novom aj nejaké produkty na pleť. 


Ďalší, po ktorom túži nejedna kozmetická maniačka, je The 2020 Advent Calendar od značky Mac. Mne táto značka učarovala už niekoľko rokov dozadu, avšak nemala som možnosť vyskúšať viacero jej produktov, preto ma toot zloženie veľmi zaujalo. Okrem produktov na pery či oči tu nájdete riasenku, setting sprej, set na obočie či primer. A to všetko v hodnote vyššej ako 300€! U nás by mal byť zohnateľný tu


Douglas má aj tento rok viacero druhov adventných kalendárov, kde okrem pánskeho či s produktami z kolekcie Douglas nájdete aj tento, v ktorom sa nachádzajú produkty zvučných mien. Kalendár inšpirovaný s heslom "Merry Christmas Around the World" obsahuje produkty značiek Starskin, Zoeva, Ariana Grande, Real Techniques a iných. 


Adventný kalendár Shake your beauty od Benefit ma zaujal už na prvý pohľad svojim nápaditým a roztomilým ružovým dizajnom (a kto ma pozná vie, že ružová je moja). Pokiaľ chcete vyskúšať najobľúbenejšie produkty tejto značky, toto je pre Vás to pravé. Nie je to však klasický s 24 okienkami, ale obsahuje ich iba 12. 


Pre milovníčky luxusnej kozmetiky a špeciálne značky YSL je tu tento exkluzívny YSL Beauty Advent Calendar s produktami v hodnote viac ako 500€!! Čo som pozerala, u nás je fakt ťažké ho zohnať, našla som ho jedine tu, no vyzerá perfektne. Obsahuje miniatúry najpredávanejších vôní ako je Black Opium alebo minulo ročná novinka Libre. Ďalej sa tu nachádzajú miniatúrky rúžov či riasenky a iné skvelé produkty tejto značky. 


Jeden z najkrajších kalendárov má určite Rituals - The Ritual of Advent Calendar. Nádherný červený domček, ktorý lahodí oku a vyzerá ako krásna vianočná dekorácia. Z produktov mám vyskúšanú iba sprchovú penu, preto ma zaujalo najmä široké portfólio produktov nachádzajúcich sa dnu. Pre milovníčky Rituals rozhodne to pravé. 


Medzi kalendáre, ktoré ma zaujali najmä svojim obsahom, určite patrí aj od L'Occitane 2020 Signature. Má roztomilý dizajn a podobu klasického čokoládového kalendára, vnútri sa však skrýva oveľa hodnotnejší obsah. 


Medzi najkrajšie kalendáre by som jednoznačne zaradila aj tento ESPA No place like home Advent Calendar. Elegantný dizajn v smaragdovo zelenej a plno úžasných produktov, to je všetko, čo je potrebné. Bohužiaľ je však momentálne na stránke vypredaný. 


Pevne verím, že kozmetiku Nuxe veľmi dobre poznáte, minimálne ich suchý olej, ktorý patrí medzi bestsellery. Za zmienku stoja aj ďalšie produkty, ktoré môžete nájsť v tomto NUXE adventnom kalendári. Pamätám si, ako sme ho pred rokom mali v Notine a ja som po ňom taak túžila! 


Pre milovníčky značky Clinique tu mám tento "naložený" Clinique Advent Calendar. Je tu zmes rôznych, poväčšine hydratačných, produktov na pleť, nájdete tu aj ich skvelú nočnú masku či produkty z dekoratívky. 


Ak poznáte Atelier Cologne, po tomto Vase srdce zapiští! Ja som sa s touto značkou parfúmov stretla pri mojej práci v Notino a musím povedať, že ma celkom očarili. A pokiaľ ich poznáte a milujete aj vy, tento adventný kalendár je to pravé pre Vás. Zoženiete ho na Notine


Za zmienku určite stoja aj tieto nádherné adventné kalendáre luxusných kozmetických značiek. Naľavo hore minimalistický Dr. Barbara Sturm, vedľa v nádhernom luxusnom balení Charlotte Tilbury, ďalej By Terry Twinkle Glow Advent Calendar, naľavo dole Shesaido, Decléor Essential Oils a adventný kalendár Molton Brown

Ktoré najviac zaujali Vás, prípadne je nejaký, ktorý by sa do tohto výberu utčite hodil? Dajte mi vedieť v komentári! 

Teším sa na Vás pri ďalšom článku. 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Ja som si tento rok kúpila yves rocher som zvedavá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všechny kalendáře jsou nádherné. :) Já si asi pořídím Alverde a nebo DM Bio :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadají krásně, snad si letos už také nějaký pořádný adventní kalendář pořídím! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si asi brousim zuby na Rituals 🙊😉.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. L´occitane patrí k mojim stáliciam čo sa adventných kalendárov týka, ale Rituals vyzerá tiež lákavo.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všetky vyzerajú skvelo, ale mňa najviac zaujal ten od Mac-u, hlavne tým, že to prevedenie vyzerá trochu inak ako pri bežnom.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Och tak to je riadna nádielka kalendárov. Vdaka za tipy, lebo akurát nejaký hladam.. ešte nikdy predtým som si takýto kalendár nekupovala, ale tento rok si hovorim, že skusim. A ked už tak niečo pekne a poriadne, produkty, ktoré fakt využijem.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla