Look Fantastic Beauty Box | September

októbra 22, 2020

Ruku hore tá, ktorá má rada beauty boxíky! Ja, ako pravá milovníčka kozmetiky a prekvapení, ich zbožňujem a som veľmi rada, že som objavila práve tento od Look Fantastic. Predplatený ho už mám takmer pól rok a keďže sa ma neustále naň niekto pýta či som spokojná a čo sa v ňom nachádza, rozhodla som sa pridávať na blog články spolu aj s obsahom boxu. 

Musím sa priznať, že tie prvé ma až tak veľmi nezaujali a bola som trochu skeptická, no posledné boxy sa stále viac a viac zlepšujú a väčšina produktov ma naozaj zaujala. Ak neviete, o čo ide, tento beauty box funguje buď na ľubovoľnom predplatnom (3 mesiace, pól ročné alebo ročné) alebo si viete kúpiť iba samotný boxík za daný mesiac. V krabičke si vždy nájdete šesť rôznych produktov v hodnote cca 140€.

Septembrový box nesie názov "Birthday Box", keďže oslavuje svoje šieste výročie vzniku. Tak sa poďme rovno pozrieť, čo sa v ňom nachádzalo. 


Z obsahu tohto mesačného boxu som bola úplne nadšená, keďže neobsahoval jediný produkt, ktorý by ma nezaujal. Asi najhodnotnejší produkt, ktorý sa v ňom nachádzal, je roller na tvár od značky Brushworks. Neviem či ich poznáte, prípadne či ich aj využívate, ale tento produkt posunie Vašu skin care na úplne iný level! Ale o tom inokedy. 

Konkrétne tento roller má na jednej strane väčší valček, ktorý je určený na čelo a líca a na druhej strane menší, ktorý je skvelý na nos a okolie očí. Navyše sa jedná o ekologický a certifikovaný vegánsky produkt organizáciou PETA

Hodnota produktu: 45,45€


Od značky Luxie sa v balíčku nachádzal štetec štetec na očné tiene č. 209 v krásnom ružovom prevedení s rose gold kombináciou. Je syntetický a využiť ho môžete ako na púdrové očné tiene, tak aj na krémové. 

Hodnota produktu: 10,45€

Z dekoratívnej kozmetiky ma veľmi zaujala ceruzka na pery od značky Diego Dalla Parma v krásnom bordovoružovom odtieni s názvom Antique Pink. Je perfektne pigmentovaná, krásne krémová a na perách skvelo drží. 

Hodnota produktu: 10,27€


Od značky Espa s v boxíku nachádzal čistiaci micelárny prípravok na pleť. O tejto značke som už počula od zahraničných beauty youtuberiek, ale zatiaľ s ňou nemám žiadne skúsenosti, preto som sa produktu veľmi potešila. 

Ide o veľmi jemný čistič odstraňujúci make-up, ktorý nie je potrebné oplachovať z pleti. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a ružovú vodu, ktoré pleť hydratujú a zachovávajú v rovnováhe. 

Hodnota produktu: 5,60€


Od značky Elemis sa tu nachádzal pleťový krém s morským kolagénom, ktorý je veľmi obľúbený v prípravkoch určených proti vráskam. Ide o anti-ageing krém, ktorý sľubuje zmeny na pleti už do 2 týždňov. Vrásky by sa mali zredukovať až do 78% a mal by až o 45% zhydratovať pleť. Úprimne, najprv som si myslela, že tam majú trochu preklep.:D Tento produkt zrejme nechám mamine, aby mohla sama posúdiť výsledky, keďže je určený pre zrelšiu pleť s vráskami. 

Hodnota produktu: 33€


So značkou The Balm mám dosť skúseností a špeciálne ich paletky mám veľmi rada, preto som sa veľmi potešila tekutému rozjasňovaču, ktorý bol v boxe ako šiesty produkt. Má nádhernú zlatú až rose gold farbu, veľmi dobre sa s ním pracuje a krásne splynie s pleťou. Neobsahuje trblietky, ale skôr vytvára na pleti vysoko žiarivý efekt a nádherne sa odráža na svetle. 

Aj keď je balenie veľmi maličké, je skvelé ako produkt vhodný na cestovanie či do kabelky, keď si chcete kedykoľvek počas dňa dodať glow. 

Hodnota produktu: 11€


Zo septembrového boxu ma výber produktov vôbec nesklamal a naozaj všetko si u mňa nájde nejaké využitie. Veľmi sa teším špeciálne na vyskúšanie micelárneho čističa, ktorý vyzerá skvelo. 

Zaujímalo by ma či máte aj vy tieto boxíky predplatené, prípadne či poznáte nejaké iné, ktoré by za to stáli. Ja sa na Vás budem tešiť pri novom článku (a dúfam, že ho napíšem skor, ako tento:D)



You Might Also Like

3 komentárov

  1. Zajímavý obsah boxu, ten face roller jsem vždy chtěla vyzkoušet. Ať jsi s produkty spokojená! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si ještě nikdy žádný boxík neobjednávala, i když mě vždycky lákají :) Asi ve mně ještě funguje nějaký pud sebezáchovy, protože bych tomu na 100% propadla :D :D Ale ten roller! Vůbec se nedivím, že si z něho měla takovou radost! :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Box som žiadny nemala a zatiaľ ma nejak ani neláka, mám dosť kozmetiky a už nechce teraz nič nakupovať,,, inak pekný článok

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla