Dermacol Eat Me novinky

júla 28, 2020


Letné novinky patria vždy medzi moje najobľúbenejšie a tento krát ma s nimi Dermacol úplne dostal. Pripravil si totižto hneď celú kolekciu produktov, ktoré vo mne evokujú leto a to preto, lebo neskutočne voňajú! Jediné, čo ma veľmi mrzí, je to, že ide o limitovanú edíciu

V kolekcii je päť produktov vhodných na každodenné líčenie, dokopy je osem rôznych vôní a produkty sú 100% vegánske


Úprimne si myslím, že od Dermacolu by určitě nebol krok vedľa, keby produkty zaradili do stálej ponuky. Obaly sú veľmi jednoduché, mne prídu také veselé a roztomilé. Od kedy mi prišli, stihla som takmer všetky otestovať a musím sa priznať, že sú lepšie, ako som čakala. Tak sa poďme spolu pozrieť na jednotlivé produkty. 


Podkladová báza Primerstachio je za mňa asi najväčším prekvapením. Vôbec som si nemyslela, že bude až taká dobrá. Má veľmi jemnú, povedala by som, že až takú našlahanú textúru, ktorá krásne splynie s pleťou, zjemní ju a vyhladí. Veľmi rada ju používam na vyhladenie pórov. 

Obsahuje pistáciové a monoi maslo (vedeli ste, že rastlina, z ktorej sa monoi maslo vyrába, nerastie nikde inde na svete, iba na Tahiti?). Navyše jej vôňa čerstvo namletých pistácií je skrátka neodolatelná. 


Make-upy Dermacol mám osobne veľmi rada a tento Creamy Sú Foundation za zvyšnými rozhodne nezaostáva. Má veľmi príjemnú jemnú textúru, ktorá pripomína moje obľúbené mascarpone (pozor, na jedenie však nie je!). Na pleti sa krásne usadí a zanecháva prirodzený efekt. Má stredné krytie a matný finiš

Neodolateľná vôňa tiramisu si Vás získa a dokonca je vo vnútri kávové zrniečko na ozdobu! Na výber je v dvoch odtieňoch, úplné bledule tu však svoj odtieň nenájdu, keďže ten svetlejší je skôr na jemne opálenú pleť s teplým podtónom. 


Voči tomuto púdru na obočie Espresso Brow Powder som bola zo začiatku veľmi skeptická a keď som ho prvý krát vyskúšala, ihneď som ho zavrhla. Neskôr som mu ešte dala šancu a nakoniec sa mi celkom začal pozdávať. Nepoužívam ho samotný, lebo si s ním neviem vytvarovať pekné obočie, preto si spodok obočia vždy vykreslím ceruzkou či gélom a následne zvyšok obočia vyplním týmto púdrikom. Pekne prilne k pokožke a obočie vyzerá prirodzene vyplnené. Jediné, čo mi vadí, je aplikátor, ktorý je príliš veľký. 

Ako ste si už isto domysleli z názvu, vonia ano čerstvo upražená káva a nájdete ho vo dvoch odtieňoch, svetlom pre blondínky a v tmavšom pre tmavovlásky. 



Riasenka Mascaraccino (bože, tie názvy sú mega!) je jediná, ktorú som z produktov neskúšala a to z dôvodu, lebo mám momentálne umelé riasy. Vyzerá však veľmi dobre a štetinky sa mi takisto pozdávajú, keďže preferujem skôr "živé" a husté kefky, ako gumenné. Má tmavohnedú farbu, čiže by mala pôsobiť na riasach prirodzenejšie. 

Ide o objemovú riasenku a kefka má výborný tvar. Vonia ako ľahodná mliečna pena


Aka by to bola kolekcia bez produktov na pery a tie v Dermacol naozaj vedia! Lesky na pery Lip Shake najdete v štyroch odtieňoch a každý v inej vôni: priehľadný vôňu kokosu, ružový lesné plody, hnedý karamel a marhuľový vôňu marhuľ. Keďže ide o lesky, nie sú veľmi pigmentované, ale naozaj iba jemne zafarbia pery a dodajú im šťavnatosť. Navyše obsahujú ošetrujúce prírodné oleje, ktoré ich krásne zvláčia. 


Čo poviete na novinky, zaujali Vás niektoré produkty, prípadne ste ich už stihli aj vyskúšať? Dajte mi vedieť dolu v komentári. 

Vaša 


You Might Also Like

4 komentárov

  1. Krásny článok Saji :) Mňa pravdupovediac táto kolekcia moc neoslovila, no po prečítaní tvojej recenzie by som rada vyskúšala podkladovú bázu :) Niečo na vyhladenie pórov by sa mi zišlo, takže vďaka za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obaly vypadají dost dobře, ale moc mě teda produkty neoslovily :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkty vypadají vážně skvěle! Žádný jsem zatím nezkoušela, ale asi to budu muset co nejdřív napravit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten púder na obočie vyzerá veľmi zaujímavo. Už dlhšie hľadám dobru podkladovú bázu, tak aspoň mám nejaký tip :). Super článok!

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla