Ziaja letná limitka Tropical Coconut

augusta 24, 2017

Neviem, ako Vy, ale ja totálne milujem letné limitky. Je mi úplne jedno či ide o voňavky, dekoratívku, produkty na telo či pleť, letné limitky sú skrátka tie najlepšie! Vôňa ananásu, melónu, tropického ovocia a najmä môjho milovaného kokosu!


Pozadu nie je ani Ziaja, ktorá si na toto leto pripravila letnú limitku s vôňou kokosu. Aj keď som trošku pozadu a píšem Vám o nej až teraz, ešte stále si po ňu môžete skočiť do obchodu, v predaji je stále. 

Obsahuje tri produkty: hydratačný balzam na telo, krémový sprchový gél a penu do kúpeľa a sprchový peelingový cukor. 


Hydratačné telové mlieko obsahuje esenciu tropického kokosu. Naozaj rýchlo sa vstrebáva, pokožka je po nanesení jemná, vyživená a krásne prevoňaná. Aj keď je vôňa kokosová, ja v nej cítim ešte nejaké exotické ovocie. Balzam takisto hydratuje suchú pokožku tela. 

Ja som si ho veľmi obľúbila a používam ho najmä pred tým, ako idem von. Z pokožky ho je naozaj dosť cítiťa už mnoho krát som dostala od kamarátiek komplimenty, ako voniam. Takisto to nie je zlý nápad na rande, čo poviete?


Krémový sprchový gél a pena do kúpeľa v jednom takisto obsahuje esenciu kokosového oleja. Na pokožku pôsobí upokojujúco, jemne ju čistí a zároveň ošetruje. Takisto vonia veľmi príjemne, aj keď opäť tam cítim okrem kokosu ešte niečo. 

Ako penu do kúpeľa som ho ešte neskúšala, ale keďže pení vcelku dobre, môže to byť fajn. Najmä vôňa pôsobí relaxačne a upokojujúco, takže ako pena do kúpeľa môže byť naozaj dobrou voľbou. 



Posledným produktom a zároveň to najlepšie na záver je jednoznačne sprchový cukrový peeling. Veľmi jemne odstraňuje z pokožky odumreté bunky a zároveň ju prekrvuje (čo je skvelé napr. proti celulitíde). 

Vonia naozaj božsky. Už pred tým som na neho čítala mnoho recenzií a veľa dievčat a žien písalo, aká úžasná je jeho vôňa. A ja to môžem iba potvrdiť. Opäť tam cítim okrem kokosu niečo navyše, nejaké tropické ovocie, ale dokopy je to skrátka láska! 

Sprcha je s ním naozaj zážitok, keďže je to ako keby taká masáž, opantáva ma jeho zmyselná vôňa, ktorú cítiť aj po umytí. Mimochodom, ak nemáte radi vstávania, dajte si hneď ráno sprchu s týmto peelingom. Hneď si ich zamilujete!

Skúšali ste už tieto produkty z limitky? 

Ďakujem Ziaja Slovensko za poskytnutie produktov na testovanie. 




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Neskúšala som zatiaľ žiaden produkt od značky ziaja a táto limitka nie je výnimkou. Vždy som mala pocit, že táto značka je len pre staré ženy no asi som sa mýlila :D. Každopádne limitka vyzerá fajn a vône tropického ovocia zbožňujem! ❤

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle značku neznám, ale kokosová vůně je moje oblíbená :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež milujem tieto letné vôňe. <3 :)

    www.annslifea.blogspot.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Letní limitky mám taky strašně ráda, vždycky se na ně těším:).

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac sa mi pozdáva ten peeling :) Na predajni hourčite omrknem, super recenzia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ziaja je u mňa už dobre známa a pred nedávnom som minula telové mlieko ktoré bolo naozaj skvelé. Avšak táto limitka vyzerá skvelo a po ten peeling si asi zájdem do Trnavy. :) Skvelá recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku Ziaja znám a pár produktů jsme od ní již vyzkoušela a byla jsem spokojená. Vůni kokosu miluji, takže jsem si jistá, že bych si tuhle limitovanou edici zamilovala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ai já jsem zatím tuhle značku nezkoušela, díky za tip! Š

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla