Recenzia | Oriflame Love Nature s výťažkom z čajovníka

augusta 27, 2017

Pamätám si, ako som si ešte ako malé dievča na druhom stupni základnej školy prezerala katalóg od Oriflame. Vždy sa mi páčili produkty z rady Very Me, dekoratívna kozmetika, ktorá je mladistvá a svieža. 

Takisto som si prežívala horším obdobím s mojou pleťou a práve vtedy moja voľba padla okrem drogerkových produktov aj na Oriflame. Siahla som po krycej tyčinke s čajovníkom. Pamätám si, že som s ňou bola naozaj veľmi spokojná a preto som po nej siahla aj po niekoľkých rokoch. Z rovnakej rady som si vybrala ešte ďalšie produkty, tak sa poďme pozrieť, čo na ne hovorím. 


Z rady Love Nature som si vybrala 4 produkty, ktoré obsahujú výťažky z čajovníka a sú špeciálne určené pre mastnú pleť so sklonom k akné. Konkrétne sú to: korekčná tyčinka, ošetrujúci olej, pleťový krém a čistiace pleťové obrúsky. 




Korekčná tyčinka sa skladá z dvoch polovíc, ktoré majú svoj konkrétny účel. Zelená polovicoa zamaskuje nedokonalosti a zároveň ich týmto spôsobom lieči a béžová časť nedokonalosti prirodzene prekryje. 

Ako som už písala, tyčinku som používala niekoľko rokov dozadu a bola som s ňou naozaj veľmi spokojná. Inak tomu nie je ani dnes a budem si ju určite kupovať a používať aj na ďalej. 

Dá sa skvelo využiť v líčení na zamaskovanie nedokonalostí, ale takisto si večer rada zelenou časťou pretriem nedokonalosti, ktoré potom omnoho skôr zmiznú. 



Ošetrujúci olej obsahuje prírodný esenciálny čajovníkový olej, ktorý je antibakteriálny a má upokojujúce vlastnosti. Napomáha v boji proti vyrážkam a redukuje kožný maz. Malé množstvo sa aplikuje priamo na vyrážku, ktorá sa oveľa skôr zahojí a infekcia sa ďalej nerozširuje. 

Musím povedať, že tento produkt na mňa nezapôsobil až tak, ako korekčná tyčinka. Aplikuje sa trochu horšie, väčšinou pri otvor dám vatovú tyčinku, na ktorú nakvapkám pár kvapiek (čo sa mi nikdy nepodarí:D). 

Možnože ak má niekto problémy s väčšími vyrážkami môže byť vhodný, ale pri tých mojich občasných pidi je ideálna krycia tyčinka spomínaná vyššie. 



Pleťový krém s výťažkom z čajovníka je naozaj veľmi príjemný, rýchlo sa vstrebáva, pokožku zbytočne nemastí ani nezaťažuje. Čajovník, ktorý obsahuje, pôsobí na pleť antibakteriálne a pleť je vyvážená. 

Bude ideálny na chladnejšie počasie, najmä pre moju mastnejšiu pleť, ktorej dodá potrebnú hydratáciu bez nepríjemného pocitu na pleti. 



Pleťové obrúsky sú skvelé najmä na cestovanie, ale ja ich veľmi rada používam aj doma, keď som lenivá odličovac sa viacerými prípravkami. Spoľahlivo odstránia make-up, nadmerný maz a iné nečistoty. 

Keďže takisto obsahujú výťažky z čajovníka, okrem iného ošetrujú vyrážky a zanechávajú plež sviežu a očistenú. Pôsobia antibakteriálne. Po použití ostáva pleť jemne vlhká, avšak nie zvyčajným nepríjemným spôsobom. 


Máte už nejaké skúsenosti s týmito produktami? 

Ďakujem spoločnosti Oriflame za poskytnuté produkty na testovanie. 




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Mám pocit že si tieto veci pôjdem hneď objednať! :DD

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto radu som tiež vlastnila, no ešte v tých starších 'vydaniach'. Korekčná tyčinka bola fajn no nikdy ma extra neohúrila a ten olej podobne.

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si tyčinku veľmi obľúbila a používam ju stále, ale záleží aj od samotnej aplikácie, ako sa o pleť staráš, o strave a podobne:)

      Odstrániť
  3. skúsenosť ešte nemám, ale pozerala som už pár krát po tom olejčeku z čajovníka :) ten by som rada skúsila
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tea Tree olejíček na pupínky používám moc ráda a vždy mi pomůže. Tenhle od Oriflame vypadá dobře, líbí se mi etiketa :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oriflame mám veľmi rada :) Všetky produkty, ktoré spomínaš, už mám vyskúšané a ja som bola veľmi spokojná s tým olejčekom, kryciu tyčinku som tiež používala už od prvých náznakov akné

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla