Najpohodlnejšie Conversy

októbra 17, 2016

košeľa, mikina- Mango, koženka- second hand, rifle- H&M, tenisky- Converse

Konečne sa Vám po z jednej strany dlhom ale z druhej strany až neuveriteľne krátkom týždni ozývam s novým článkom. Čo som všetko zažila si čoskoro na blogu prečítate a nejaké fotky toho, čo som videla nájdete na mojom instagrame , tak ak ste zvedaví, bežte sa pozrieť! Ale ešte pred tým, ako v článkoch ukážem a opíšem svoje zážitky (vrátane mojich dvoch veľkých snov, ktoré sa mi splnili), mám tu pre Vás ešte jeden outfitový článok.

Moje obľúbené jesenné počasie skončilo a schladilo sa, najmä ráno, kedy idem zamrznúť (a poobede, keď sa vraciam zo školy idem len v svetríku) a večer, kedy to je takisto. Aj keď to je vonku všelijaké, vrstvenie ma vždy zachráni a pokiaľ si pod koženku dám mikinu, prežiť sa to dá (sa mi to hovorí, keď chodím ráno do školy autom:D). Vrstvenie mám takisto rada a v tomto outfite ho môžete vidieť v jeho základnej forme, teda tričko, v mojom prípade košeľa, mikina a bunda, ja som zvolila koženkovú. Outfit je smutnejší, obyčajný čierno biely ale v ten deň som nemala čas ani nejakú extra motiváciu kombinovať farby. 

Keďže outfit bol úplne random, obula som si k nemu moje najobľúbenejšie, najuniverzálnejšie a najpohodlnejšie čierne dámske tenisky značky Converse. Pokiaľ by ste ma dostatočne poznali, vedeli by ste o mne s istotou povedať, že mám celkom na ne úchylku. Conversy mám celkovo v siedmych prevedeniach a stále ich nemám dosť! Keďže už mám isté, akú veľkosť potrebujem, objednávam si ich aj online, skvelý výber a super ceny majú napr. aj na e-shope spartoo.sk

A čo vy, tiež tak obľubujete Conversy? Ja sa na Vás teším pri nových článkoch, konkrétne pri tých, kde Vám ukážem, čo všetko som navštívila a zažila v Nice, na pobreží Costa Brava, v Barcelone a v Monacu. Tešíte sa?
Zatiaľ, pa.♥











                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

23 komentárov

  1. Krásna <3 už sa teším na tie fotky čo si nafotila!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé fotky:) veľmi ma zaujalo to tričko je úžasné! teším sa na článok!ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Conversky miluju, za me mega pohodlná obuv. Jinak ja uz mam teplou, skoro zimní bundu, ráno v půl sedmé bych jinak umrzla :D A mas moc pekny outfit :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha, mne je to dosť vtipné, že všetci okolo mňa chodia v zimných bundách a ja iba v mikine a koženke:D ale tak to bude tým, že väčšinou ráno chodím na aute:)

      Odstrániť
  4. Tak to je krása! ♥ Conversky jsou nestárnoucí klasikou, už se těším na jaro, až je zase vytáhnu :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne tak Conversky jsou super a hodi se snad ke vsemu :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie conversy sú topka :P strašne sa mi páčia čierne, ale kožené :) a tú mikinu bloggers do it better mám aj ja :) veľmi pekný outfit

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Asi už bych si měla nějaké Conversy pořídit

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Líbí se mi ta koženka :-)! Sama mám podobnou z Promod a úplně mi ji připomněla :-)!!! Krásné fotky :-)!!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jo jo conversky jsou super, jedny jsem měla, bohužel už jsou na jiných místech:). Outfit se mi líbí, obzvlášť mě zaujala ta pruhovaná část, která vykukuje.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pekné fotky, skvelý outfit :) mikina je super ♥ a conversky sú najlepšie topánky podla mna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já mám conversky hrozně ráda! Jsou to zkrátka nejpohodlnější boty a nosím je vždy téměř než se rozpadnou a pak si koupím nové a znovu se to opakuje :D ne, že bych neměla jiné boty, ale bílé conversy se hodí zkrátka skoro ke všemu, aniž by nad tím člověk musel moc přemýšlet :)
    www.linheart.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Conversky jsem si vždycky přála, sice jiný typ i barvu, ale zatím se mi přání nevyplnilo :D Jinak tenhle outfit je moc hezký :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Moc ti to sluší :) přesně tyto černé Conversky bych si chtěla taky pořídit.

    Village Candle

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mikču si vychytala! Smiem sa spýtať, že odkiaľ ju máš? :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. z Manga (je to aj v článku) ale ešte z minuloročného leta:)

      Odstrániť
  15. jeeeje, pěkný triko, kde jsi ho vzala? :) Mohla by jsi mi kdyžtak poslat odkaz na Pavlikruza@seznam.cz? děkuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Naozaj skvelý outfit! Takúto kombináciu farieb mám najradšej :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla