Look Fantastic Beauty Box | December 2020

januára 03, 2021

Pekný deň Vám želám a predovšetkým šťastný nový rok! Je to až neuveriteľné, že rok 2020 tak rýchlo ubehol a ja som nesmierne šťastná a vďačná, že som sa opäť vrátila k písaniu na blog a ako som sa v tom posunula. Ale nech Vás zbytočne nezdržiavam, poďme spolu rovno na nový článok.

Dnes sa spolu pozrieme bližšie na obsah minulo mesačného a posledného beauty boxíku za rok 2020 od Look Fantastic. Boxík je v naozaj krásnom darčekovo-silvestrovskom balení a obsahuje veľmi zaujímavé kúsky. 


Produkt, na ktorý som sa tešila najviac, je jednoznačne od značky Medik8. Túto značku som objavila u Lucky z El Beauty Blog a obdivujem ju tam už veľmi dlho, takže som veľmi rada, že ju konečne môžem vyskúšať. Ide o gélové hydratačné sérum Hydra B5 obsahujúce kyselinu pantoténovú (vitamín B5) a kyselinu hyalurónovú. 

Sérum som zatiaľ netestovala, keďže mám momentálne otvorené nejaké produkty a dala som sizáväzok, že najprv vypotrebujem produkty, ktoré mám otvorené, sľubujem však, že Vám dodatočne recenziu na tento produkt napíšem či už priamo tuná na blog, alebo na môj Instagram.  

Malo by však mať ľahké a rýchlo vstrebateľné zloženie, nemalo by upchávať póry, čo je pre mňa osobne veľmi dôležitá vlastnosť produktu a nevyvoláva zvýšenú citlivosť pokožky. Neobsahuje olej, parabény a je neparfumovaný. 


Od značky the Balm sa tu nachádzal krémový mono tieň v nádhernej metalickej medennej farbe. Konzistencia je naozaj krásne krémová, ale úprimne, čakala som o niečo lepšiu pigmentáciu, keďže od tejto značky už mám jednu paletku, s ktorom som veľmi spokojná. Tieň treba trochu navrstviť a aj napriek tomu nedosiahne veľmi intenzívnu farbu. Na druhú stranu je však skvelý na bežné denné nosenie.


Značka Avant je pre mňa novinkou a keď som uvidela, koľko stojí 10ml balenie tohto produktu, padla som na riť.:D Tento rozjasňujúci očný krém naozaj luxusnej značky s kyselinou hyalurónovou a morskou vodou (obsahuje magnézium, vápnik a draslík, sľubuje dlhotrvácnu hydratáciu očného okolia a podporu elasticity,  minimalizáciu očných vrások a tmavých kruhov a celkovo viditelnejšie mladší vzhľad. 

A aj keď je tento produkt vhodný skôr pre zrelšiu pleť, rozmýšľam, že produkt tak či tak vyskúšam, keďže jeho výsledky vyzerajú naozaj sľubne. Tak som sama zvedavá, čo na neho poviem!


So značkou Jecca Blac som sa takisto zatiaľ nestretla a musím si na tento produkt pozrieť nejaké recenzie, keďže sa neviem rozhodnúť či si ho mám nechať alebo posunúť ďalej. Ide o rozjasňujúci kvapky/primer na pleť v odtieni Champagne

Použiť sa dajú či už ako primer, prípadne si ich môžete primiešať do Vášho obľúbeného primeru pre rozžiarený efekt alebo už na makeup ako highlighter. Odporúča sa nanášať ich prstami, aby sa produkt lepšie zapracoval.  


Začínam si pripadať ako "na prd" beauty blogerka, ale ani so značkou Bellápierre zatiaľ nemám žiadne skúsenosti a po prehliadnutí jej portfólia ma úprimne ani veľmi nezaujala. V boxíku sa od tejto značky nachádzala paletka s farebnými korektormi, ktoré však nevyužijem a posuniem ich ďalej. 

Obsahuje tri odtiene: zelený na zamaskovanie nedokonalostí a začervenania, telový s nádychom broskyňovej na prekrytie modrých a fialových miest na pleti, ale aj na zamaskovanie tmavých kruhov pod očami a telový so studeným podtónom, ktorý je určený na zvýraznenie lícnych kostí či iných partií tváre, ktoré chceme dostať do popredia. 

Telový s nádychom broskyňovej navyše obsahuje jojobový olej a olej zo slnečnicových semiačok, ktoré napomáhajú v boji s tzv. vačkami pod očami a tmavými kruhmi. Konkrétne túto paletku som na LF v ponuke nenašla, ale niečo podobné je táto sada, ktorá navyše obsahuje aj banánový púder a štetec. 


Posledný produkt z decembrového boxíka je obojstanný štetec na oči od značky Brushworks a čo si budeme hovoriť, štetec sa predsa vždy zíde! Štetce tejto značky môžete mať za skvelú cenu a osobne som s nimi veľmi spokojná. Majú husté a jemné syntetické štetiny, s ktorými sa veľmi dobre pracuje. 

Konkrétne tento má z jednej strany klaseický štetec na viečka a na druhej strane úzky skosený na vytvorenie linky, ktorý môže byť využitý aj ako štetec na obočie.

Decembrový boxík obsahoval naozaj skvelé produkty, na ktoré sa veľmi teším, špeciálne na testovanie značiek, s ktorými zatiaľ nemám žiadnu skúsenosť. Zaujímalo by ma či Vy tieto značky poznáte a či Vás prípadne zaujali. Budem sa na Vás tešiť pri ďalšom článku, zatiaľ sa majte krásne!

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Moc povedený box, produkty vypadají skvěle :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím říct, že dost dobré produkty v něm byli. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Madik8 chci už taky dlouho vyzkoušet, tak snad se brzy podaří :).
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sa mi páči, že vďaka takýmto boxom môže človek spoznať veľa nových a zaujímavých značiek
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý obsah boxu, tyhle produkty by mě velmi potěšily - ať ti slouží! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla