Look Fantastic Beauty Box | Október

októbra 29, 2020

Od nového mesiaca mám v pláne vydávať unboxing beauty boxu od Look Fantastic načas, no teraz ešte doháňam, čo sa dá a ku koncu mám pre Vás prichystaný boxík za tento mesiac, ktorý, musím sa priznať, ma očaril zatiaľ asi najviac zo všetkých. 

Ak tieto beauty boxy už poznáte, určite Vám neuniklo, že každý sa nesie v určitej téme. Tohto mesačný, zabalený v nádhernej kráľovskej modrej krabičke, ktorý nazvali "Retreat Edition",  sa nesie v duchu relaxu a rozmaznávania sa, ktorý si v týchto dňoch určite zaslúžime. 


Ako každý mesiac, v boxe sa opäť nachádzalo šesť produktov v hodnote vyššej ako 60€. Ešte pred rozbalením som videla taký menší spoiler, čo bude vo vnútri a o to viac som sa tešila, čo tam nájdem. Už som vyššie naznačila, že ide o produkty, ktoré majú úlohu rozmaznať ťa a dopniť tvoj večer pre seba. Tak sa na ne poďme spolu pozrieť. 


Nočná maska na nohy od značky Ecooking je proste neskutočná a nutne potrebujem celé balenie! Hneď ako prvé musím spomenúť (čo je u mňa zvykom, ak ma sledujete dlhšie) jej neskutočnú vôňu! Celý čas som rozmýšlala, že čo mi pripomína a potom som si spomenula. Snehuľky! Skrátka nádherná, svieža a výrazná vôňa eukalyptusu.  

Krém je sám o sebe dosť hutný, ale po zahriatí v rukách a pri následnom masírovaní do pokožky nôh sa kráste roztápa a vpíja. Nenecháva ich zbytočne masné, ale príjemne hydratované. Ja si však vždy zvyknem dávať následne na nohy huňaté pokožky, takže by mi ani prípadná masnota neprekážala. 

Nohám dodáva zamatovú hebkosť a odstraňuje zhrubnutú kožu na pätách. Mám pocit, že dokonca aj zabraňuje jej následnému vytváraniu. Navyše ide o vegánsky produkt. 


Produkt, z ktorého som doslova a dopísmena nadšená, je vlasový uterák od značky Glov. A že to nie je len tak hocijaký uteráčik. Je vyrobený z mikro vlákla pre extra jemnú starostlivosť o vlasy a navrhnutý tak, aby ste si z neho mohli urobiť jednoduchý turban na hlave. 

Je určený pre každý typ vlasov a minimalizuje čas sušenia vďaka super absorbčným vlastnostiam. Navyše, je perfektný, ak používate napr. nočné masky na vlasy či si rady robíte vlasové zábaly. 


Od značky Balance Me sa tu nachádzala miniatúrka séra s bakuchiolom. Ak ste tento názov ešte nikdy nepočuli, ide o rastlinku, ktorá je prírodnou náhradou retinolu (vitamín A). Preto ak máte citlivú pleť alebo ste tehotné, toto je perfektná alernatíva priamo pre Vás. 

Produkt je vhodný najmä pre zrelšiu pleť, stimuluje tvorbu kolagénu bez iritácie pokožky, zanecháva ju jemnejšiu a redukuje drobné vrásky. 


Tento balzam na pery od značky By Terry bola láska na prvý pohľad i použitie a momentálne má čestné miesto v mojej kozmetickej taštičke. Vonia veľmi jemne po ružiach a aj napriek tomu, že ja neznášam vôňu ruží, je mi táto veľmi príjemná. Má konzistenciu lesku a aj napriek tomu na perách nezanecháva lepkavý efekt, práve naopak, zanecháva pocit jemných, no dôkladne hydratovaných pier. 

Navyše, mám pocit, že po nanesení na perách jemne štipká a dodáva im jemnú a prirodzenú plnosť.  Ja Vám garantujem, že keď tento balzam vyskúšate, už iný nebude chcieť! 


Stavím sa, že minimálne polovica z Vás, si pri slovku relax, predstaví teplú vaňu. Ja sa síce prikláňam skôr rýchlej sprche, raz za čas dobrá vaňa s relaxačnou vôňou padne vhod. A práve túto chvíľu perfeknte doplní soľ do kúpeľa od značky Bubble T

Priznám sa, že som sa s touto značkou zatiaľ nestretla, no veľmi ma jej produkty zaujali. Táto soľ je tzv. čaj do kúpeľa a konkrétne táto varianta vznikla v spolupráci Bubble T s Look Fantastic. Zakúpiť sa dá buď priamo v tomto boxíku alebo tu. Má osviežujúcu vôňu čierneho čaju a citrusov a navyše produkt je netestovaný na zvieratách!


Posledný produkt je od starej-dobrej a verím tomu, že aj každému známej značky Starskin, konkrétne maska pod oči. Ja mám masky. Starskin veľmi rada, aj keď sú cenovo o niečo vyššie, ako tie bežne dostupné, no raz za čas si treba aj dopriať. Najmä teda našej pleti. 

Konkrétne táto je určená na rozjasnenie a omladenie očného okolia a keďže v okolí očí sa robia vrásky ako prvé, to sa určite hodí. Obsahuje bio celuózu, ktorá odstraňuje opuchy v okolí očí, zjemňuje linky a tmavé kruhy pod očami a celkovo rozjasňuje okolie. Trochu mi však prekáža parfum v zložení, ktorý by ku očiam až tak veľmi nemal ísť a preto ak máte citlivé oči, zbystrila by som pozornosť. 

Mňa tento boxík zaujal celkovo zatiaľ asi najviac a minimálne dvoch veľkých obľúbencov som si tu už našla. A čo vy hovoríte na obsah? 



You Might Also Like

3 komentárov

  1. Ten balzám na rty musí být příjemný a zaujala mě i sůl do koupele. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá overnight maska na nohy môže byť skvelá.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To vypadá naprosto úžasně! Máš moc hezké fotky :)

    In the moment with Ejmina | Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla