Iphone random | Február

marca 01, 2019

Dnes je prvý marcový deň a už to konečne môžem povedať oficiálne. Cítim vo vzduchu jar! Aj keď to dnes tak vonku nevyzerá, nesmierne sa teším zo stúpajúcich teplôt a neviem sa dočkať, kedy bude konečne počasie na koženku. Zatiaľ si však užívam aj prvé teplé slnečné lúče a vyhrievam sa na nich ako môj kocúr u nás doma v obývačke. 

Za poslednú dobu som na seba veľmi pyšná. Okrem iných mojich cieľov, ako je napríklad cvičenie, sa mi celkom darí plniť aj ten ohľadom blogu a to opäť pravidelne prispievať. Aj keď za február vyšli iba štyri články, beriem to ako dobrý štart a verím, že tento mesiac sa mi podarí prispievať aspoň dva krát za týždeň. 

Dnes som tu však s iphone random, na ktorého prvý diel bol veľmi dobrý ohlas, čo ma veľmi teší a samozrejme, teším sa aj z toho, že sa mi zatiaľ darí dodržiavať môj záväzok a v prvý deň mesiaca tu mám pre vás ďalšiu zásobu fotiek z môjho telefónu. Tak sa poďme spolu pozrieť, aký bol môj mesiac. 

Začiatkom mesiaca som bola na skúšku šiat, ktoré som si požičala na náš školský pleť a bola som z nich neuveriteľne nadšená! Zmyselne mi obopínali postavu, dole sa rozširovali a na páse bola pripnutá dlhá vlečka. Vytvárali nahý efekt, avšak boli podšité telovou látkou. Cítila som sa v nich neskutočne dobre a mala som pocit, že idem skôr na svoju svadbu, ako na ples.:D

Samozrejme, nesmie tu chýbať ani fotka z fitka, konkrétne v tento deň som cvičila nohy (je to na mne asi aj vidieť). V tých dvoch copíkoch si prídem ako také dievčatko, ale mala som naozaj nemožné vlasy a predsa aj vo fitku chcem ako-tak vyzerať. 

V Bershke som objavila tento nádherný neónovo-ružový roláčik, ktorý som si okamžite zamilovala! Mám pocit, že mi tá farba veľmi pristane a celkovo sa v ňom cítim veľmi dobre. 

Pár dní pred Valentínom mi deň v práci spríjemnila jedna veľmi milá zákazníčka, keď mi darovala toto čokoládové srdiečko. Maličkosti robia deň krajším.<3


Doma som sa (ako vždy) roztápala nad mojimi dvoma chlaptými láskami. Na prvej fotke je Muro preto taký naštvaný, lebo Aminka mu chodí neustále na balkón a striehne či mu tam nenájde nejaké jedlo. No a na druhej som Aminku načapala, ako išla skontrolovať situáciu.:D

Jedna klasika - ovsená kaša, ktorú mám vždy, keď som doma. Tento krát som si ju okrem tradičného ovocia, goji, kokosu a chia vylepšila aj s arašídovým maslom a Lotus keksíkmi a bola to neskutočná mňamka. Odporúčam vyskúšať! Inak, verili by ste tomu, že druhá fotka je naozaj fotená na telefón?!

Pred plesom som si bola dať dokopy vlasy a opäť raz som bola neskutočne spokojná. Okrem farbenia odrastkov som si nechala spraviť aj keratínový zábal a vlasy som mala tak nádherné.<33 Najradšej by som na brazílsky keratín chodila každý týždeň! Len moja peňaženka by asi veľmi plakala.:D

 Klasická večera doma aj s dvomi návštevníkmi.:D

Opäť raz nejaké tie potréningové fotky. Mám pocit, že tento mesiac som sa veľmi cez a po tréningoch nefotila a vyzerá to potom, že som bola vo fitku tak tri krát.:D Mimochodom, na strečingu stále pracujem a verím, že raz dám aj tú šnúru!

 Fotky z plesu.<3

Moja spolužiačka Vika sa stala mojou osobnou fotografkou, tak sa môžete tešiť na veeeľa nových fotiek. Objavila som aj novú kaviareň/bistro na Hlavnej v Košiciach, kde sa nám veľmi zapáčilo, takže veľa fotiek bude pravdepodobne práve odtiaľ. Je to tam nesmierne fotogenické!

 Fotka odfotená v polovici crossfit tréningu. Mokré čelo asi hovorí za všetko.:D

19. februára som oslávila narodeniny a moje dve najlepšie kamošky mi doma prichystali nádherné prekvapenie.<3 Mali pre mňa korunku, darčeky a muffinku so sviečkou.<3 Potom sme dali vínko a samozrejme, nesmela chýbať ani dobrá párty!

Zúčastnila som sa aj na skvelom yoga evente spolu s Orbit a Pumou spolu aj s mojimi dvomi blogerskými kolegyňkami, s ktorými sme yógu poňali s humorom a aj keď som myslela, že v istých pozíciach asi zomriem, nesmierne sme sa zabavili. A dobre najedli, of kors!

Odhodlala som sa pre veľký krok, ktorým je nový notebook a tak je Macbook Pro konečne doma. A som s ním nesmierne spokojná.

Po yóge som si trochu aj dopriala a kúpila som si dve donutky, malinovú a Lotus. Z každej som zjedla iba kúsok, ale boli nesmierne dobré!

Môj najkrajší model si robil silfie.<3 

 Jedna fotka o zrkadlo pred prácou. 

 Narodeninové.<33

 Najlepšia cestovina s paradajkovou omáčkou.

Darček odo mňa pre mňa, nové tetovanie. Mimochodom, skoro som si ani nevšimla, že ma tetuje, vôbec ma to nebolelo. 

 Smutný moment, keď sa mi minula moja najobľúbenejšia omáčka s príchuťou slaného karamelu. 

 Nové tetovanie v plnej kráse. Tiger preto, lebo ním som v čínskom horoskope. 

Ďalšia z práce.


Skvelý brunch, vanilkové cappuccino s mandľovým mliekom a banánový chlebík s maskarpone, domácou Nutellou a banánom. 


 In live w/ sunsets.<33

Výborná tekvicová polievka. 

Tento mesiac bol pre mňa výnimočným nie len tým, že som mala narodeniny, ale aj tým, že mali narodeniny aj moji rodičia. Všetci sme totižto vodnári. Ako vidíte, opäť som chodila cvičiť, veľa som jedla, vychutnávala si skvelé miesta, fotila svojich chlpáčov a dopriala som si konečne nový (a najmä kvalitný) notebook. Čo pekné ste zažili vo februári vy? Budem veľmi rada, keď sa s tým podelíte v komentároch a želám Vám krásny zvyšok dňa.<33


You Might Also Like

10 komentárov

  1. Krásne fotky! Tie šaty vyzerali mega krásne a ty si v nich bola TOP :) Tento mesiac som si aj ja spravila radosť macbookom a rovnako som s nim nesmierne spokojná, chvíľku mi trvalo, kým som sa naučila všetky triky na ňom ale je to úplne iný pocit ako na windowse.
    Takéto články ma veľmi bavia :) Nechcela by si takéto mesačné random, robiť aj v podobe videí? :) Mňa by veľmi bavili :)
    www.DanyČuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krásne fotky ! 💕 (nejako mi prvý komentár samo odstránilo, preto ešte raz 😊)

      Odstrániť
  3. Tie šaty veľmi krásne.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím říct, že když jsem viděla fotku těch šatů, tak jsem si myslela, že jsou svatebni :) mě ceka v dubnu vybirani svatebních šatu pro kamarádku. Kočičák je krásný já mám doma cernobilou kocku :) tetovani s kočičí tématikou by se mi taky líbilo, ale jsem srab :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pre mňa bol vo februári najväčší moment, keď som urobila vodičák a pár dní na to sme mali krásnu rodinnú oslavu ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné fotky :) a ty šaty jsou moc hezké!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sympatické zábery a máš veľmi peknú mačku :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla