Lush vianočné novinky

decembra 14, 2017

Ak nie ste u mňa na blogu nováčikmi, určite ste si všimli to, že som veľký milovník produktov Lush. Vždy si vychutnávam návštevy ich obchodíku, vdychujem všetku tú nádhernú vôňu, kochám sa farebnými produktami, ktoré ma vždy dokážu prekvapiť a zakaždým tam aj nechám celkom dosť peňazí (čo však nikdy neľutujem). 

Vždy sa teším na ich novú vianočnú kolekciu, ktorá je plná úžasných produktov, z ktorých si nikdy neviem vybrať len pár, ale najradšej by som ich mala všetky. Preto ma veľmi potešil balíček s produktami, ktoré som od nich dostala (za čo veľmi pekne ďakujem) a v ktorom sa skrývali práve niektoré z vianočných noviniek. 


Ak o Lush produktoch toho veľa neviete, ide vlastne o prírodnú kozmetiku, ktoré má svoju vlastnú (a úžasnú) filozofiu. Na kelímkoch produktov nájdete osoby, ktoré produkty vyrobili, čo sa mne veľmi páči a príde mi to o dosť osobnejšie. Takisto sú všetky kelímky recyklovateľné. Ak by ste chceli poradiť nejaké produkty, ktoré by som vám odporučila z Lushu vyskúšať, kľudne mi napíšte dolu do komentárov alebo na môj Instagram do directu (@sajafrey) a ja vám rada poradím.  


Ako prvý produkt tu mám sprchový gél Bubbly (kúpiš TU), na ktorom ma zaujal najmä návod na použitie. Píše sa tam, že pokiaľ netušíte, ako produkt použiť, odporúčajú vám vziať so sebou niekoho sympatického do sprchy, aby vám to ukázal. Tie popisky na ich produktoch ma naozaj bavia! 

Inak sprcháč má nádhernú vôňu, sladkastú s citrusovým nádychom a má naozaj osviežujúce účinky. Sprcháče od Lush mám veľmi rada, no trošku ma mrzí, že sú drahšie a preto si ich ako študentka nemôžem dovoliť často. No ako príležitostné potešenie seba (alebo svojich blízkych) sú skvelé. Najmä Snow Fairy (kúpiš TU), ktorý je momentálne vo vianočnej kolekcii, ten je láska!


Nahatý telový kondicionér Buck's Fizz (kúpiš TU) je niečo, s čím som zatiaľ nemala možnosť sa stretnúť a veľmi ma zaujíma, ako to funguje. Malo by sa to používať tak, že si s tým v sprche alebo vo vani premasírujete pokožku tela. Je to naozaj zaujímavé a som zvedavá, ako dlho mi vydrží. Dám vám potom na IG vedieť! 

Vonia takisto krásne, podobne ako sprchový gél Bubbly obsahuje citrusy, takže vonia veľmi sladúčko až citrusovo a pôsobí opäť osviežujúco, takže bude skvelý najmä do rannej sprchy.


Do sprchy tu mám aj túto mega roztomilosť v tmare macíka. Je to mycia kartička Butterbear (kúpiš TU), z ktorej si máte zakaždým kúsok odtrhnúť, namočiť a namydliť sa. Ale prosím pekne, dokázali by ste niektorá z tohto macíka odtrhnúť? Lebo ja to asi nedokážem.:(


Toto mydlo na telo a ruky Golden Pear (kúpiš TU) by som najradšej voňala od ráno do večera!! Tá vôňa je skrátka neuveriteľná. Sladká, ale nie takým spôsobom, že by vám po chvíli začala liezť na nervy, ale taká, že by ste ju naradšej voňali do konca života. Naozaj. Nepreháňam. A to ani nemám hrušky v obľube.

Funguje klasicky, že hruštičku namočíte a namydlíte sa ňou. Je krásne krémové a zanecháva veľmi príjemný pocit na pokožke.


Lush je zrejme najviac preslávený svojimi bombami do kúpeľa a u mňa to bol asi prvý produkt, aký som si to kúpila a aj si kupujem dodnes. Táto kúpeľová bomba Christmas Sweather (kúpiš TU) si ma získala na prvý svojím výzorom vianočného svetra so sobíkmi. A (opäť) nádhernou vôňou!


Mám tu aj kúpeľovú penu Plum Snow (kúpiš TU), ktorá funguje na podobnom princípe, ako kúpeľová bomba, až na to, že ju musíte rozdrobiť. Nie som si teraz istá, ale zdá sa mi, že tieto vydržia na viac použití. Má krásny vianočný dizajn s hviezdou a vonia nádherne po slivkách a mandarinkách.



Posledný produkt, ktorý tu mám, je nahatý tónovací balzam na pery Suagr Plum Fairy (kúpiš TU). Keď som ho vyskúšala, bola som veľmi prekvapená, aký pigmentovaný je, najmä keď ide len o tónovací balzám. Má nádhernú fialkastú farbu, ktorá sa na toto obdobie veľmi hodí.

Nanáša sa tak, že si so štetčekom naberiete trochu farby a nanesiete na pery. Farba je naozaj dosť intenzívna a obsahuje drobné trblietky. Trochu som však mala problém s jej odstránením, keďže naozaj silno drží.

Okrem toho, že Lush produkty sú naozaj skvelé, je to výborný nápad na vianočný darček, preto ak máte možnosť behnúť do Lushu, určite neváhajte. Nie som si však istá, ak si produkty objednáte či vám stihnú do Vianoc prísť.

Viac článkov s produktami Lush: 
Ako som si zamilovala prírodné produkty na zuby
Rozkvitnutá rada Lush Botanical 

Máte nejaké obľúbené Lush produkty, ktoré by som mala vyskúšať? Ktorý produkt z vianočnej kolekcie vás zaujal najviac? 




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Tak moc ma mrzí že na Slovensku nie je kamenný bodoch Lush-u:(( asi si už budem musieť niečo objednať cez internet lebo tieto ich produkty vyzerajú dokonalo!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už trpezlivo očakávam, kedy konečne prídu aj ku nám!:)♥

      Odstrániť
  2. Už dlouho se chystám něco od nich vyzkoušet. :) Lákají mě bomby do koupele, ale i šampon na vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šampón je úžasný, možno trošku drahší, ale jednoznačne za tie peniaze stojí!:)

      Odstrániť
  3. Ja od nich zvyknem používať len jednu penu do kúpeľa ale teraz neviem ako sa volá lebo mi už došla. Je taká cyklámenovo-biela a vonia ako žuvačka. Je to zatiaľ jediná vec, ktorá mi vôňou neprekáža, inak sú na mňa ich produkty až príliš intenzívne.

    NITA
    ADVENTNÝ KALENDÁR

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som práve že veľmi na takúto vôňu a najmä na túto z Lush produktov, vadia mi skôr tie parfumované produkty v obchodoch:)

      Odstrániť
  4. Ja som objednávala bomby pre chlapa a svokru, ale veľa produktov už mali vypredaných :( a dva mi prišli už dosť zničené, škoda veru..
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já si kupovala bombu ve tvaru medvídka a bombu frozen. :)

    somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla