Rozkvitnutá rada Lush Botanical

septembra 03, 2017


Keď som prvý krát vstúpila do obchodíka Lush, hneď som vedela, že pokiaľ budem mať možnosť navštíviť ho aj nabudúce, nepremrhám ju. A tak sa aj stalo. Vždy, keď bol Lush na blízku, som ho navštívila a niečo si odtiaľ odniesla. 

Milujem to miesto. Je plné nádherných vôní, ktoré sa navzájom križujú a vytvárajú presladký mrak všetkých krásnych vôní, na ktoré si vôbec dokážete spomenúť. Niekoho z toho možno po chvíli rozbolí hlava, ale ja si to vychutnávam. 

Okrem vôní ma vždy očarí krásny interiér, neuveriteľne milé a ochotné predavačky, ktoré Vám radi poradia a vyberú s Vami ten správny produkt. A tie produkty. Skrátka neviete, na čo máte siahnuť najskôr. Sprcháče, šampóny, masky na pleť, krémy. No a samozrejme bomby do kúpeľa, tie sú už kapitolou samé o sebe. 

Osobitá je aj filozofia Lush-u. Produkty sú z čerstvých prísad, čo oceňuje najmä moja pleť a zamilováva si tieto produkty stále viac a viac. Takisto kelímky sú recyklovateľné a pokiaľ prinesiete tri prázdne kelímky do obchodu, dostanete masku na tvár zdarma. No nieje to skvelé? Takisto máte na každom produkte napísané, kto ho vyrobil a jeho obrázok. 


Nedávno vyšla nová kolekcia troch samo-konzervačných verzií produktov v nádherných rozkvitnutých baleniach Botanical, ktoré navrhla šikovná Charlotte Day. 

A čo znamená, že sú samo-konzervačné? V skratke to, že vydržia oveľa dlhšiu dobu bez použitia syntetických konzervačných látok, ktoré nie sú práve prospešné našej pleti a celkovému zdraviu. Konkrétne v týchto produktoch môžete nájsť konzervačné zložky, ako sú: med, glycerin, morská soľ, kakaové maslo, bambucké maslo a íl. 

Keď to zhrnieme, produkty si môžete užívať oveľa dlhšiu dobu ako zvyčajne a zbytočne sa nestresovať tým, že sa môžu skaziť. A navyše majú takéto krásne obaly!

Rada Botanical obsahuje: masku na tvár a telo Mask og magnaminty, krém na telo a ruky Dream cream a peeling na tvár a telo Ocean salt



Ako prvý tu mám krém na telo a ruky Dream cream. Neviem prečo, ale spočiatku som bola stále v tom, že ide o krém na tvár. V skutočnosti je teda na telo a obsahuje harmanček, ovsené mlieko, ružovú vodu a extra panenský bio olivový olej. 

Aj keď ma vôňou bohužiaľ nejak veľmi neočaril, jeho hydratačné schopnosti sú výborné. Skľudňuje pokožku, po použití je vláčnejšia a hebkejšia a hĺbkovo hydratovaná. Tiež sa veľmi rýchlo vstrebáva. 


Ďalším produktom z novej samo-konzervačnej rady je maska na tvár aj telo Mask og Magnaminty. Bola to moje prvá láska od Lush, ktorú som si hneď zamilovala a aj kvôli nej som chcela vyskúšať ďalšie, s ktorými som bola takisto veľmi spokojná. 

Konkrétne táto je určená pre mastnejšiu pleť so sklonom k akné. Obsahuje výťažky z mäty priepornej, semená pupalky a výťažok z aksamitníku. Na mastnú pleť pôsobí skvelo najmä vďaka obsahujúcej mäte, ktorá napomáha v boji s akné. 

Na pleti pôsobí veľmi príjemne a pri zmývaní masky účinkuje ako jemný peeling. Pleť zanecháva jemnú a hladkú, prirodzene rozžiarenú a čistú. 


Ako posledný tu je peeling na pleť a telo Ocean salt. Čo ma na ňom očarilo ako prvé je jednoznačné. Prekrásne sfarbenie, ktoré mi dokonale pripomína kryštálovo čisté more v nejakej luxusnej tropickej destinácií. 

Peeling obsahuje samé výberové a kvalitné suroviny: jemnú morskú soľ, limetky lúhované vo vodke, grepovú šťavu a mangové maslo. Takisto je v ňom kokosový olej, bio tofu, japonský vosk, chaluha a iné. 

Je naozaj veľmi príjemný či už na pokožke tele či tváre. Ak si ho nanášate na pleť, odporúčam ju čistiť jemnejšie, keďže na tvári je pokožka citlivejšia a ľahšie si ju môžete podráždiť. 

Vyskúšali ste už niektorý z týchto produktov? Čo hovoríte na samo-konzerváciu? 

Ďakujem Lush za produkty do recenzie. 



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Masku na tvár od Lush by som chcela veľmi vyskúšať <3 asi si na Vianoce urobím radosť, lebo na narodeniny už wish list mám :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bohužel jsem nikdy ještě značku Lush nezkoušela, ale určitě chci nějaký voňaví produkt vyzkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie obaly sú fakt super, tiež mám Lush rada :) a musím konečne vyskúšať mask of magnifity :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow ten peeling Ocean salt vyzerá mega!!
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadaji fakt bozsky, mela bych tam co nejdriv nabehnout a konecne to ozkouset :))
    https://sarushef.blogspot.cz/2017/09/blog-post.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lusk má krásné obaly, popravdě jsem ale ještě žádný produkt nezkoušela. Obchod mám celkem daleko, takže je pro mě značka celkem nedostupná. Věřím ale, že se k ní někdy dostanu a konečně něco vyzkouším :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. produkty sa dajú kludne objednať aj z netu ;)

      Odstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla