DM Christmas event

decembra 24, 2017

Veľa krát sa snažím vysvetliť ľuďom v mojom okolí, ale aj vám, mojim sledovateľkám, že byť blogerkou, nie je ako med lízať. Je to veľmi veľa času investovaného do príprav článkov. Počnúc fotením, upravovaním fotiek, ak sa fotky nepodaria, musím ich nafotiť znovu a znovu upraviť, písanie článku, ešte aspoň 2x si ho prečítam a až potom môže vyjsť von. 

S blogovaním sa však spája aj veľké množstvo úžasných vecí a jednou z nich sú aj eventy. Od minulého roka som mala možnosť nadviazať spolupráce s rôznymi značkami a aj vďaka tomu sa zúčastniť viacerých akcií, ktoré sa konali nie len na Slovensku, ale aj v susedných krajinách. Ale priznám sa, že som ešte nikdy nebola na tak úžasnom evente, na aký som bola pozvaná z DM-ka. 

S DM-kou spolupracujem už niečo cez rok a som za to naozaj nesmierne vďačná, keďže táto drogerka patrí do trojice mojich najobľúbeneších obchodov s kozmetikou. Avšak doposiaľ som s nimi nebola na žiadnom evente, preto ma veľmi potešilo a aj prekvapilo, keď mi prišla pozvánka na DM Christmas event.

Event trval od piatka do soboty prvý decembrový víkend. V nedeľu večer sme sa stretli v hoteli Loft, v ktorom sme boli ubytované a kde takisto celý event prebiehal. Ubytovali sme sa, chvíľku si oddýchli a o siedmej nás čakala večera v reštaurácií. Zoznámili sme sa s dievčatami, s ktorými sme sa ešte nepoznali, skvele sme sa najedli a do neskorého večera sme sa rozprávali a smiali.

Musím vám ešte povedať (napísať), že hotel Loft je jeden z najkrajších hotelov, aké som kedy navštívila! Ten interiér bol neskutočný a do svojej izby som sa zamilovala. Prekrásny dizajn, aj keď v staršom štýle, ktoré ja veľmi nepreferujem, tento si ma úplne získal. Až sa mi nechcelo odísť! Na izbe nás čakalo aj roztomilé mikulášske prekvapenie na uvítanie.

Druhý deň sme mali naplno nabitý pestrým programom. Začali sme so skvelými a výdatnými raňajkami (hotelové raňajky sú predsa naj!) a hneď na to šup na yógu aj s plnými bruškami! Vždy som ju chcela vyskúšať a bolo to naozaj úžasné. Aj keď moja ohybnosť je na mínusovom leveli.:D Ale s dievčatami pod vedením strašne milej inštruktorky Vierky, sme si to perfektne užili a zrelaxovali. Aj keď musím povedať, že som pri tom nevyzerala práve fotogenicky a ani som nečakala to, že sa tak zapotím!
Medzi tým, ako sme boli my blogerky hlboko ponorené do svojej mysle (alebo som len premýšľala o ďalších článkoch?), dievčatá z DM týmu pre nás chystali miestnosť, kde sa mala konať väčšina sobotňajšieho programu. No uznajte sami.. Miestnosť bola dokonalá!

Dokonca na nás čakali aj rôzne doplnky na fotenie a mohli sme využiť veľký fotoaparát, ktorý nám fotku ihneď vytlačil. Všetko bolo skrátka perfektne nachystané.
Po menšom občerstvení a kávičke nás čakala druhá časť programu a to stretnutie s dermatologičkou. Táto časť bola pre mňa nesmierne zaujímavá a horlivo som si písala poznámky, aby som sa s vami mohla neskôr podeliť o nové poznatky (chystám po novom roku článok o starostlivosti o mastnú/zmiešanú pleť).

Na začiatku sme každá jedna o sebe prezradili, akú máme pleť, prípadne čo nás na nej trápi. Povedali sme si, čo používame a čo sa nám osvedčilo. Ďalej sme si krok po kroku prešli celú starostlivosť o pleť a keďže sme dostali za úlohu prísť nenalíčené, aj sme si všetko pekne-krásne vyskúšali na sebe.

Dozvedeli sme sa napr. správnu techniku odličovania pleti a očí, ako to robiť a ako naopak nie. Povedali sme si čo-to o produktoch, objavili skryté poklady, ktoré ukrýva Balea a Alverde a opäť sme perfektne zrelaxovali. S maskou na tvári. Možno to na fotkách vyzerá celkom vtipne a vyzerali sme trochu ako strašidlá, s dievčatami sme si to perfektne užili!
Nasledoval čas na obed, ktorý sa podával takisto v hotelovej reštaurácií. Po doplnení energie sme sa presunuli naspäť, kde sa konala doobedňajšia časť programu. Tento krát nás čakalo stretnutie so skvelým kaderníkom z Bratislavy, ktorý nám povedal čo-to o vlasoch, o starostlivosti o ne a o nadpájaných vlasoch. 

Opäť som si písala poznámky ako divá, aby som sa s vami mohla o to neskôr podeliť a nezabudla som sa ho spýtať aj na nejaké tipy a traky, ako sa starať o farbené vlasy, ako sú napr. moje. Bol naozaj veľmi milý a opäť sme sa toho veľa dozvedeli. 

Po menšej prednáške o vlasoch sa kaderník postaral aj o tie naše, každú jednu z nás krásne učesal (napr. na mne ukazoval, ako si vytvoriť falošnú ofinu, ktorú som si však neskôr dala dole a nechala si len vysoký cop). Prišla takisto aj veľmi talentovaná make-up artistka, ktorá sa postarala o náš make-up. 

Čas sme využili aj na skvelý pokec, z obálok na stene sme si každá vybrali svoj malý darček a samozrejme sme nezabudli spraviť milión fotiek. Prišla nám aj malá návšteva, dcérka slečny, ktorá sa starala o náš make-up, takže sme mali o zábavu postarané. 
Nasledovala posledná a tá najkrajšia časť programu. Veľké vianočné prekvapenie. Ani jedna sme vôbec netušili, čo máme čakať (aj keď ja som stále hovorila, že určite príde Santa!:D). Táto miestnosť bola pre nás zakrytá až do minúty, kedy sme mohli vstúpiť.

A padla nám sánka. Doslova. Tak nádherný vianočný stromček s takou obrovskou kopou darčekov som ešte nevidela. A so Santom! Veď si všimnite môj výraz na fotke, keď som vstupovala. Hovorí za všetko. Milujem prekvapenia a toto prekvapko bolo dokonalé. Ani sa tie pocity nedajú slovami opísať. Ešte pred vstupom sme dostali punč v nádhernej vianočnej šálke, tak som len myslela na to, aby som sa neobliala, keďže sa mi strašne triasli ruky.

Keď sme konečne dotočili videa na Instragram a všetky ostatné sociálne siete, dofotili a posadali si na zem, čakalo nás ešte jedno prekvapenie. Už som si tak v duchu kričala, že: "Jo, príde sob!" A ono prišiel vianočný škriatok. Vianočný škriatok Sajfa. Všetko som čakala, ale toto nie. Fakt.

So Sajfom som sa ešte naživo nestretla a musím povedať, že je veľmi príjemný a prirodzený. Skrátka sa na nič nehrá. Na začiatku sme sa popredstavovali, objasnili sme mu, čo robíme a potom sme viedli dllllhý rozhovor. Naozaj dlhý. O všetkom. O blogoch, o you tube, o živote, ako to u nás na SK chodí, trošku sme poohovárali. A bolo to to najdokonalejšie zakončenie dňa. No, teda, to som si len myslela. Veď len choďte pekne ďalej.:)
Viete, ako som vám spomínala tie darčeky? Prípadne ste si všimli tú obrovskú kopu darčekov pod a okolo stromčeka? No tak presne tie darčeky sme dostali. Každá sme nimi boli ovešané (doslova) ako vianočný stromček.

Toto som vážne nečakala a bola som maximálne dojatá. Toľko darčekov! Teším sa najmä z toho, že to môžem všetko porozdávať v rodine, podeliť sa s priateľom a s kamarátmi a takisto venovať niečo aj vám do súťaže. Mimochodom, jedna vianočná prebieha aj na mojom IG (klik).

Tento deň bol tak neskutočný, že ešte teraz mám pocit, že to bol sen. Nie len že som zažila to najúžasnejšie prekvapenie, strávila deň s úžasnými dievčatami (ktoré sú ešte aj tie moje, veď chápeme sa!!:)) a obdržala som také množstvo darčekov, ale najmä som si neskutočne užila víkend. Oddýchla si od školy a od všetkých povinností.
Zvyšok večera sme strávili na blízkych vianočných trhoch a potom do noci v hotelovej reštaurácií. Opäť sme sa veľmi dobre najedli, porozprávali sa, zasmiali a výborne strávili spoločný čas. Som veľmi rada, že stretávam na podobných eventoch tak skvelých a inšpiratívnych ľudí!♥

Ráno nás čakali už len raňajky a odchod domov. Poviem vám, dostať sa na stanicu so všetkými tými darčekmi nebola sranda, aj keď bola vzdialená od hotela necelých 10 minút. Odísť sa mi veru nechcelo, posteľ bola úžasná a na tak prekrásnu izbu by som si veľmi rýchlo zvykla.

Chcela by som sa ešte raz poďakovať celému týmu DM, ktorý si pre nás prichystali tak prekrásny event, najmä Silvike a Naty, za ich obrovskú snahu. Takisto úžasným a milým dievčatám, s ktorými som mohla stráviť tento víkend a užiť si kopu zábavy. Viac takýchto víkendov prosím!

A vám, všetkým mojim úžasným čitateľkám, želám ešte raz krásne prežité sviatky v kruhu najbližších. Verím, že ste Štedrý deň prežili v zdraví a s rodinou a splnili sa vám všetky vaše priania.♥





FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Jee tak to vypadá na opravdu skvěle prožitý čas :) Do DM chodím nejraději :) a a mas naprosto nádhernou pleť! :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny kompliment, ale to bolo zrejme len dobre svetlo:)

      Odstrániť
  2. Ach ako krásne si mi to všetko pripomenula! Bolo naozaj perfektne, snáď sa vidíme čoskoro znova :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ta joga ma teda zaujala krásny event ste si užili naozaj:) no a tam pri tom stole s maskami ste strašne zlaté:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný článok a ešte krajšie fotky :) A ten stromček je nádherne ozdobený.

    https://petrakosutova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak na tento event nemám slov! muselo to byť niečo skvelé a myslím, že sen každej blogerky zažiť takéto chvíle :) DMka si pre vás naozaj pripravila čarovný Vianočný program :) skvelý článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To musel být úžasný event, zvlášť s mojí milovanou jógou :) Je od DM hezké, že pořádají takové eventy. Je pravda, že psaní blogu dovede být i dost náročné, i když si to spousta lidí neumí představit.

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny článok Saji, dokonca som dočítala dokonca, čo sa mi pri takýchto dlhých postoch nedarí vždy :DD Krásne si to celé popísala a úprimne závidím :)

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. napíšeš prosím článok aj o tých darčekoch čo si dostala prosííím

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla