Bláznivé ružové líčenie s paletkou Colour chaos

apríla 24, 2017


Ozývam sa Vám po nečakanej a neplánovanej týždňovej prestávke, ktorú Vám však musím a aj chcem vysvetliť. Nie je to tým, že by som nemala o čom písať. Práve naopak. Mám zapísanú celú jednu stranu s nápadmi na články. Minulý týždeň a vlastne celkovo v poslednej dobe prekonávam takú menšiu blogerskú krízu. 

Skrátka, stále ma prepadali myšlienku typu: nie som dosť dobrá, nemám také pekné fotky, aké by som chcela, nevyzerám na fotkách tak, ako by som chcela, nemám dokonalú pleť a na fotkách to je veľmi vidieť a podobne. Takisto ma strašne štval fakt, že proste nemám fotogenickú izbu a mám len taký menší kútik v nej, ktorý vyzerá celkom schopne. Pri fotení produktov musím pracovať len s tým, čo mám a všelijako to nastailovať, aby to na fotke nejak vyzeralo. 

Najväčšie depresie chytám vtedy, kedy by som pre Vás chcela napísať nejaký osobnejší článok alebo článok napr. o mojich vlasoch a v hlave mám predstavy o krásnych naaranžovaných fotkách v prekrásnej priestrannej kúpeľni s obrovským zrkadlom. A potom si spomeniem, že ja takú kúpeľňu vlastne nemám. Alebo chcem pre Vás nafotiť líčenie (ako práve teraz) a nemám na to ideálne osvetlené a štýlové miesto, ako by som chcela a preto musím improvizovať. Alebo keď ma fotí priateľ na zrkadlovku, na fotkách vyzerám hrozne. 

Už som však ako-tak v pohode, chuť písať mám stále, lásku k tomu, čo robím takisto, snažím sa pracovať s tým, čo mám a v kútiku duše snívam o tom, že moje fotky na blogu budú raz také, ako si v mysli predstavujem. A najmä sa teším na to, čo na to poviete Vy!:)

Ale poďme naspäť do reality. Dnes som si pre Vás prichystala po dlhšej dobe opäť líčenie a to nie len tak hocijaké. Keďže máme (doslova) bláznivý apríl, rozhodla som sa pre trochu bláznivejší look a to pre výraznú ružovú v kombinácií s výraznou žltou. 


Postup:
Začala som obočím. Vytvarovala som si ho tieňmi z paletky Pro HD (viac o paletke sa dočítate TU). Zafixovala hnedým gélom od Catrice a spodnú časť zvýraznila rozjasňovačom s ružovým nádychom, ktorý sa taktiež nachádza v paletke. 

Na celé viečko som naniesla béžový tieň z paletky Colour chaos od Makeup Revolution. Naniesla som ho preto, aby nasledujúce tiene lepšie držali a mali výraznejšiu farbu. Paletka obsahuje obojstranný "hubkový" štetec, ktorým som naniesla horný ružový tieň na pohyblivú časť viečka. Do vnútorného kútika oka som naniesla žltý tieň, nachádzajúci sa naľavo dole. Blendovacím štetcom som jemne nabrala opäť ružovú farbu a začala som blendovať nad pohyblivým viečkom. Následne som farbu zjemnila béžovým tieňom, ktorý som taktiež vyblendovala. Na riasy som naniesla vodeodolnú riasenku od Maybelline

Na pleť som naniesla podkladovú bázu od Artdeco (viacej o nej TU), nedokonalosti som zakryla tuhým korektorom od Catrice, ktorý som do pleti vklepala hubkou od Oriflame a následne som na pleť naniesla make-up Fit me od Maybelline. Celé som to zafixovala púdrom Rimmel. Líca, nos a čelo som si vykontúrovala pomocou konntúrovacej paletky od Makeup Revolution (dočítate sa o nej TU) a nos, vrch líc a vrchnú peru som si rozjasnila rozjasňovačom taktiež od Makeup Revolution. Na záver som si líčka prešla ružovkastou farbou od Catrice

Posledným krokom boli pery, na ktoré som si naniesla fixku od Avonu

Ako sa Vám páči výsledok? Chceli by ste viacej takýchto článkov? 

Ešte stále ma môžete podporiť v Bloger roka a posunúť do finále! Odkaz na hlasovanie nájdete TU









               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

32 komentárov

  1. Krásny článok♡tie myšlienky typu že nie si dosť dobrá,že nemáš dobré fotky ,dobrú pleť ,... si prosím vyhoď z hlavy.Si skvelá v tom čo robíš ,máš úžasné články,krásne fotky ,proste všetko je super!! Je to tvoj blog a všetko čo na ňom máš je len tvoje a tým je to výnimočné♡Zato ,čo robíš pre všetkých, Ti patrí obrovské ĎAKUJEM !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taktiež si myslím, že tieto myšlienky sú úplne neopodstatnené Saši :) máš krásne fotky, líčenie je úžasné, a ty si veľmi pekná, takže žiadne takéto pochybnosti nemaj prosím ťa :) i keď aspoň je to znak tvojej skromnosti a toho, že ťa stále niečo posúva vpred, neuspokojíš sa len tak s niečím a naozaj ti na kvalite blogu záleží,a to je dobre ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za mě moc hezké. :) Připomíná mi to líčení na focení, tak už mám v hlavě, jak bych to nafotila, kdybych fotit uměla. A prosím tě, že ty máš takové stavy? Škodolibě mě to uklidňuje, protože to, s čím pracuji já, je ještě horší. :D Jsi krásná a tvůj blog má osobitý styl. Kéž bych uměla vyfotit aspoň ty fotky, co se tobě zdají nedokonalé. :)
    Ale s tím sněním to máme podobné, v hlavě mám tolik nápadů na focení nebo bytový design, které uskutečním asi až tak za deset let. O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě se takové líčení líbí zas je to něco jiného. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já osobně bych v tomto líčení chodit nemohla, i když si pamatuji, že mi tohle jednou daly na obličej na focení pro magazín, a vůbec jsem se v tom necítila. :/ Na párty ale proč ne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na takový hlouposti vůbec nemysli, není to ani z kraje pravda, mrkni na můj blog a moje fotky a bude ti líp :D máš fotky a vše moc hezké, a líčení je bomba!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Look je dost výrazný, ale je to pecka! Moc ti sluší:-)
    Rozka's my name

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne osobne sa takéto líčenie veľmi páči a aj ti pristane! Je fajn si raz za čas spraviť zmenu aj niečím takýmto výrazným :)

    http://wanderluststhoughts.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Je to opravdu barevný chaos :-D já osobně si je na sobě nedovedu představit, používám ty nejpřirozenější odstíny, takže béžové nebo hnědé. Ale na nějakou bláznivou akci jsou super.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc pěkný look!

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nerada to přiznávám, ale docela se mi to líbí.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Takových krizí už jsem pár měla, a týkaly se úplně stejných věcí. Rok jsem raději neukazovala ani část svého těla, protože jsem se bála reakcí :) Přesto blogujeme protože to máme rádi, takže se k tomu stejně vždycky vrátíme :) Navíc ty jsi moc krásná, s líčením to umíš, a tvé fotky se mi líbí vždycky ♥ Tento look je také skvělý, nikdy bych neřekla, že žlutá s růžovou můžou ve výsledku vypadat takhle krásně :)

    Pauline's Tiny World |
    První blogová giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jsi krásná a na fotkách ti to moc sluší! <3 Neboj se! Tvoje fotky jsou úžasný, takový jaký jsou! Nikdo není dokonalý, ale láska k tomu co děláme je nade vše! <3 Líčení je naprosto dokonalý! Miluju barvičky, takže tohle?! Pecka! <3
    Super článek a skvělý fotky! :) <3
    -------------------------------------------------------------------
    Také mám blog a udělala by jsi mi největší radost, kdyby ses podívala! <3 Budu nejšťastnější člověk na světě! <3 Tvůj blog je úžasný a určitě se sem budu vracet! Hned tě jdu sledovat na všech sociálních sítích, liknout facebook stránku a přidat se mezi tvé pravidelné čtenáře! :D Jsi moc milá a sympatická! <3 Jen tak dál! <3
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Koukám, že máš štětec od Petry viď ? :D Pokud dobře vidím. :D paletka vypadá zajímavě, ale mě by to asi neslušelo :D ale tobě to velice sluší :) a líbí se mi ta tvářenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. asi každá z nás by chcela mať lepšie podmienky, lepšie fotky, atď..ale práve v tom sme originálne že sa vieme popasovať práve s tým našim čo máme v sebe a vôkol seba :) mne sa blog páči a očividne nie len mne :)) tak hlavu hore :)) krásne líčenie! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. jeeee tričko :) ten rúž je krásny a veľmi ti svedčí :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak to je super! :) vážně se mi to líbí a tobě to hrozně sluší :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Já si myslím, že ta improvizace a (podle tebe) nedokonalosti tomu dávají tu osobitost :) Jinak taky to tak mám, určitou představu fotky, kterou nakonec nedokážu zrealizovat a jsem na sebe naštvaná :D Jinak to líčení je parádní! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ja teda veľmi nie som na takéto žiarivé líčenie, ale tebe pristane! Krásne fotky :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Myslím, že jsi dost dobrá na to, abys měla takovou krizi. Máš pěkný blog, hezky píšeš a fotky jsou také super :) Hlavně všechny fotky nemusí být dokonalé. Každý nemá takové podmínky, ale pak to je takové přirozenější a nestylizované.
    Líčení opravdu bláznivé, ale fixka od Avonu má krásný odstín :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  21. I love your blog!! You look stunning! xx Melle

    http://www.lavoguedemelle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Hah, psala jsem teď komentář a najednou jsem načetla stránku a komentář jsem smazala.. Fajn, tak ještě jednou - važ si toho. :D
    Líčení krásné, konečně to není taký ten basic shit, mám ráda "něco jiného". S tou blogerskou krizí tě chápu, to asi každý bloger. Tak doufám, že to brzy pomine, jak tak koukám, tak máš skvělé čtenáře, kteří pro tebe musí být obrovskou motivací. ♥
    vanilková Cath

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Saji v tomto ta uplne chapem, tiez mam casto podobne myslienky, jeden fotogenicky kutik, na ktory mi aj tak svieti svetlo uplne odveci. Musime pracovat s tym co mame, ale nerob si z toho tazku hlavu, fotky mas krasne, plet tiez (co ja by som za taku dala), naozaj sa nemas preco trapit :) a blog mas tiez suprovy :).
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla