Perfektný základ pleti pred líčením s Artdeco

marca 01, 2017


Pri každom líčení je základ bezchybná pleť. Aspoň u mňa. To nič, že ju takú nemáte. Som na tom rovnako. Akné ma trápi už od mojich pubertálnych začiatkov a aj keď už nie v takom množstve, stále je viditeľné a moja pleť nepôsobí tak krásne čisto. Preto si vždy dávam záležať na to, aby produkty, ktoré používam a sú určené na pleť, mali schopnosť perfektne kryť nedokonalosti. 

Pri mojom každodennom líčení je základ jemné zakrytie nedokonalostí korektorom a upravené obočie. Tak sa líčim každý deň. Nič iné mi netreba, možno sem-tam siahnem po rúži. Keď sa už predsa len chystám nalíčiť, že ideme s priateľom na rande, mám nejaké stretnutie alebo sa chystám na nejakú akciu, opäť je pre mňa základom perfektná pleť. A presne s tým spojené som si v poslednej dobe obľúbila dva produkty. 

Ide o produkty od značky Artdeco, ktorá patrí už pod tie profesionálnejšie. Ešte som nemala možnosť od nej niečo otestovať, preto som bola vo veľkom očakávaní. Bude za to stáť alebo ani nie? Ostala som z nej naozaj príjemne prekvapená, tak čítajte ďalej, aké boli moje dojmy z týchto dvoch produktov!


Neviem ako na Vás, ale na mňa táto báza pod make-up pôsobí veľmi luxusne, najmä kvôli jej elegantnému baleniu. Aj keď je určená skôr pre zrelšiu pleť, najmä vďaka zloženiu zabraňujúcemu starnutiu, perfektne mi sadla. Je ľahká, jemná, rýchlo sa vstrebe a na pleti zanecháva príjemný pocit. Taktiež je pleť po jej nanesení nádherne jemná a hladká. Dávkuje sa klasicky, pumpičkou. Vyskúšala som ju už v tomto líčení a aj pri zopár príležitostiach a som s ňou veľmi spokojná, môžem len odporučiť!:)





Druhým produktom od tejto značky, ktorý som si vybrala je korektor v hrubšej ceruzke. Ten môj je č.6- Neutralizing Green, takže zelený, avšak na pokožke je skôr nažltlý. Tento typ korektoru je určený na zakrytie začervenaných miest na pleti, prípadne vyrážok. S jeho schopnosťou, takisto aj s produktom spomínaným vyššie, som veľmi spokojná. Veľmi pekne sa dá zapracovať do pleti a dá sa na neho ozaj spoľahnúť. Čo je podľa veľkým plus je aj to, že je vodeodolný. 





Zaujali Vás tieto produkty? Máte nejaké skúsenosti so značkou Artdeco?




                FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Se značkou jsem se poprvé setkala na nějaké promo akci, z které jsem si odnesla vanilkový minerální stín, z kterého jsem nadšená, a používám ho pod obočí. Je matný a obočí pěkně zvýrazní,ale neubere mu na pozornosti. A teď co mám od Artdeca na wishlistu je jejich fixátor rtěnky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Slyšela jsem, že tato značka umí primery. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od značky Art Deco som mala pár vecí a úplne mi vyhovovala! Najmä špirály, ktoré som mala už dve :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuto značku jsem nevyzkoušela, ale ta báze vypadá v celku pěkně :) Ale já báze pod makeup teda nepoužívám, nějak jsem jim nepřišla na chuŤ.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O této značce slýchávám hodně, no ještě jsem od ní nic nezkoušela :) Báze vypadá opravdu zajímavě, možná ji vyzkouším ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mňa Artdeco veľmi nenadchlo, no táto báza vyzerá veľmi dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. značku nepoznám vôbec, no vodeodolny korektor ma zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O ArtDeco som ešte nepočula aj keď bázy pod make-up používam, ale mne vyhovujú aj bežné produkty z drogérie :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  9. čítala som že majú dobré bázy pod očné tiene :) takže verím, že aj táto od makeup môže byť fajn :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Na tuhle značku jsem slyšela chválu, ale zatím jsem na vážkách, jestli zkusit nebo ne. :)
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vypadá to parádně. O značce jsem už slyšela, ale zatím jsem ji neměla možnost vyzkoušet. Já používám podkladový "krém" od Nivey. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Artdeco mám moc ráda, miluji jejich stíny a camouflage, které skvěle kryjí všechny nedostatky. S bází od nich nemám zkušenosti, a tak bych se Tě ráda zeptala - obsahuje silikony? Neucpává ti póry?
    Já báze používám párkrát za rok, protože se mi po nich paradoxně pleť ještě více zhorší :(
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. O této značce jsem neslyšela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tato znacka na mna vykuka vzdy na notino, no zatial ju uspesne ignorujem, neviem ani preco :D

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla