To najlepšie zo zimy

marca 19, 2017

Neviem, ako je to u Vás, ale pre mňa sú tieto zhrnutia najobľúbenejšie články, čo sa týka písania. Spätne si prezerám dané obdobie, o ktorom sa chystám písať, aby som Vám priniesla všetky zaujímavé infošky pokope a zároveň spomínam na všetko krásne, čo sa udialo. 

Aj keď zima rozhodne nie je moje obľúbené obdobie, bolo krásne opäť si pomocou fotiek pripomenúť, čo všetko som zažila. Bolo toho naozaj moc, spoznala som kopu úžasných a inšpiratívnych ľudí, mám veľa zážitkov a veľmi veľa sa toho zmenilo. Môj blogerský sen sa pomaličky rozrastá a s veľkou hrdosťou a so slzičkami šťastia Vám môžem povedať, že sa mi naozaj začína dariť, z čoho som neuveriteľne šťastná a želám to každej skvelej, talentovanej, ambícioznej a najmä vášnivej blogerke!

O všetkom Vám však rozpoviem nabudúce, dnes sme tu kvôli niečomu inému. Dnes Vám zhrniem všetkých mojich obľúbencov za posledné tri mesiace. Tak poďme na to!

Oblečenie 

Prvou kategóriu, ako ste u mňa zvyknutí, je oblečenie. Tento krát mám pripravené tri kúsky, ktoré by som Vám rada ukázala. Všetko sú to veci, ktoré som si kúpila počas zimy a naozaj veľmi som si ich obľúbila a nosila som ich najčastejšie.


Fakt, že som skôr športový typ v sebe asi nikdy nezapriem. Veľmi rada sa obliekam elegantne, nosím šaty a sukne, vysoké čižmy a aj keď som vysoká, mám rada aj vysoké podpätky. Avšak najlepšie a najpohodlnejšie sa vždy cítim v obyčajných rifloch a mikine. Túto od Adidas som dostala od maminy a je úžasná! Je z veľmi mäkkého materiálu a tiež ma v mrazoch dobre zahriala!


V zime veľmi nedbám na to, čo mám oblečené. Skôr sa zameriavam na to, aby to bolo pohodlné a teplé. Milujem najmä rôzne svetre a práve tento v béžovej farby mi padol do oka v Mangu. Je veľmi príjemný, nepichá, perfektne hreje a veľmi sa mi taktiež páči, ako na mne sedí, keďže je oversize. 


Pri nákupe v Mangu som nemohla odolať ani tento nádhernej koženke v staro ružovej farbe. Na koženky som totálny maniak a najradšej by som ju mala v každej farbe, takže pri tejto som nezaváhala ani chvíľku!

Kozmetika

Z kozmetiky by som Vám toho chcela ukázať viacej. Aj keď si stále hovorím, že si jej už nebudem toľko kupovať, neviem odolať a stále mi len pribúda. Preto produkty stále obmieňam, aj keď z času na čas sa objavia produkty, ktoré naozaj stoja za zmienku aj v obľúbencoch.


Od NYX-u som si obľúbila už celkom dosť produktov, avšak za mňa tou najväčkou topkou sú ich farebné linky. Mám už dve klasické v ružovej a fialovej farbe a jednu trblietavú modrú (ktorá je mojou top-top-topkou!).

Perfektne držia, farby sú naozaj nádherné, nerozmazávajú sa, nerozpíjajú a určite si ich všetky zamilujeje!


Aj keď rozjasňovačom som nevedela dlhšiu dobu prísť na chuť, za posledné obdobie som si ich zamilovala, najmä tento z paletky od Carli Bybel.  Má nádhernú ružovkastú farbu s jemnými trblietkami a po nanesení vyzerá na pleti veľmi prirodzene. Veľmi budem plakať, keď sa mi minie!:(


Keďže mám problémy s akné, o moju pleť sa musím starať trochu viac ako tie, ktoré tieto problémy nemajú. V poslednej dobe som si zvykla dávať 2x do týždňa masku na pleť a tie, ktoré som si zamilovala naj-naj-najviac sú masky od Lushu. Mala som jednu čerstvú (o ktorej si môžete prečitať viac TU) a jednu klasickú. Obidve boli naozaj perfektné a pri mojej najbližšej návšteve Lushu si určite doplním zásobu.:)


Posledné dva produkty z kozmetiky sú môj už druhý rúž od Macu, ktorý som v zime nosila asi najradšej. Má nádhernú bordovo-červenú farbu, ktorá sa na toto obdobie hodí perfektne, výdrž je úžasná a takisto som dostala veľa komplimentov, ako mi pristane (z čoho sa veľmi tešímO:)). Ako vyzerá na perách môžete vidieť napr. v tomto líčení.

Voňavka je z Yves Rocher a zamilovala som si ju kvôli jej zaujímavej vône, ktorá vo mne evokuje sviežosť a krásu jari. Viacej sa o nej dočítate v tomto článku.

Doplnky



Tie z Vás (alebo aj tí), ktoré ma sledujete už dlhšie určite viete, že milujem rôzne čelenky. Pri výlete do Prahy, ktorý sme si spravili s priateľom na naše výročie, ma v Clarie's zaujala táto roztomilá čelenka s mačacími uškami, tak som ju tam skrátka nemohla nechať!

Možno to na niekoho pôsobí celkom detsky, ale môžem Vás uistiť, že to na fotkách vyzerá skvelo! A nie len na fotkách. Nerobí mi vôbec žiadny problém vziať si ju aj do mesta, vyzerá naozaj roztomilo.:)



Moju Pandora story a to, aký význam majú pre mňa moje prívesky na nej ste si mohli prečítať už v tomto článku. Za mňa je to naozaj perfektný nápad na darček a nesmierne sa mi páči aj tá idea, že vďaka tomuto náramku môžete mať pri sebe svoje najkrajšie a najobľúbenejšie spomienky. Od vydania článku mi pribudli ďalšie korálky, tak čo by ste povedali na pokračovanie?:)


Do kategórie "doplnky" som zaradila aj gélové nechty. Svoje úplne prvé som si dala v októbri minulého roka a som s nimi maximálne spokojná. Aj keď sa mi podarilo už jeden zlomiť a poviem Vám, pekelne to bolelo!

Avšak má to samozrejme aj svetlé stránky. Asi najväčšou výhodou je fakt, že si nemusím lakovať nechty, resp. znervózňovať sa tým, že sa mi lak po 2 dňoch začína zlupovať. Takisto sa v dlhých nechtoch cítim oveľa lepšie, prirodzenejšie, skrátka sama sebou. Posledným dôvodom je to, že moje nechty sú veľmi krehké a strašne sa mi lámali, preto som si nikdy nevedela vypestovať krásne dlhé nechty.

No musím Vás aj trochu varovať! Ak rozmýšľate nad gélovými nechtami, v prvom rade si rozmyslite. či Vám to za to stojí, keďže to veľmi ničí nechty a trvá dlhšiu dobu, kým ich po odstránení gélových budete mať zase pekné a pevné.

Youtuberka/ Blogerka 

Keďže som za posledné obdobie nemala veľmi čas sledovať iné blogy a čítala som si len tie, ktoré mám v záložkách v mobile, pravdepodobne Vám dnes neprinesiem pre Vás neznáme mená. Prišla som na to, že si blogy musím ukladať alebo zapisovať, lebo potom si ani za nič neviem spomenúť, aké som čítala a zaujali ma natoľko, že by som ich tu chcela s Vami zdieľať.


Českú blogerku Dominiku poznáte určite všetci. Milujem sledovať jej blog, ale ešte viac milujem jej Instagram, ktorý plný úžasných fotiek a skvelej energie, ktorá z nej stála. Dominika vedie lifestyle blog, na ktorom nájdete z každého rožka troška. Nejaké tie outfity (a má ich naozaj perfektné!), travel články, sem-tam aj niečo z beauty a takisto aj lifestyle a fitness. Skrátka, každá si nájdete to svoje, za to Vám ručím!:)


Lindu pravdepodobne tiež pozná každá z Vás! Táto Slovenska žijúca za veľkou mlákou vedie lifestyle blog, kde si to svoje nájdu najmä zástankyne zdravého životného štýlu. Takisto Vám odporúčam prezrieť si jej Instagram. Ako to bolo aj u vyššie spomínanej Dominiky, Lindin sa takisto hemží nádhernými fotkami!

Kniha/Seriál 


Celú zimu som závisláčila na mojom najobľúbenejšom seriáli, Upírske denníky. Bohužiaľ, táto sezóna bola ich posledná a musím sa Vám priznať, že pri nejednom dieli som si aj dosť poplakala. Skrátka, neuveriteľne mi prirástol k srdcu. Veď predsa len, sledovala som ho od jeho začiatkov. Po poslednej časti mi je za ním tak veľmi smutno, že ho asi začnem pozerať odznovu!

Zážitky

Posledná kategória tohto článku bude pravdepodobne najdlhšia, tak sa pohodlne usaďte, pripravte si kakauko alebo dobrý čaj, nejakú maškrtu alebo ovocie a ja Vás teraz prevediem mojimi najkrajšími spomienkami za túto zimu!




Tohtoročného Valentína som strávila trošku netradične a to s mojimi blogerskými kolegyňami vysoko nad Dunajom v reštaurácií UFO, kam nás pozval Avon na predstavenie ich noviniek. O tejto akcii som písala samostatný článok, kde som Vám aj predstavila produkty z novej línie. Článok si môžete prečítať TU.





Cez jarné prázdniny som s L'Orealom a opäť aj s mojimi drahými blogerkými kolegyňami navštívila Prahu, kde sme boli na predstavené nových farieb, šamónov a sprejov Colorista. Boli to naozaj skvelé dva dni, perfektne sme sa najedli, zabavili, zafarbili si vlasy a opäť som mohla stráviť nejaký ten čas medzi svojimi.:) Mimochodom, Colorista by mal byť už dostupný u nás v DM-ku! A jedno tajomstvo.. Na Slovensku je väčšia škála farieb ako v Česku. ♥


Pred Vianocami sme si spravili s priateľom výlet do mojej milovanej Viedne a okrem menších nákupov (ktoré bol chudák nútený so mnou absolvovať:D) a návštevy vianočných trhov, sme sa zastavili aj v Prátri, kde sme sa trošku vybláznili na kolotočoch.:)


Cvičenie ma baví stále viac a viac a úprimne, už si to bez neho neviem ani predstaviť. Momentále striedam ženské fitko, do ktorého chodím už asi rok s posilkou, ktorú máme v robote a mám ju zadarmo, takže to predsa treba využiť!:) 2x som si bola s kamarátkou vyskúšať aj cross fit a neskutočne ma to chytilo, takže by som sa chcela určite viacej venovať aj tomu.

Inak, uvedomila som si, že na blogu dlhšie nebol žiaden článok na túto tému. Zaujímalo by Vás niečo? Nejaké už mám naplánované, takisto aj nejaké zdravé recepty a motivačné články, ale veľmi budem rada aj za Vaše tipy.:)


Asi naj-najlepšie, čo sa mi za túto zimu stalo to, že som mala stretnutie s Terezou, ktorá má pod palcom Elite Bloggers Česko (a opäť s mojimi blogerskými kolegyňami). Ešte Vám neprezradím, o čo presne ide, keďže je to len vo fáze dohadovania, ale ak to vyjde, bude to SKVE-LÉ!




A poslednou krásnou spomienkou je to, že som vo februári oslávila svoje 19-te narodeniny! Mamina mi upiekla takúto úžasnú a aj po chuťovej stránke perfektnú tortu a od rodičov som dostala dva prívesky na Pandoru. Takisto ich so mnou oslávil môj priateľ a večer ma prekvapila moja najlepšie kamarátka so spolužiačkou (o ktorej som vôbec nevedela, že príde!) a skvelo sme to oslávili!:)

To je z dnešného článku. Dúfam, modlím sa, že som Vám predala všetko, čo som mala na srdiečku a na nič som nezabudla.

Ostatné články s obľúbencami: Za rok 2016, sep.-okt., Balea obľúbenci, apríl-máj-jún, Obľ. produkty na pery, dec., nov., okt., Jarní obľúbenci 

Páčia sa Vám takéto články? 




               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Z oblečenia má všetky veci zaujali máš dobrý štýl.Presne mám taký problém s nechtami ako ty.Mňa už tiež vôbec nebaví skúšať rôzne veci na ne pretože to nemá skoro žiadny výsledok.Rozmýšľam že by som si dala urobiť umelé nechty ale nie až také dlhé.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš pěkný styl oblékání :-) Takové články mám velmi ráda. Paletka Too Faced je nádherná a už pár měsíců o ní uvažuji, tak uvidíme jestli u mě skončí. :-) A na barvy Colorista se chci mrknout :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny článok :) je vidieť, že si si zimu fakt užila a tá mikina aj koženka sú super. :) Na mňa gélové nechty vyskakujú asi všade, kam sa pozriem a potom nad nimi stále viac a viac uvažujem, že by som ich vyskúšala. Ale veru, bojím sa too, že ak ich už nebudem chcieť v akom stave budú moje nechty. A myslím, že aj kvôli práci by ot asi nebol najlepší nápad, lebo dosť ľahko by som o nejaký prišla. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pandoru miluju, máš ji moc hezkou :) Tyhle články jsou fajn, jen tak dál! Já teď čekám na Carli Bybel paletku a nemůžu se dočkat

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dominikin blog mám rada aj ja :) a tá torta vyzerá super :)

    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Toto bol krásny článok. Tieto články nielen milujem robiť ale aj čítať. Vyzerá že si zimu prežila veľmi pekne. Btw moc sa mi páči ťa starorúžová kozenka 😍 Tiež som na ne maniak a taktiež farebné linky. Tu fialovú chcem už veľmi dlho vyskúšať.
    MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pekné zhrnutie, tá ružová ti sekne aj na koženke aj vo vlasoch :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné a tak to má být ! Užívat, užívat, užívat života dokud to jde ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  9. som rada,že som ťa mohla vidieť naživo na Avon tlačovke, ale aj na palacinkách s Fabulous :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nás čeká zima teď, teda konkrétně dvě po sobě a abych řekla pravdu moc se na to netěším. takže trochu závidím, že už vás čeká jaro a léto:)

    Jinak moje nejoblíbenější rtěnka na zimu je taky od MACu odstín Red Russian :) I když bych brala všechny jejich matné rtěnky:)

    Na TVD jsem taky koukala od začátku a konec byl dost smutný, i když to mezi Damonem a Elenou bylo takové neslavné nemastné, což byla škoda. Ale už jsme ráda, že je konec, protože některé řady už byly opravdu přitažené za vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla