Oriflame 5/17 - 50. výročie

marca 23, 2017

Čas neúprosne letí. Aj keď mám niekedy pocit, že sa dni neskutočne vlečú a piatok je v nedohlade, vôbec tomu tak nie je. Všetko ide tak strašne rýchlo. Čas strávený s rodinou, s kamarátmi, s priateľom, robiac niečo, čo ma baví. Ale aj tie nepríjemnejšie veci, ako škola, brigáda, päť hodinové cestovanie za mojim milým. 

Niekedy mám pocit, že čím viac sa na niečo teším a niečo očakávam, tým rýchlejšie to všetko ubehne a zrazu je potom a ja sa nestačím čudovať. Som zmätená z toho, ako to ubehlo. 

Takisto rýchlo, ako mne ubieha život, tak ubehol aj čas, ktorý pôsobí Oriflame na trhu. Ani sme sa nenazdali a už tento rok Oriflame oslavuje 50. výročie svojej existencie. Pripravil si takisto niečo aj pre Vás a to v podobe niekoľkých produktov, ktoré sú v špeciálnej limitovanej edícií. 

Niektoré, ako novinky z poslednej kampane, prišli aj mne a v dnešnom článku Vám ich predstavím a niečo Vám o nich poviem. 




Hojivý zázrak pozná alebo o ňom aspoň počula každá žena, preto Vám zrejme ani nemusím opisovať, aký je úžasný. Ja sama ho používam už asi 8 rokov a nedala by som na neho dopustiť. K 50. výročiu si Oriflame pripravilo tento hojivý zázrak v novom šate a to rovno v zlatom! Je to ten klasický s jemnou vôňou včelieho vosku a s obsahom vitamínu E, ktorý chráni suchú a drsnú pokožku. 



Ďalším výročným produktom, ktorý ma chytil za srdce, je gulôčkový púder z kolekcie Giordany Gold od Oriflame. Nie každému tento typ produktu vyhovuje, avšak ja som si ho zamilovala už aj u iných značiek a tieto od Oriflame nie sú výnimkou. Keďže na moju pleť veľmi ako púder nepasuje, využívam ho skôr ako lícenku, príp. prirodzenejší bronzer a tieto dva účely takisto spĺňa perfektne!
Výsledná farba, ktorú dostanete je ružovkasto-bronzová, ktorá na pleti vyzerá nádherne!



Ďalšou novinkou v aktuálnom katalógu sú tieto roztomilé mini laky z rady Colourbox. Mne prišli v troch krásnych odtieňoch. Bledučko ružová, červená a burgundy. Aj keď ja nosím gélové nechty, posuniem ich najlepšej kamarátke, ktorá ich určite využije.




Ďalšou výročnou novinkou je táto úžasná parfumová voda Volare Gold, ako už napovedá názov, je v zlatom šate! Vôňa ma dostala najmä jej nádherným imidžovým obalom v tvare ruže. Omamná je takisto vôňa, ktorá sa skladá z ruže Grand Amour, slaného karamelu a broskyne. 



Denný krém so SPF50 je navrhnutý tak, aby chránil pleť pred škodlivými účinkami UV žiarenia a predchádza vytváraniu vrások a pigmentových škvrn. Je určený na zrelšiu pleť, preto som ho posunula mojej mamine, ktorej sa určite zíde.:)

Aj ďalší produkt je vhodný skôr pre moju mamču a to sérum na vyhladenie vrások. Má luxusne pôsobiace balenie, je jemne parfumované, jemne vyhladzuje vrásky a osviežuje tón pleti. 



Poslednou časťou noviniek bol tento balíček plný produktov, ktorý je takisto v špeciálnej výročnej edícií a môžete si ho zakúpiť aj Vy. Poďme sa pozrieť na jeho obsah. 


Produkty z rady Giordani Gold mám veľmi rada a preto som sa tejto špirále veľmi potešila. Ide o viacúčelovú špirálu, ktorá mihalnice predĺži, zahustí, vytočí a oddelí. Či naozaj má všetky tieto schopnosti, tak na to som naozaj veľmi zvedavá a neskôr Vám určite dám vedieť!


Ďalším produktom v balení bol tento vyživujúci krém na ruky a telo Mlk & Honey. Má veľmi príjemnú vôňu a pokožka po ňom ostáva krásne hebká. 



Sprchový gél s citrónom a verbenou som pôvodne pokladala za mydlo.:D Zmiatol ma obal, ktorý však podľa mňa pôsobí veľmi luxusne. Je obohatený o prírodné esenciálne oleje, vytvára krémovú penu a pokožku zanecháva hebkú a prevoňanú.




Skvelým produktom v balíčku sú aj kapsuly Omega 3, ktoré využije naozaj každý. Ako isto viete, rybí olej má obrovské množstvo pozitívnych účinkov, ako napr. pre pevné nechty, zdravé a pevné vlasy, krásnu pleť, podporuje správnu funkciu mozgu a srdcovocievneho systému a iné. A mimochodom, no nevyzerajú nádherne?!♥



Pero je nie len praktický, ale aj v tomto prípade estetickým darčekom. Má nádherný zlatý dizajn a je na ňom ozdôbka anjela. Možno Vám prinesie šťastie! Ktovie..:)


Posledným produktom v balíčku je toaletná voda Enigma. Má naozaj veľmi zaujímavý dizajnový obal v burgundy farbe. Je veľmi ženská a zmyselná. Ucítite v nej čiernu ružu, jazmín a listy pačuli. 



Aby som nezabudla, posledným produktom, ktorý sa v mojom balíku nachádzala bola kabelka Celebration. Ide o klasickú, elegantnejšiu kabelku z imitácie koži s jemným vzorom. Vnútri je teplo ružová s bielou a nájdete v nej dostatočné množstvo priestoru. Takisto súčasťou balenia je dlhé putko. 

Čo poviete na novinky? Ktorý z produktov Vás oslovil najviac?



       FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

12 komentárov

  1. mne sa veľmi páči to balenie vajíčka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Právě jsem se dodívala na katalog oriflame, ten zazračný kelímek se mi hodně líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Strašne sa mi páči to pero, ale že neskutočne! Toaletnú vodu Enigma máme doma, aj keď ja ju nepoužívam, vôňa je skvelá. Ja mám z oriflamu niekoľko krémov - Aténa- možno ich poznáš. Tá vôňa mi absolútne sadla a som jej dlhodobo verná :D Oriflame mám skutočne rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. myslím, že odkedy sme ich začali pre Oriflame testovať, tak sa im poriadne zvýšil predaj, pretože to má každá kočka tak skvele nafotené :) a samozrejme aj ty :) nedalo by sa neobjednať takéto krásky :) ja som sa zamilovala do púdru, a Volare Gold vôni :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento kelímek je prostě věčný. Je to skvělý pomocník, též léta používám!

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hojivý zázrak samozrejme poznám. Mám doma klasický a ešte fialový. Ale najviac ma zaujal guľôčkový púder. Kedysi dávno som mala podobný a bol perfektný.

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oriflame mám moc ráda a ty kuličky na líčka jsou boží! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oriflame bola asi prvá kozmetika ktorú som používala :P teraz si až tak často neobjednávam lebo sa mi nedostane katalóg do ruky :P a to zlaté vajíčko je mega :O ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc pěkné věci :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten zlatý kelímek potřebuju <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kabelka je veľmi pekná, ale tá vôňa je najlepšia akú som kedy mala! :)

    www.madein-slovakia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla