Mixa vs. The body shop: denný krém pre zmiešanú až mastnú pleť s akné

marca 30, 2017

Ak ste majiteľkami zmiešanej až mastnej pleti so sklonom k akné tak ako ja, určite sa viete vžiť do mojej kože, ako neuveriteľne ťažké je nájsť vhodný pleťový krém. Nie veľmi mastný, aby neupchával póry, avšak na druhej strane dostatočne hydratujúci a aby moju pleť nerobil zbytočne ešte viac lesklú. 

Skutočne hrozné to bolo v zimnom období, kedy sa mi pleť ešte aj šúpala a vytvárali sa mi na nej suché miesto. Vtedy na ňu ani môj denný krém od Biodermy skrátka nestačil. Preto som sa rozhodla vyskúšať 2 rôzne krémy od 2 značiek, na ktoré som počula veľa chvály. 

Pri návšteve drogerky som sa rozhodla pre krém od Mixy, keďže o jej produktoch všade počujem a prišiel mi veľmi sympatický. Z e-shopu elnino.sk som si vybrala na testovanie denný krém od The body shop, keďže s krémami aj s antibakteriálnym gélom som bola veľmi spokojná (prečítať si o nich môžete v tomto článku). 


Ako prvý som testovala denný krém od The body shop. Tento denný krém je určený pre všetky typy pleti a obsahuje olej z čajovníka (ktorý mimochodom veľmi priaznivo pôsobí na akné). Mal by minimalizovať póry, pleť čistiť a zmatňovať. Jeho konzistencia je trochu redšia a nahnedlej farby som sa najprv trochu zľakla.:D 

Mojej pleti však bohužiaľ nesadol. Neviem či to bude tým čajovníkom, ktorý môže pleť podráždiť alebo obsahujúcim alkoholom, ale pleť mi po nanesení sčervenala a jemne pálila. Ak však Vašej pleti čajovník ani alkohol nevadí, určite krém odporúčam vyskúšať!:)


Druhým je denný krém od Mixy. Viem, že si všetci veľmi chválili micelárky od tejto značky, preto som siahla práve po ňom. Konkrétne tento je určený na nedokonalosti pleti. Ide o hydratačný krém, ktorý by mal zmatňovať, mal by redukovať vyrážky a póry a pleť by mala byť viditeľne zdravšia. Konzistenciu má stredne hustú, dobre sa roztiera a celkom rýchlo sa vstrebáva do pokožky. 

Ja som tento krém používala každé ráno ako podklad pod make-up. Aj keď pleť nejak viditeľne nezmatňoval, s hydratačnými schopnosťami ma nesklamal. Zvýšenú tvorbu akné som si nevšimla, takže po tejto stránke som takisto spokojná. Za mňa ideálny krém do chladnejšieho počasia a zimného obdobia.:) 


Máte nejakú skúsenosť s týmito dvomi krémami? Aký je Váš obľúbený? 



               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Moja tvár je na tom rovnako ako tvoja a krém na denné nosenie som tiež hľadala dlho. Kedysi som používala tiež tento od Mixy a mám naň podobný názor. Nič zlé mi to s pleťou nerobilo, ale žeby sa dieli nejaké zázraky to tiež asi nie. Ten druhý krémik s čajovníkovým olejom vyzerá tiež veľmi zaujímavo. Čajovníkový olej používam skoro každý večer a tvár mám z neho červenú, čiže na denné nosenie by asi ani mne nasadol. Ja teraz používam krém od La Roche-Posay Effaclar K a musím povedať že som s ním moc spokojná. Pleť trošku zmatní, je aj trošku lepivý ak to tak môžem nazvať, čiže mi na pleti dobre drží makeup, chladí a mal by aj liečiť akné. Určite odporúčam podľa mňa sa oplatí :)

    MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Má pleť je spíš sušší , ale se značkou Mixa mám jen dobré zkušenosti, zkoušela jsem hydratační krémy, micelárku a tělové mléko a vše bylo super.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám suchú pleť a tiež ťažko zháňam kozmetiku :) ale krém mám tiež od Mixy a je celkom fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jeden jsem nezkoušela. Body shop má fajn produkty, ale od mixy jsem neměla ani tu micelárku :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento krém od mixy mám veľmi rada :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla