Yves Rocher Valentínske novinky

februára 09, 2017



Aj keď my s priateľom Valentín nejak extra neoslavujeme (ak to čítaš, na kvetinky by som sa ale nenahnevala:D) a je možno perfektný pre obchodníkov a pre biznis, musím uznať, že má niečo do seba a všetky tie srdiečka, ružová, červená a citáty o láske majú svoje čaro. Ale na sviatok zamilovaných netreba zabúdať aj na seba. A aj keď nemáte tú svoju polovičku, čo tak rozmaznať seba? Od Yves Rocher mi prišla táto nádherná valentínska kolekcia, tak sa poďme na ňu pozrieť.



Prvé tri produkty sú z kolekcie s vôňou maliny a mäty. Konkrétne ja mám sprchový gél, sprchový gél s peelingom a mydlo. Do každej novej kolekcie od YR sa vždy zamilujem, lebo tie vône sú skrátka neskutočnú, úžasné, dokonalé.. Jednoducho všetky superlatívy, ktoré by ma vôbec napadli. Kto vyskúšal, ten vie. Konkrétne táto vôňa ma očarila tým, že nie je vôbec príliš sladká, ale je taká sviežo-sladká, najmä vďaka pridanej mäte. Ku sprcháčom sa ani nebudem vyjadrovať, od YR sú moje obľúbené. Čo sa týka mydla, samozrejme by bolo skvelé aj na umývanie rúk, ale kvôli jeho nádhernej vôni som si ho dala do skrine s oblečením, nech mi to tam krásne prevonia.:)


Ďalej tu mám micelárnu vodu, ktorá je podľa mňa dosť známa. Konkrétne táto je určená na citlivú pokožku a aj keď moja je zmiešaná až mastná, perfektne mi vyhovuje. Využívam ju najmä u priateľa, kde som si ju aj nechala. Jedinou nevýhodou je to, že nedokáže poriadne odstrániť make-up z pleti, ale ja ju využívam najmä ráno na odstránenie nečistôt. 

Čo sa týka voňaviek od YR, toto je moja prvá skúsenosť a jednoznačne nie posledná. Aká je táto? Romantická, ženská, zmyselná. Evokuje vo mne zmyselnú ženu. Má vôňu výťažkov damašskej ruže s guajakovým drevom, ktoré doprevádza benzoín. Aj keď vôňa nie je podľa mňa veľmi určená na bežné denné nosenie, na večer, špeciálne na valentínske rande je ako stvorená. 



Posledné produkty, ktoré sa v mojom balíčku nachádzali sú z dekoratívnej kozmetiky. Lak na nechty má nádhernú zmyselnú červenú farbu, ktorá sa na Valentín nesmierne hodí. Tiež oceňujem gélový efekt. Aj keď ja nosím už iba gélové nechty, pred tým som si kupovala laky výhradne s gélovým efektom. 

S dekoratívkou od YR som sa taktiež stretla po prvý krát, takže som bola veľmi spokojná. Lícenka je pekne pigmentovaná a trafili sa aj do farby. Je to taká jemná marhulková a bude si dosť konkurovať s mojou obľúbenou od Bell. 

Čo sa týka lesku, tie moc nepreferujem, ako o mne isto viete, avšak tento má veľmi peknú farbu, tiež takú do marhulova. Výdrž je ako u leskov, takže nič prevratné. Dosť sa lepí a pigmentácia je taká priemerná. Čo sa mi však na ňom páči je úžasná čerešňová vôňa (obsahuje totiž čerešňový olej!), tou si ma naozaj získal! 

Aké sú Vaše obľúbené produkty od YR? Zaujali Vás tieto produkty? 



              FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

13 komentárov

  1. mne sa veľmi páči farba toho laku na nechty :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný balíček :) Zatiaľ som od nich nič nevyskúšala ale určite niečo vyskúšam.Kozmetika vyzerá veľmi lákavo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne produkty a nádherne farby :) Este som nekusila Yves Rocher,ale urcite je super znacka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá YR rada musí super voňať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja ružové kolekcie milujem snáď zo všetkého najviac. A valentínskemu trendu som nepodľahla a nič sa nezmenilo ani od vtedy, od kedy mám priateľa :D
    Určite by som chcela vyskúšať tento malinový sprcháč, pretože svoj vanilkový som si zabudla v Prahe :(
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja oslavujem vsetko co sa da, je to take vytrhnutie zo vsednych dni a aj obchodnici z niecoho zit musia :)
    Inak pekna kolekcia :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  7. užastné produkty maju teraz yves rocher ! :))

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já ty kolekce od YR miluji, už jen od pohledu jsou úžasné zrovna jak tady ta:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kolekce od YR mám velice ráda! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak ty sprchové gely bych brala hned. Vlastně veškeré sprcháče, které jsme měla možnost od YR vyzkoušet voněli krásně:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvělý článek ♥ Miluji všechno, co voní po malinách, takže pro tyto novinky budu muset zajet :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Malinovo-mätový peelingový sprchový gél zbožňujem, je to moja najobľúbenejšia vôňa z celého sortimentu YR produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Úplně miluju jejich sprcháče, vždycky úžasně voní :) Takže na ten malinový se musím dojít mrknout! :)
    HollyChicc

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla