Mary Kay novinky

februára 15, 2017

Vždy som bola zástancom toho, že pokiaľ robíte to, čo milujete, budete v tom úspešní, bude sa Vám dariť a bude Vás tá práca napĺňať. Aj keď pre mňa blog je iba koníček a plnenie môjho malého-veľkého sna, som nesmierne vďačná za všetko, čo som vďaka nemu zažila, čoho som mala možnosť zúčastniť sa a za úžasných ľudí, ktorých som vďaka nemu spoznala. 

Nebudem sa tajiť mojim nadšením. V blogu sa mi začalo veľmi dariť a nesmierne ma teší, ako vy, moje čitateľky, oceňujete moju prácu. Každá blogerka mi určite potvrdí, že vidieť všetku tú spätnú väzbu je nádherný pocit! Blogu som sa začala venovať naozaj veľmi aktívne a takisto aj môjmu Facebooku a Instragramu, ktoré sú jeho neodmysliteľnou súčasťou. A vďaka tomu všetkému sa mi podarilo nadviazať niekoľko úžasných spoluprác, okrem iného aj s Mary Kay. 


V blízkej dobe sa môžete tešiť, že Vám na mojom blogu budem predstavovať ich novinky a začneme už dnes. V prvom balíčku s novinkami sa ku mne dostala kolekcia Satin Hands white tea & citrus, ktorá obsahuje zmäkčujúci krém, zjemňujúci peeling a výživný krém. Druhým produktom je paletka štyroch očných tieňov Pure Dimensions. 

Kolekcia Satin Hands white tea & citrus

Čo sa týka tejto troj dielnej sady, viem Vám poskytnúť zatiaľ iba objektívnu recenziu. Dizajn je úplne jednoduchý, ale pritom vyzerá skvelo, čo schvaľujem. Vôňa je skôr taká čistá, citrusová, ktorú prebíja vôňa bieleho čaju (prekvapivo:D). Už som o tejto rade počula a čítala dosť, takže som naozaj veľmi zvedavá, aká bude. Ak by ste chceli neskôr recenziu s mojimi pocitami z nej, dajte vedieť.:)



Paletka štyroch očných tieňov Pure Dimensions: Moroccan Dunes

Na tejto paletke ma hneď ako prvý zaujal jej dizajn. Ako prvé mi to hneď pripomenulo mušľu. Dizajnovo je veľmi veľmi zaujímavá. Aj keď som ešte nemala s dekoratívkou od Mary Kay nejaké skúsenosti, bola som veľmi príjemné prekvapená. Nezaostáva nie len dizajnovo, ale aj v pigmentácií, ktorá je perfektná. Tiene sú už na pocit veľmi príjemné a držia skvelo. Určite sa môžete tešiť na nejaké líčenie. Kombinácia farieb v tejto paletke je vhodná najmä na denné nosenie.:)




Páčia sa Vám tieto novinky? Používate produkty od Mary Kay?



                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Novinky vypadají skvěle, a ty stíny jsou luxusní ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já tuto značku nijak extra nezkoušela, ale ty stíny vypadají naprosto skvěle, jak balením, tak i pigmentací. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. paletka je super,určite budeš spokojná :) aj Satin Hand sú proste závislosť :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tieto novinky som skúšala a sú naozaj super :)
    My blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne obaly má tá sada a tie tiene vyzerajú tiež zaujímavo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O novinkách od tejto značky som už čítala na viacerých blogoch :) Mám pocit, že hlavne musím niečo od Mary Kay vyskúšať :) Najviac ma láka tá rada na ruky, ale ani tá paletka nevyzerá zle :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já od této značky nic nezkoušela, ale má krásné barvičky ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Celá rada noviniek Mary Kay aktuálne sú za mňa samé TOP veci. Táto kolekcia Satin Hands je za mňa absolútne najlepšia. :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. som ani nevedela, že máš tú paletku, no to sa ťa potom popýtam, či si spokojná, lebo mne príde veľmi drahá :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta sada na ruce je skvělá. Měla jsem od nich i tu původní řadu, ale tahle mi vyhovuje víc (a voní víc). :)))

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla