Freedom paletka na obočie a tekutý rúž

novembra 23, 2016


Určite ste si všimli, že v poslednej dobe vydávam články dosť často a na blogu som dosť aktívna. Je to najmä z toho dôvodu, že mám v zásobe toooľko článkov, najmä recenzií ale aj iných a neviem sa dočkať, kým ich dám von a tiež sa niekedy ani neviem rozhodnúť, ktorý dám skôr. Snažím sa dávať prednosť najmä produktom, ktoré som dostala na recenzovanie ale pri mojich nákupoch v Lushi, Macu, Sephore a rôznych e-shopoch som si zakúpila také skvelé produkty, že Vám o nich chcem napísať čo najskôr! Takisto mám pre Vás pripravenú nálož článkov či už z môjho bežného života, zopár outfitov alebo napr. z mojej nedávnej návšteve Prahy, ktorú som dostala od priateľa na výročie a nejaké fotky ste mohli vidieť už aj na mojom instagrame

Okrem toho, že som dosť aktívna, si môžete na mojom blogu všimnúť aj ďalšiu novinku a to nový dizajn. Chcelo to už niečo nové a na tomto som pracovala celé dnešné poobedie (a to som mala v pláne sa učiť). Opäť som zvolila jednoduchý dizajn, čierno-biely, ktorý je pre mňa najkrajší, upravila som logo blogu a zmenila ikonku na srdiečko.♥ Čo hovoríte na nový dizajn, páči sa Vám?


Ale prejdeme rovno ku dnešnej recenzii. Dnes som si pre Vás pripravila článok, kde Vám poviem niečo o dvoch produktov od značky Freedom. Z touto značkou kozmetiky som zatiaľ nemala žiadne skúsenosti, aj keď som ju registrovala už dávnejšie, takže na produkty som bola veľmi zvedavá. Vybrala som si veľkú paletku na obočie a tekutý lesk na pery. 


Začnem teda s paletkou. Ide teda o Freedom HD paletku na úpravu obočia, ktorá je dostupná v dvoch odtieňoch: Medium-Dark pre tmavovlásky a Fair-Medium pre svetlovlásky ako som napr. aj ja. Paletka obsahuje 16 tieňov na obočie, ktoré sú rozdelené do ôsmych krúžkov, kde môžete farbu nabrať z obidvoch naraz a tak vytvoriť ďalší unikátny odtieň podľa Vašej potreby. Ďalej obsahuje jeden rozjasňovač, jeden voskový krém, jeden štetček, štyri šablóny a jedno veľké zrkadlo. 

Čo sa týka paletky, jej výhoda je široká škála farieb, vyberie si naozaj každá. Tiene na obočí dobre držia a tiež sú dobre pigmentované a neprášia. Štetec je celkom využiteľný, dá sa s ním nanášať farba, aj keď podľa môjho názoru nie až tak presne, ako so štetcom na obočie, ktorý mám, štetiny na tomto mi prídu pridlhé. Šablóny ja nevyužívam, aj keď niekomu môžu prísť vhod. Veľké zrkadlo je skvelé, je to veľké plus. Nevýhodou paletky je asi len jej veľkosť, kvôli ktorej nie je vhodná cestovanie, keď napr. niekam idete na dlhšie, zaberie dosť miesta a vtedy sa so sebou oplatí vziať nejakú malú. V mojom prípade mi veľmi nevyhovuje ani rozjasňovač. Na fotke to nie je dobre vidno, svetlo to skreslilo ale je veľmi ružovkavý, prijala by som skôr taký do béžova. 



Druhým produktom, ktorý som si vybrala je tekutý rúž na pery v odtieni Drama. Tieto tekuté rúže teraz veľmi letia a mala som možnosť ich už pár vyskúšať od niektorých značiek, tak ma zaujímalo, aký je tento. Farba je veľmi sýta rúžová, príde mi, že ide až trošku do fialova. Zasychá naozaj rýchlo a výdrž má celkom dobrú, aj keď úprimne, či vyskúša také, ako napr. jedenie či pitie neviem, keďže som to neskúšala. Trochu ťažšie sa odličuje, bola som celá ružová, keď som ho dávala dole ale inak za mňa veľké plus, rozmýšľam už aj nad inými odtieňmi. 




A čo vy a kozmetika Freedom? Máte s ňou nejaké skúsenosti? Alebo aj s konkrétne týmito produktami? Budem rada, ak sa o Váš názor podelíte dolu v komentároch.:)
Zatiaľ, pa.♥



            FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Ta paletka na občie vyzera paradne ešte su tam aj šablonky to by sa mi hodilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jako ta paletka vypadá zcela fajně! :) Ale ta rtěnka vypadá skvěle, má pěkný odstín :)

    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá paletka vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S touto kosmetikou osobní zkušenost nemám, ale už jsem po ní párkrát koukala a říkala si, že si jednou udělám radost. Tenhle set na obočí se mi ale líbí dost. Přiznávám, že jsem barbar a místo přípravků na obočí, dokresluji klasickým očním stínem a ne vždy to je ideální. :D takže o něm asi popřemýšlím :)

    Já mám povětšinou radši tuhé rtěnky, i když třeba tekutá 16h od Dermacolu mi vyhovuje zatím asi nejvíc. Zajímalo by mě hlavně jestli tahle, co sis koupila ty, se po zaschnutí leskne nebo je matná? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak pokiaľ máš vhodný odtieň očného tieňu, podľa mňa je to v poriadku:) Viem, že napr. Mac tiene sú na to dobré:) Ja takisto preferujem rúže ale aj tieto tekuté sú skvelé, len keby tak veľmi nevysušovali:/ Konkrétne tento sa leskne:)

      Odstrániť
  5. Moc mě zaujala tekutá rtěnka, tu bych chtěla vyzkoušet! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zatím mám vyzkoušené pouze paletky na oči. Paletka na obočí mi přijde hodně světlá, ale pro tebe jako blondýnku bude myslím super :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako som písala v článku, na výber je aj pre tmavo vlásky:)

      Odstrániť
  7. tá paletka vyzerá geniálne, aspoň že z netu sa dá nájsť pre rôzne farebné typy a rôzne odtiene :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla