Bielo-hnedá letná kombinácia

septembra 17, 2016

blúzka- Mango, kraťasy- Only, sandále- Zara, okuliare- Wayfarer.sk

Viete, čo je najväčšia (a možno aj jediná) výhoda, keď máte priateľa od seba vzdialeného cez celé Slovensko? Kľud to nie je, haha. Je to cestovanie. Áno, niekedy to je únavné, všetko ma bolí, najradšej by som spala a nebaví ma to ale tá príroda.. Keď vidím všetky tie lesy, polia, Váh, jazerá, Tatry.. To je proste niečo nádherné. Aj keď vo veľa veciach na Slovensko nadávam a najradšej by som žila niekde inde, aj tak som v konečnom dôsledku vďačná, že tu žijem. Aj keby sa niektorí Slováci mali nad sebou a svojim chovaním zamyslieť, tá príroda je neskutočné nádherná a je to domov

Rovnako, ako sa pre mňa druhým domov stali aj Košice, teda skôr Šaca, kde býva môj priateľ. Metropolu východu som si zamilovala, rada sa prechádzam s priateľom po meste, sedím v parku. Vychutnávam si každú chvíľu s ním, každý moment v tomto meste. Tiež zbožňujem tú atmosféru na Hlavnej cez víkendy, keď tade večer prechádzame a skrátka to tam žije. Veľa šudí vraví, že vzťah na diaľku nemá zmysel ale podľa mňa nám to dáva toľko možností. Prežívať inú, cudziu atmosféru s človekom, na ktorom ti záleží. Spoznávať nové miesta s človekom, ktorého miluješ. 

A to šťastie, ktoré vďaka tomuto všetkému prežívam a cítim, môžete vy pocítiť z fotiek, ktoré sú ešte z teplejších dní a jedného z posledných letných outfitov, nafoteného koncom prázdnin v milovaných krásnych Košiciach. Priateľa som poprosila, aby mi nafotil outfit na článok, keďže to bol jeden z mála horúcich dní, kedy som na sebe nemala len jednoduché tielko a kraťasy a on ma zaviedol na toto zaujímavé a krásne miesto, ktoré sa volá Kasárne/Kulturpark. 

Ako som spomínala, počasie bolo naozaj ešte veľmi horúce a preto som zvolila ľahký outfit v jednoduchých zemitých farbách. Bielu blúzku mi kúpila mamka, keďže sa mi v poslednej dobe zapáčil viac ženský štýl a najmä blúzky takéhoto typu. K nej som zvolila látkové kraťasy, ktoré mi ležali v skrini myslím, že od minulého leta a ktovie prečo som ich na sebe mala asi len raz a obula som si moje fav hnedé sandálky, ktoré ste mohli vidieť aj v tomto outfite, ktorý bol mimochodom tiež fotení v Košiciach.

Ako sa Vám tento outfit páči? 
S týmto článkom sa zároveň (pravdepodobne) lúčime s letnými outfitmi, na ktoré sa môžete tešiť až opäť budúci rok. Ale nezúfajte, prichádza moja počasím ideálna a obľúbená jeseň a môžete sa tešiť na tie jesenné!

Zatiaľ, pa!♥


















                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Veľmi pekný ženský outfit. Pred nedávnom som bola po prvý raz v KE a veľmi sa mi zapáčili. Je to naozaj krásne mesto. Pokiaľ ide o vzťah na diaľku, mala som tú česť a pre mňa to nie je, no beriem že sú ľudia, ktorým to dá sa povedať vyhovuje.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to ani nie že vyhovuje, samozrejme by som s ním najradšej bola každý deň ale musela som si dá sa povedať zvyknúť a dá sa to aj zvládnuť:) ale tak ako si povedala, nie je to pre každého:)

      Odstrániť
  2. Líbí se mi tvuj outfit, povedl se ti :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotografie, aj keď po chvíli mám už pocit ako keby sa opakovali niektoré :) Avšak pekný článok :) Máš vkus :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Žijem v Košiciach a aj keď občas nadávam, že sú nudné a ničím zaujímavé nie je to pravda. Majú svoje čaro. Určite ti odporúčam navštíviť vyhliadkovú vežu. Najkrajší a nezabudnuteľný výhľad je buď ráno keď svitá alebo keď zapadá slnko. Čo sa týka outfitu nemám ti čo vytknúť. V jednoduchosti je krása! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. priateľ ma tam už ťahal, takže aj tam určite zájdeme:) ďakujem za tip aj za pochvalu :) ♥

      Odstrániť
  5. Úžasný outfit ♥ Máš neskutečně nádhernou postavu! :) Moc ti přeji ať jste s přítelem i nadále šťastní, užívejte si :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďakujem krásne za pochvaly dievčatá ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Velmi povedný outfit, moc se mi líbí ty šortky! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. veľmi pekné, na tvoju postavu sú takéto outfity ako uliate :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekný outfit, tá blúzka je nádherná :)
    A máš pravdu, Slovensko je naozaj pekné a má veľmi veľa pekných miest. Na východe som však ešte nikdy nebola, ale rada by som sa aj tam niekedy pozrela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. outfit sa mi veľmi páči, a teším sa na tvoje jesenné :) vo vzťahu držím palce, verím že si musíte byť milionkrát vzácnejší keď sa vidíte po určitej dobe. Inak, by ma zaujímal článok o Košiciach čo tam vidieť/navštíviť :) ešte som tam nebola :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, velmi pekny outfit! Chvalim ti kazdy kusok! Naj je ale aj tak halenka :) v KE som nikdy nebola.. tiez som mala vztah na dialku, zo susednych Ciech. A nic moc, dufam, ze to uz nezazijem :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc hezká kombinace oblečení. V té halence by nebylo moc dobré zmoknout. Nebo naopak ano? ;) Do Tater bych se taky chtěla podívat, už dost dlouho to plánuji (jak v létě tak i v zimě), ale vždy z toho nakonec sejde. Přeju mnoho zdaru a úspěchů. Máš moc pěkný blog.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla