Dermacol samoopaľovacie telové mlieko a sprchový gél po opaľovaní

septembra 21, 2016


Hej hooouuu, ako sa máte? Čo hovoríte na počasie vonku? Pre mňa je to veľká zmena, keďže ešte pred cca týždňom som behala po Košiciach v kraťasoch a teraz pomaly že už aj zimné bundy budem vyťahovať. A najhoršie sú tie rána, kedy musím opustiť moju mäkkú vyhriatu posteľ a ísť sa pripraviť (alebo mrznúť) do toho chladného bytu a potom do školy cez tú strašnú zimu (áno, dramatizujem ale oproti minulému týždňu je to vonku Sibír). 

Aj keď počasie už na opaľovanie nie je ani z ďaleka, možno niektoré z Vás čaká ešte nejaká oneskorená dovolenka do teplejších krajinách alebo tieto typy na produkty zúžitkujete zase o rok. Ešte niekedy v polke augusta mi prišiel balíček z  e-shopu elnino.sk, v ktorom sa nachádzali dva produkty od Dermacolu a to samoopaľovacie telové mlieko a sprchový gél po opalovaní. Čo sa týka značky Dermacol, s produktami som poväčšine spokojná, ich sprcháče mám veľmi rada a čo sa týka týchto produktov, sklamaná nie som ale tiež musím povedať (napísať), že ani nejako extra nadšená. Na testovanie oboch produktov som mala celkom dostačujúci čas, tak sa môžme rovno vrhnúť na to, čo si o nich myslím. 


Ako prvé tu mám samoopaľovacie telové mlieko prevoňané čokoládou a pomarančom. Ako prvé by som Vám chcela povedať alebo skôr poradiť Vám, aby ste neočakávali nejaké veľké zázraky. Samoopalováky nemajú schopnosť z bledej pokožky spraviť čokoládovú, ako by ste práve prišli z tropickej dovolenky preležanej na pláži. Naopak, je to skvelá možnosť na predĺženie Vášho opálenia. Ja som ho používala presne na to a aj napriek tomu, že som sa vlastne celý august neopaľovala mi opálenie vydržalo, akoby som práve prišla z Talianska. Pochváliť musím tiež príjemnú vôňu čokolády s pomarančami. A taká menšia rada, nezabudnite si po aplikácií samoopalováku poriadne umyť ruky, inak na nich budete mať nepekné oranžové fľaky. 
Hodnotenie: 4/5
Cena: 5.92€


Druhým produktom je sprchový gél po opaľovaní. Tento konkrétne som mala možnosť vyskúšať iba pár krát, keďže som tomu opaľovaniu v auguste naozaj moc nedala. Mal príjemný chladivý účinok, avšak neviem, ako by reagoval, keby som sa napr. spálila. Obsahuje betakarotén, ktorý zvýrazňuje a zároveň predlžuje opálenie a extrakt z vlašských orechov, ktorý poskytuje pokožke po opaľovaní potrebnú starostlivosť. Takisto, ako produkt pred tým, vonia po čokoláde a pomarančoch, aj keď mne tá vôňa skôr pripomína vlašské orechy. Nemôžem mu nič vytknúť ale zase ani nič nejako extra vyzdvihnúť. Možno tak cenu, ktorá je dosť nízka a fakt, že je to vo forme sprchového gélu, čo je vlastne praktickejšie ako klasické telové mlieka po opaľovaní.
Hodnotenie: 4/5
Cena: 2.84€

Máte nejaké skúsenosti s týmito produktami? Ak áno, nezabudnite sa o ne podeliť dolu v komentároch! Vidíme sa pri ďalšom článku.
Zatiaľ, pa. ♥




                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Samoopalovací krémy mě lákají, ale vždy se bojím, abych si nevybírala nějaký, který zrovna na moji pokožku bude reagovat flekama nebo něčím podobným.. V tomhle se bojím riskovat:D Abych pak nechodila dobu jak pes Flíček. Ale tenhle produkt vypadá kvalitně :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. takéto krémy nepoužívam, aj keď to nieje zdravé, radšej zajdem dva krát do solárka, keď naozaj chcem byť "opálená", čo bolo naposledy pred 3 rokmi. Ja som viac za to prirodzené slniečko, a v zime mi biela pokožka nevadí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem tomu opalování v létě taky moc nedala, takže by tyhle produkty pro mě byly zbytečné, ale celkem mě zaujal sprchový gel po opalování, stejně jako tobě mi přijde mnohem praktičtější než klasická mléka po opalování :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten sprchový gél po opalovaní vyzerá celkom zaujímavo. :) a stým počasím súhlasím s tebou, tepla sa už asi nedočkáme. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Produkty na opalování nebo po něm nepoužívám, ale párkrát jsem zkusila různé samoopalovací přípravky. Teď jsem si zamilovala pěnu z Primarku, protože je fakt bomba :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mam zkušenost jen s tím prvním a musím říct, že jsem byla hrozně zklamaná. Taky si ale vždy vzpomenu na rozhovor s Emma Stone, kde řekla, že kdyby měla dát jednu radu svému mladšímu já, tak by to bylo: Dost už s tim samoopalovákem. A má pravdu, holka :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla