Random z posledných týždňov

septembra 14, 2016

Aj keď leto nie je mojim najobľúbenejším ročným obdobím a povinností mám momentálne plnú hlavu a voľný čas, chcela by som v tomto článku zaspomínať na letné prázdniny a posledné letné dni, ktoré práve prežívam a skrátka všetko, čo som si za posledné obdobie prežila, čo som najmä odfotila a chcela by som sa s Vami o to podeliť. Random článok sa na blogu neobjavil už veľmi dlho, čo ma aj trochu mrzí, keďže fotím veľmi rada a dá sa povedať, že všetko a za tieto prázdniny a posledné dva týždne sa mi nakopili nejaké fotky, o ktoré sa chcem s Vami podeliť. Preto dnes sa tu nebudem veľmi už v úvode rozpisovať a vrhneme sa rovno na všetky tie fotky a (pre)krásne spomienky. 




Jedna z vecí, ktoré na lete neuveriteľne milujem sú tie nádherné západy slnka. Tie z Vás, ktoré už dlhšie sledujete môj blog alebo môj instagram isto vedia, že mám na západy slnka dosť úchilku, milujem ich pozorovať, fotiť, je to pre mňa vrchol dokonalosti. A ak sa k tomu pridá ešte nádherná príroda, je to niečo úžasné. Takýto krásny letný západ slnka som zažila, keď som bola v Košiciach a išli sme na Bukovec, čo je vlastne vodná nádrž, nachádzajúca sa v blízkosti Košíc. 

Začiatkom leta sme aj s kamarátkou boli na (dá sa povedať) chate u najlepšie kamaráta kúpať sa a pozrieť tohto rozkošného chlpáča, ktorého si kúpili. A bola to láska na prvý pohľad (prepáč Mimi)! Tak roztomilý a hravý psík! Aj keď porobil neplechu a kamarátke povláčil mokré tričko po záhrade, je to skrátka láskoš! 

To, že som bola cez leto s najlepšou kamarátkou na dovolenke v Taliansku už určite viete a ak nie a nevideli ste ešte článok z Talianska, okamžite to napravte! (Nájdete ho TU) Tu mám len dve fotky, ktoré boli vyfotené tesne pred odchodom, presnejšia tá na pravo je fotená vo výťahu, keď sme si už viezli veci do auta. Fňuk, hneď by som išla znovu (Barcelona voláá♥). A tá v strede.. No proste som kráľovná, haha.

Takmer celé leto som si išla na zmrzline. Aj keď tej Talianskej s ovocím a rôznymi posýpkami sa nevyrovná nič, zmrzlina z Glacia a tento kornútok s čokoládou a farebnou ryžou je pecka! Na ľavo sme mali s priateľom práve "rande" a kam inam by sme išli, ako do Glacia na zmrzku! 





Samozrejme, v tomto random článku nesmie chýbať ani jedlo! Veľa toho nie je, keďže ho neviem veľmi aranžovať, vždy sa už neviem dočkať, kedy ho konečne zjem, haha! Po väčšine som jedla ovocie, najmä melón, ako aj môžete vidieť vyššie. Na raňajky som striedala dve veci a to ovsenú kašu, napr. ako je na fotke tá s jahodami alebo moju veľmi obľúbenú raňajkovú verziu a to: grécky jogurt, ovsené vločky, kandizované ovocie a čučoriedky. Mňam! Tento perfektný oreo cheesecake som mala v Coffe House a aj keď obsluha bola otrasná, chutím výborne. A na koniec aj niečo sladké a to najlepšia plnená tortilla s kuracím mäsom, zeleninou, syrom a dressingom. Bože, až som hľadná!



Zo školy sme boli cez leto na dvoch akciách + ešte jedna, naša posledná bola minulý piatok. Konali sa na Bratislavskom hrade a mali sme za úlohu obsluhovať hostí z Európskeho parlamentu, rôznych ministrov a politikov. Bolo to veľmi náročné a som rada, že to máme za sebou ale aspoň opäť zopár super chvíľ s mojou triedou!


Opäť fotky okolia, tento krát výhľad z  Bratislavského hradu. Aspoň takto je tá Blava celkom pekná.:D

Tieto krásne letné dni s mojim drahým. Kiežby ich bolo viacej a častejšie. A aj bude! Mimochodom, okuliare, ktoré mám na fotkách som si objednala z Aliexpressu za niečo okolo 3€! A to som ich na mnohých e-shopoch videla za 15€ a viac. Sú perfektné, kvalitné a prišli mi aj s púzdrom a handričkou. Za mňa palec hore! 

Tento malý fešák sa volá Teodor (hádajte z akého filmu!:D) a je to morské prasiatko malej sesterničky môjho priateľa. Tak ale nie je roztomilý. Zakaždým, keď ku nim prídem sa s ním stále maznám a škrabkám ho. Dokonca aj s ich fenkou Elzou sú kamaráti a ona ho veľmi ochraňuje! A meno som vymýšľala jaaa!

Košice milované.♥ Jednoznačne pre mňa jedno z najkrajších miest na Slovensku! Najmä námestie je očarujúce.:)

Boli sme opekať a zakotvili sme to pri poli so slnečnicami, tak sme si s jednou aspoň trochu zapózovali na fotku. Akože ju voniam, chápete.:D




Zopár mojich obľúbených produktov, paletka od BH Carly Bybel, na ktorú nájdete recenziu na mojom blogu, takisto ako aj na kontúrovaciu paletku Make Up Revolution. Veľká paletka od BH má prekrásne odtiene a super pigmentáciu. Čo by ste povedali na nejaký make-up tutoriál? Brali by ste? Tabletky na rast vlasov Hairburst momentálne beriem a mám mesačnú dávku, takže cca o mesiac Vám dám vedieť, že čo a ako! Zostaňte aktívny!

Maminka mi spravila túto super pizzu z celozrnného cesta so šunkou, syrom, paradajkami, kukuricou a špenátom. Mňamka!

Jedna umelecká fotka môjho priateľa na štadióne, ked si bol zahrať hokej, ňuňuňu.

Ked som sa doma nudila a nepripravovala som práve nejaký článok, len tak som sa random obliekla a namalovala a potom odfotila. Práve vtedy, ked vznikla táto koláž som dostala náladu pohrať sa trochu s make-upom a hlavne som si chcela vykresliť plnšie pery. Čo poviete, podarilo sa?




Jeden z posledných slnečných letných dní sme boli v Košiciach fotiť outfit a môj priateľ ma zobral na jedno veľmi pekné miesto, z ktorého na vzniknutý outfit sa môžete tešiť už nabudúce! Inak, aby ste si nemysleli, nie je odo mňa nižší. len na tej fotke nejako zle stojíme.:D






Ked sme dofotili, boli sme sa ešte prejsť do mesta a sadnúť si do parku pri vlakovú stanicu. Veľmi rada sa prechádzam po Košiciach (aj keď on prechádzky neznáša:D) a objavujem nové, krásne miesta a veru, v Košiciach ich je hodne!




Jeden deň sme boli aj u kamarátových starých rodičov, ktorý majú prasiatka, zajace, holuby a rôzne krásne kvetiny a čo som spravila, keď som tam ja prišla? Samozrejme, musela som ihneď všetko odfotiť!:D

S mojimi holkami sme si spravili výlet do Bratislavy, na také menšie nákupy a na poslednú chvíľu sme sa rozhodli zájsť aj do kina. Práve hrali Suicide Squad a kedže som od veľa ľudí počula, že ten film je perfektný a hral tam Will Smith a Jared Leto, nemohli sme proste inak. A neľutujeme, film bol PER-FEK-TNÝ! A proste ten Jocker!


Zase dni s mojimi holkami, ked mi Táňulda bola odfotiť outfit, ktorý mimochodom tiež v blízkej budúcnosti čakajte na blogu. A keď, tak sme si spravili aj zopár spoločných fotiek. Aj keď na väčšine vyzeráme, akoby sme od niekaľ ušli, haha.:D


Na posledy, opäť jedlo. Mamka mi priniesla čerstvé maliny a keďže mal prísť na víkend priateľ. rozhodla som sa mu niečo upiecť. Pôvodne som plánovala cheesecake ale nakoniec som sa rozhodla pre tento perfektný brownies s malinami, ktorý sa mi (musím sa pochváliť) maximálne podaril. Čo poviete, dali by ste si?

Páčia sa Vám takéto random články? Chceli by ste také vidieť na blogu častejšie? Ja dnes po škole cestujem do Košíc ale články mám pre vás už predpripravené, tak nezabudnite sledovať blog, čoskoro pribude nový outfit! 
Zatiaľ, pa. 

                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Anonymný14/9/16 09:10

    Boha ten oreo koláček♥
    na západech slunce taky ujíždim dost :D jeden západ jsem schopvna vyfotit 80x :D
    Hokejové fotky sou top! Taky jich mám nemálo a vždycky ty kluci vypadaj uplně jinak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasný random článok a vložila si sem skvelé fotky!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vidím, že si mala pekné leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc fajn počtení! :) Já jsem taky šílený sunset lover, takze s tebou uplne soucitim. Jinak Bratislava je z hradu fakt nádherná, také jsem tam letos byla :) A s těmi fotkami jídla jsi mi teda opravdu udelala fakt velké chutě! :D :) Jinak Teodor je určitě ze Chitmunků (nevím jak přesně se to píše:D) A na recenzi o Hairburst jsem moc zvědavá!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš krásné vzpomínky :) Pejsek je opravdu úžasný, taky bych se zamilovala :) A taky jsem se zamilovala do Oreo cheesecake, vypadá božsky ♥ :D Západy sluníčka se mi taky líbí, ale já jsem ten divnej typ, který má radši východy :) Krásné fotky ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný článok a výborne sa to čitalo. Tiež som toto leto bola závislá na fotkách so západom Slnka, pretože v Holandsku pri rieke to vyzeralo priam magicky. Je škoda, že už prázdniny skončili. Ale tvoje fotky vyzerajú úžasne.

    http://ardnaxelaslife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyhle random články jsou super! :) Slovensko je obecně skárne do Košic bych se ráDa podívala;) a na západy slunky jsem taky zatížená:D

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fuuha, riadny random, toľko fotiek ale super článok a vydarené fotky. :-) tá pelatka od Makeup Revolution ma strašne moc láka. :-) A tie mňamky, heď by som si dala. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla