Paletka Carli Bybel od BH Cosmetics

mája 18, 2016

Po dlhšej dobe opäť zabehnúť do školského režimu je niekedy naozaj náročné. Aj keď mám opäť školu druhý týždeň, neviem si na to zvyknúť. Samé písomky, skúšania, projekty a mne sa nič nechce. Neviem sa k tomu učeniu nejako dokopať. Všetko je ako si zaujímavejšie dokonca ma začalo baviť upratovať. Včera som bola po dlhšej dobe vo fitku a dala som si poriadny leg day a no.. Povedzme, že dnes sa mi ťažšie chodilo a celý deň som nadávala, že budem radšej ako Raspuša (kto videl ten film ruku hore!). Samozrejme, že som to myslela zo srandy, fitko milujem, vždy ma nabije pozitívnou energiou a priam cítim, ako moje telo produkuje endorfímy, len to netreba prehnať, haha.:) 

Ako som spomínala, v škole mám toho tak veľa, ako keby som už aj ja maturovala (drahí maturanti, súcitím s Vami, pozdravujem môjho priateľa) a zas a opäť si želám, aby deň mal aspoň 32 hodín. Totižto skĺbiť školu, fitko, blog a po novom aj brigádu niekedy naozaj nie je sranda. Ale keď už aj niekam vybehnem, či už s priateľom cez víkend alebo s kamarátkou, obľúbila som si používanie paletky Carli Bybel od BH Cosmetics, ktorú ste mohli vidieť aj v mojich februárovo-marcových obľúbencoch.

Kontúrovanie tváre je v kurze už nejakú dobu, no ja som tomu prepadla len prednedávnom, Moje prvé bronzery a rozjasňovač som vyskúšala práve z tejto paletky, ktorá má na výber okrem 10 tieňov aj 3 bronzery a 1 rozjasňovač. Paletka sa ku mne dostala vďaka súťaži, ktorá bola na stránke BH Cosmetics, kde som ju aj vyhrala. Pokiaľ viem, na Slovensku bohužiaľ nie je dostupná ale dá sa objednaž z Ameriky, kde stojí cca 15$.  


Prvé, čo ma očarilo je krásny elegantný dizajn paletky. Paletku navrhovala americká youtuberka Carli Bybel, podľa ktorej nesie aj meno. Zatváranie je pomocou magnetu, veľkosť je taká akurát, kľudne si ju môžete zobrať aj na cesty. Pod veľkým zrkadlom je strieborným písmom napísané "Aspire to Inspira". Na bronzeroch a rozjasňovači je vzor kvetiny, ktorý vytvára príjemný dojem. Jediné, čo je možno trošku škoda pre niekoho, kto nevlastní arzenál štetcov je to, že nebol v balení žiaden aplikátor. 

Čo sa týka pigmentácie, je nádherná. Či už ide o tiene, bronzery alebo rozjasňovať, pigmentácia je celkom silná a farby sú výrazné (ako aj môžete vidieť na fotkách nižšie). Paletka sa tiež hodí na každodenné líčenie. Obsahuje neutrálne tiene zladené do hnedo-zlato-fialova, 5 matných a 5 trblietavých, čiže ich využitie je vhodné či už na denné líčenie, alebo aj na niečo slávnostnejšie. Jediné, čo by som vytkla je fakt, že dosť prášia. Inak rozhodne za tú cenu stoja.






Keďže táto paletka na Slovensku nie je dostupná, môžete si spraviť radosť a vybrať si nejakú inú od BH Cosmetics na parfums.sk, kde ich nájdete za super ceny!

A čo vy a kozmetika značky BH Cosmetics? Máte s ňou nejaké skúsenosti? Ako sa Vám páči paletka? 

Majte sa krásne ♥


                     FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

25 komentárov

  1. Great review, I loved palette neutrals <3
    Xoxo
    www.gattavaidosa.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touto značkou zatiaľ žiadne skúsenosti nemám, no táto paletka vyzerá skvostne, škoda tej prášivosti, tá by mi zrejme prekážala. Ale inak za tú cenu sa myslím určite oplatí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bohužiaľ od tejto značky nemám nič, ale keby bola táto paletka na SR tak neváham a kupujem! Veľmi pekné farby, vhodné na denné aj večerné líčenie a tá pigmentácia vyzerá úžasne!

    www.simonazacko.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som na prvé spoloče Vianoce od frajera dostala veľkú paletku ocnych tienov a som s nou velmi spokojna :) vecičky na konturovanie však preferujem od Catrice, velmi dobre mi sadnu k pleti

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od Catrice som zatiaľ neskúšala produkty na konturovanie, ďakujem za tip:)

      Odstrániť
  5. veľmi po nej túžim :) už sa musím odhodlať ju objednať z USA, i keď je tam minimálne ten tmavý bronzér na mňa moc tmavý a teplého podtónu, že už teraz viem, že ho nevyužijem, ale je za dobrú cenu, tak prečo nie :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Carli Bybel mám neskutočne rada, určite chcem aj túto paletku ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paletka vypadá opravdu kouzelně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super článok <3 Paletka je krásna ;)
    Fashion Lovers

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj, nevíš, či se dá koupit i v Česku? čekám na ni už hodně dlouho :/ vypadá totiž suprově, i když Bhcosmetics stíny se kvalitou liší kus od kusu :/ měj krásný den :)
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ, neviem ti povedať :/ Pokial viem, na Slovensku ani v Česku dostupná nie je

      Odstrániť
  10. Vypadá krásně!!

    Www.italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. BH je skvělá značka a paletky opravdu umí. A tahle kráska není vyjímkou.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. veľmi sa mi páči paletka :) gratulujem k výhre :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  13. obal je krásny aj farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. obal je krásny aj farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Paletka je krásna - či už zvonku, alebo zvnútra :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Paletka vypadá skvěle, jinak jako kosmetiku od bh mám moc ráda :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Prajem ti veľa šťastia v škole. Mne sa blížia skúšky, takže dni trávim učením.
    Tá paletka vyzerá úžasne, samé krásne odtiene.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Carli mám rada a aj táto paletka sa mi páči, pekné univerzálne odtiene :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla