Aprílový random

mája 04, 2016

Premenlivý, mnou nie veľmi obľúbený apríl je za nami a je tu môj najobľúbenejší mesiac máj, lásky čas. Pre mňa je máj nie len najkrajším mesiacom a takým pomyslením vyvrcholením jari ale aj predzvesťou prichádzajúceho teplého počasia. Tiež má pre mňa aj osobný význam, keďže presne pred rokom, konkrétne to bolo 1. mája, som strávila prvý víkend v Košiciach u môjho priateľa a odvtedy spolu trávime väčšinu svojho voľného času. Ale keďže už z nadpisu článku vyplýva, že písať budem o apríli, ospevovanie mája si nechám na inokedy a vrhneme sa na podstatu článku. 

Pri prezeraní fotiek vo foťáku a v mobile som si uvedomila, že za minulý mesiac som spravila vcelku dosť fotiek a rozhodla som sa, že Vám ich ukážem v rámci jedného článku a napíšem Vám zopár riadkov o tom, čo som v apríli zažila. 

Hneď 1. apríl bol pre mňa vcelku veľký a očakávaný deň. Nie preto, že by som nejako extra slávila Deň bláznov ale moja trieda mala slávnostný banket pre našich rodičov a profesorov, na ktorý sme sa chystali už od začiatku roku. Spočiatku som mala veľkú trému, ktorá po začatí opadla a banket som si náramne užila! Celá trieda sme ho perfektne zvládli, jedlo a výzdobu si všetci chválili, z kvetov som bola unesená a atmosféra bola super.









S priateľom sme si tento mesiac robili také menšie výletiky a okrem iného sme sa boli pozrieť aj na takmer novo-otvorený futbalový štadión v Trnave. Akurát hral Spartak so Senicou, tak sme trošku premrzli (a celý čas nadávali, prečo sme radšej nešli do kina na Batman vs. Superman), pozreli sme futbal, ktorý nás až tak veľmi nebaví (radšej hokej) a bohužiaľ, ani sme si neužili poriadnu futbalovú atmosféru, keďže akurát vtedy fanúšikovia vyhlásili nejaký štrajk alebo čo a nepovzbudzovali. Ale hot dog tam majú skvelý, to sa musí nechať!




 Na prechádzky po meste v ten deň nebolo veľmi počasie, keďže fúkal veľmi studený vietor, tak sme sa aspoň išli pozrieť do City areny. Neviem čím to je ale v poslednej dobe sa mi v obchodoch takmer nič nepáči, všade majú to isté a keď sa mi niečo už fakt páči, majú to všetci okolo.



Keďže oblečenie ma v poslednej dobe nejako moc neberie, tak ako v prírode, aj vo mne musí byť rovnováha a v poslednej dobe si kupujem stále nejakú novú a novú kozmetiku. Najmä keď stojím v DMku alebo v Tete pred stojanom so zľavnenými produktmi, nikdy neodídem na prázdno. Avšak neľutujem, ako ja rada hovorím, kozmetiky nikdy nie je dosť, haha.:) A môj organizér sa pekne krásne zapĺňa.

0









1. apríla u nás v Piešťanoch otorili Bubblemaniu a aj keď som si pred tým bubbletea veľmi nekupovala, skôr len sem-tam, keďže mi v Bubbleology prišiel celkom dosť predražený, na bubbletea od Bubblemanie som ostala v celku závislá a stihla som už vyskúšať veľa príchutí. Ananásový fresh, to je proste lahôdka!


Môj priateľ 23. apríla oslávil svoje 19. narodeniny a preto ako dobrá frajerka som mu upiekla kráásnu tortu. Najprv som si nevedela vybrať medzi cca piatimi receptmi ale nakoniec zvíťazila domáca krtková torta. Aj keď som tŕpla, aby nebola príliš vysoká a aby sa vôbec zjedla, na druhý deň poobede už bolo po torte, pyšno môžem povedať, že chutila skvele a môj priateľ bol veľmi prekvapený a vďačný (nie že by som sa ho asi 891 256x opýtala, či mu chutila:D). Tiež sme si na jeho narodeniny spravili pekný výlet do Bratislavy, kde som zistila, že mám celkom zvláštnu nákupnú diagnózu (mám ju už asi dlhšie) a to je, že sa mi v obchodoch takmer nič nepáči a strašne ťažko si hľadám oblečenie.






Tí, ktoré vedie, že mám psíka, to nebude nič nové a tí, ktorí to ešte nevedia, toto je moja 7-ročná fenka Yorkshíra, Aminka. Vždy sa veľmi rada fotí, je fotogenická a pozerá sa mi priamo do fotoaparátu a vždy rada hádže rôzne pózy a za apríl pre mňa okrem klasických fotiek pre mňa nafotila aj reklamnú kampaň pre môj notebook. No nebola by ako stvorená do reklamy?





Posledné fotky zhrniem tak nejako dokopy. Dobré jedlo, toho nikdy nie je dosť a nesmie chýbať, takisto ako fotky prírody, ktoré sú pre mňa srdcovkou. Prírodu milujem, milujem prechádzky, obdivovanie kvetou, západov a východov slnka, krajiny, všetkého, čo sa s ňou spája. 
Tiež bol tento mesiac pre mňa zlomový, najmä kvôli tomu, že sa splnil taký menší sen a postúpila som do finále v Blgerovi roka a 13.5 som pozvaná na galavečer do hotelu River Park, kam sa neskutočne teším! 
Za tento mesiac som taktiež prepadla snapchatovým efektom, najmä efektu psíka, s ktorým sa fotím takmer stále. Ale keď je tak neskutočne zlatý!
Tiež som samozrejme podstivo cvičila, aj keď prvé dva týždne to nebolo práve to najlepšie, keďže som sa nevedela zbaviť kašlu, ktorý mi zostal po chorobe a nechcela som to zbytočne vo fitku hrotiť. 
A samozrejme, nejaké tie moje selfíčka a zopár fotiek z outfitu, ktorý sa za mesiac apríl stal aj najčítanejším článkom, tak ak ste ho ešte nevideli, nezabudnite to zmeniť!

 Obľúbené časopisy, kvetinka pre mamku a môj blog zapojený do hlasovania v Blogerovi roka 2015.

 Tento outfit ste si za apríl najviac obľúbili ♥

 Skvelé domáce koláče z novootvorenej kaviarne v centre. 

 Moje obľúbené okuliare zo Stradivariusu a cestovinové rande s mojou kamkou.






 Západy, slnka, kvety, zase západy slnka a kvety ♥

 Leto je za chvíľku tu a ja ten pocit a zadosťučinenie po cvičení proste milujem.



 Jednoducho tie efekty na Snapchate sú božie!



 Cheat day s drahým v McDonalde a tie moje obľúbené prechádzky s ním. 

A sme na konci článku o mojom mesiaci. Ako ste mali možnosť vidieť, zažila som toho v skutku dosť a mám opäť na čo spomínať. Ak ste aj vy v apríli zažili niečo zaujímavé, nezabudnite sa o to podeliť dole v komentároch, veľmi rada si prečítam Vaše zážitky. Tiež ak by ste chceli nejaký konkrétny článok/recenzia na produkt, hocičo, čo by Vás zaujímalo a čo by ste si radi prečítali, tak mi napíšte do komentárov, každý Váš nápad ma veľmi poteší!

Krásny zvyšok dňa!

Zatiaľ sa majte.♥



                     FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

8 komentárov

  1. S priateľom ste spolu veľmi zlatí, nech vám to dlho vydrží. :-) A torta vyzerá úžasne, hneď by som si z nej dala. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne:) torta bola naozaj skvelá:)

      Odstrániť
  2. Naozaj krásne fotky! Tá torta sa ti podarila, Aminka je veľmi zlatá a naozaj je fotogenická :D Mimochodom, tie dva copíky čo máš na selfie s dog-effectom ti podľa mňa veľmi pristanú :)
    Passion in Life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neskutočne krásna výzdoba a tá torta... mám neskutočnú chuť na sladké teraz :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. gratulujem k banketu!! kokso, okrem toho, že si tiež z Piešťan ešte aj hoteláčka, odpadnem :) vidieť, že som dlho nebola na hotelke, lebo už takto z pohľadu mám pocit, že tá jedáleň je nejaká vynovená. Či bankety sa už teraz robia v tej novej prístavbe? Inak aj tie uniformy sú pecka, my sme také ešte nemali, odkedy sa stal Blaškovič riaditeľom len samé chvály počúvam a očividne školu vyzdvihuje k úrovni, akú mala kedysi :)
    Inak krásne fotky a si veľmi pekná baba :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš talent na písanie. :) Dobre sa to číta, som tu nová a už som prečítala ale 5 článkov. :D Ak by si mala čas, pozri sa na www.kloden.sk , začínam, bola by som rada za všetky rady :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla