RECENZIA | L'oréal Paris Elseve Arginine Resist X3

novembra 20, 2015


Nie nadarmo sa hovorí, že sú vlasy korunou krásy. Buďme úprimné, ktorá z nás vždy netúžila po dlhých, zdravých, hustých a lesklých vlasoch. Základným krokom pre splnenie tohto nášho cieľu je najdôležitejšia správna starostlivosť o vlasy.
Moje vlasy sú farbené a pár krát do týždňa si ich aj žehlím, lebo sa mi na nich tvoria jemné vlnky. To znamená, že moje vlasy sú často, či už chemicky, alebo tepelne zaťažované. To sa aj odráža na mojich vlasoch. Rozštiepené končeky, zlá kvalita a v neposlednej rade aj vypadavanie vlasov, ktoré som si v poslednej dobe všimla vo väčšej miere. 
Úprimne, moc som neverila tomu, že pri používaní určitej rady šampónov dôjde k výraznejšiemu zlepšeniu kvality vlasov, preto som ani veľmi veľa od tejto rady nečakala. Šampón a kondicioner som používala pri každom umývaní vlasov a masku som používala každý druhý krát, striedala som ju s balzamom na blond vlasy od Baeli (ktorý Vám inokedy možno taktiež zrecenzujem) vrámci troch týždňov. 
Najprv Vám poviem o každom z týchto troch produktov niečo a nakoniec Vám poviem, aké sú moje pocity z tejto rady. 

1. Šampón

Ak by som používala šampón ako jediný z tejto rady, pravdepodobne by ničím neprekvapil, ani nenadchol. Nevonia nejak úžasne, ani z neho nemám nejak hebké vlasy. skrátka mi príde ako obyčajný, priemerný šampón. Je obohatený o arginin a proteín, avšak môj názor na neho je, že samostatný nieje ničím výnimočný a skrátka, je to šampón ako každý iný.


 2. Kondiconér
Druhý produkt z tejto rady je kondicionér. Je taktiež, ako aj celá rada, určený pre posilnenie slabých vlasov s tendenciou vypadávať kvôli lámavosti. Narozdiel od šampónu, tento kondicionér nemôžem nič iné, ako len chváliť. Vlasy sú po ňom krásne hebké, silnejšie a už po prvom týždni som si všimla zmiernenie vypadavania vlasov.


 3. Maska
Posledným produktom z rady je maska na vlasy. Ako som už spomínala, používala som ju každý druhý krát a výsledky boli naozaj úžasné. Nanášala som ju len na konce vlasov a nechala pôsobiť 4-5 minút. Pred tým som mala konce naozaj veľmi zničené a rozštiepené, avšak po používaní tejto masky som si všimla viditeľný rozdiel. Končeky sú na pohľad zdravšie a vlasy silnejšie. 


Moje dojmy po 3- týždňovom používaní? 
Vlasy sú naozaj silnejšie, výrazne sa zmiernilo vypadavanie, na pohľad zdravšie a na dotyk jemné. Odporúčam kúpiť všetky tri produkty a používať ich spolu. Šampón a kondicionér vydržia asi mesiac avšak maska kludne aj 3-4 mesiace. Za mňa adekvátne riešenie pri vypadvaní a zosilnení vlasov.

Máte nejaké skúsenosti so značkou  L'oréal? Aké produkty najradšej používate na vlasy vy?

                 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ta maska vypadá super :) Možná ji dam na seznam produktů k vyzkoušení :)
    koukni na můj blog.. Klidně i odebírej.. Teď mám na blogu i giveaway ;)
    http://veronicalook.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten obal se mi moc líbí, já teď ale spíš pokukuju po přírodnějších šamponech :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem dřív měla tu maska a byla vážně skvělá. Docela uvažuji, že bych si ji koupila znovu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám tiež problém s tým, že mám v celku dosť slabé vlasy a majú taktiež tendenciu vypadávať. Takže sa možno pozriem po tom kondicionéry, keďže šampón veľmi meniť nechcem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám z tejto rady kondicionér, čo sa dá len na vlasy a môže sa rovno zmyť, ale aj tak si ho nechám pôsobiť cca 2-3 min. Neviem, mňa dáko nepresvedčil, končeky sa mi štiepia ako pred tým a aj vlasy sa mi lámu rovnako.
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak po tehle rade se budu muset jit podivat, mam celkem problem s vypadavanim vlasu.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla