Môj nezabudnuteľný príbeh s Pandorou

decembra 28, 2016

Spomienky boli pre vždy dôležitejšie, ako materiálne veci. Jasné, kúpiť si kabelku Michael Kors za 400€ je skvelé, môžem sa s ňou nosiť ako panička, ale čo mi to v skutočnosti dá? Je to len kus tovaru, ktorý sa rokmi stratí, zanikne a mne z toho nič nezostane, možno tak zopár fotiek outfitov, kam sa mi kabelka hodila. Oveľa hodnotnejšie je zaplatiť si napríklad zájazd do Paríža, preskúmať toto nádherné mesto, objavovať nové miesta, spraviť milión fotiek a všetko toto nádherné si uchovať v pamäti. Veď v starobe nebudem spomínať na to, akú kabelku som mala a akej svetovej značky bola, ale na miesta, ktoré som navštívila a za všetky prežité zážitky. Ako som vystúpila na Eiffelovu vežu, plavila sa po Seine alebo sa prechádzala Champs-Elysées. Lebo spomienky sú to najcennejšie, čo máme a tie nám nikto nevezme. 


Môžeme vytvoriť milión fotiek, ale prečo sa svojimi spomienkami neozdobiť? Pandora je už asi pre nás všetkých stará známa. Dlho som ju "okukovala" a rozhodovala sa, či mi za to stojí alebo nie. Ale nakoniec, prečo si svoje najkrajšie momenty života nepripomínať aj tým, že ich budem nosiť so sebou všade v podobe náramku na ruke. Na Vianoce som dostala tento náramok aj s poistkou, jedným klipom a dvomi korálikmi. Všetko má pre mňa svoj osobitý význam, ktorý Vám vysvetlím. 

Na bezpečnostnej retiazke sa nachádza názov Family Forever. Jeho preklad a význam vie snáď každý z nás. Nech sa deje čokoľvek, rodina by mala byť zakaždým na prvom mieste a bude tu vždy, nech sa deje čokoľvek. Keďže som chcela, aby na mojom náramku mala aj moja rodina svoje zastúpenie, zvolila som si túto bezpečnostnú retiazku. 

Náramok mám ten úplne najjednoduchší, strieborný s obyčajným zatváraním. Nechcela som žiadne so srdiečkom ani s ničím takým, keďže tam mám už jednu korálku srdiečka a ešte mám nejaké vybrané a nechcela som, aby bol veľmi presrdiečkovaný. Toto zapínanie je neutrálne a mne sa to páči oveľa viac. Ďalej tam mám jednoduchý klips ružovými diamantíkmi, ktorý slúži na to, aby boli korálky na Pandore rovnomerne rozdelené. 

Korálky som si vybrala dve. Prvý je srdiečko s labkou, ktorá je vykladaná drobnými diamantíkmi a na druhej strane je napísane I ♥ my pet. Táto korálka je za môjho psíka, malú-veľkú yorkshírku, ktorú mám už sedem rokov a neviem si už ani predstaviť, aké by to bolo bez nej. Takýmto spôsobom ju mám pri sebe už navždy. Druhá korálka je obyčajná gulička s písmenom V. Táto korálka je za môjho priateľa, Vyka. Chcela by som aj nejaké srdiečko, ktoré vyjadruje našu lásku, ale to niekedy neskôr. zatiaľ má na náramku aspoň takéto zastúpenie. 

Náramok Pandora (a iné ich produkty) sú nie len úžasným nápadom na darček, ale je aj dokonalý na potešenie seba samej. Taktiež to mám potom Vaše okolie jednoduchšie v kúpe darčeka pre Vás. A Vaše spomienky budete nosiť už navždy so sebou!





A čo vy, vlastníte už svoju Pandoru? 




                 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Náramky nenosím a celkovo mi to dosť vadí na ruke, ale je to parádna myšlienka ako darovať niekomu niečo, čo nie je iba materiálne. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Popravdě me tyto náramky moc ne zaujali. 😉 ale určité je to skvělý dárek.


    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa mňa je to úžasný nápad! Dať to niekomu ako darček (ale možno to nepochopí), alebo sebe ako pamiatku na pekné časy... :) Veľmi sa mi to páči, je to originálne a hoci je to materiálne, má to oveľa väčší význam ako spomínaná kabelka napríklad. Štýl náramku nie je úplne moja šálka kávy, ale je peknučký a keby som taký "spomienkový" dostala, hrdo by som ho nosila. Pekné ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je to skvelý nápad :) aj super, že sa tam dajú tie "prívesky" dokupovať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Náramek od Pandory jsem dostala k narozeninám, měla jsem ohromnou radost. Zatím, tam žádné přívěsky nemám, nevím proč, ale líbí se mi víc bez těch přívěsků, mám ráda jednoduché věci. Ten tvůj je moc pěkný, líbí se mi ten klip s růžovými diamanty.

    Pokud chceš, podívej se na můj blog: Travel and fun with Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem náramky moc nenosila, jsem spíše na hodinky, ale když jsem k výročí od přítele dostala náramek z Pandory, tak ho mám na ruce pořád. To zapínání mám se srdíčkem, jelikož jsem to dostala k výročí, ale moc se mi líbí i tato klasika. Jinak máš pěkné korálky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie náramky sú krásne ♥ Darmo, pokiaľ má každý svoj vlastný príbeh, je to o to krajšie ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš pěkný náramek :) Já si zrovna včera v Pandoře koupila prstýnek :)

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Máš pěkné korálky. Mě osobně Pandora nezaujala a přijde mi zbytečně předražená. Já si radši koupím něco z bílého zlata. Ale to už je čistě o vkusu! Ale musím říct, že se mi líbí, že ji opravdu používáš k tomu, k čemu má být - ke vzpomínkám. :)

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pandoru miluju. Mají tak nádherné věci, i když uznávám, že se tady platí i za značku, když vezmu v potaz, že jsou teď slevy a oni na tom ještě pořád musí vydělávat.
    Já svůj náramek dostala minulý rok k Vánocům a nosím ho téměř vždy. Už je prostě mou součástí a vše kromě klipů má pro mě význam.
    Máš ho krásný.:) Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Presne pre toto mám rada Pandoru, pretože každý prívesok suvisí s nejakou udalosťou pre mňa dôležitou.=D Veľa ľudí na to frfle, že je to už "prefláknuté", ale tá pointa je krásna. Navyše priateľ, dostala som ju od neho, takto vyriešil "drobné" ale významné darčeky.
    Ešte k tomu cestovaniu... my si takto s priateľom napr. dávame cestovateľský darček k výročiu. Dohodli sme sa, že žiadne darčeky, radšej niekam vycestovať. Hoc len na predĺžený víkend, Ale stále je to trocha zmena a iná spomienka/y.=)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vďaka tomuto článku som našla náramok, aký som už dlho hľadala a mala v hlave myšlienku o náramku, na ktorý si človek vie povešať dôležité okamihy svojho života, spomienky a životné milníky :) už mám povyberané na stránke Pandory prívesky, ktoré na tom svojom budem chcieť mať, je to ozaj krásna myšlienka. Cena je síce vyššia ale za kvalitu sa vždy platilo :)

    Nini

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla