Vichy Normaderm čistiaci gél

decembra 20, 2016


#4dnidovianoc. Neviem ako vy, ale ja som na tom tento rok veľmi dobre. Darčeky už mám takmer všetky nakúpené, zajtra ideme s kamarátkou do Bratislavy pozháňať ešte nejaké maličkosti, dnes som bola kúpiť baliaci papier a mega kjut menovky na darčeky aj s pečiatkami (viac nájdete v stories na mojom instagrame). Jediné, čo ma ešte čaká a neminie je pečenie vianočných koláčov. Mama už napiekla prvú várku medovníkov a moje obľúbené vanilkové rožteky, ale ja mám na pláne spraviť ešte zopár druhov vianočného pečiva. A ako ste na tom vy s darčekmi a pečením? 

Ruka v ruke s Vianocami pomaly prichádza aj Silvester a s ním spájané aj silvestrovské/novoročné party. Aj keď ja tento rok Silvester strávim pravdepodobne s priateľom a s jeho kamarátmi niekde na chate, ako každá chcem vyzerať dobre #vždyavšade. Už od piateho ročníka na základnej škole ma trápi akné a aj keď z toho najhoršieho som už dávno vonku, stále sa kde-tu objavia vyrážky a niekedy sa mi chce až plakať, keď sa niekam chystám a vyhodí sa mi vyrážka, ktorá ani nejde poriadne skryť. 

Za posledný rok som si dala viacej záležať na starostlivosti o moju pleť, vyskúšala som mnoho produktov a zistila som, ktoré produkty a značky mi vyhovujú a ktoré nie. Napr. produkty od značky Garnier mojej plati robia viac zle ako dobre, naopak micelárka od Biodermy je moja stálica. Nedávno som vďaka e-shopu paradivka.cz mala možnosť otestovať čistiaci gél od Vichy Normaden. 

Bol to môj prvý kontakt s touto značkou, zatiaľ som od nich neskúšala nič, takže som presne ani nevedela, čo presne mám očakávať. Avšak počula som na ňu veľa pozitívnych ohlasov, tak som jej dala šancu. Jedná sa o hĺbkovo čistiaci gél určený pre aknóznu pleť. Pleť (skutočne!!) nevysušuje, takže je vhodný aj pre citlivú. Neobsahuje mydlo, parabény ani alkohol a je hypoalergénny. Zvyknem ho používať každý večer, hneď po odlíčení pleti vlhkými servítkami. Na vlhkú pleť nanesiem primerané množstvo, napením a zmyjem. S čistým svedomím môžem povedať, že sa tento gél stal súčasťou mojej každodennej starostlivosti o pleť a pokiaľ máte problémy s akné, môžem iba doporučiť! 

Máte s týmto gélom nejaké skúsenosti? 







FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Dárky mám překvapivě také nakoupené, ale ještě mě zaúkoloval taťka, ať za něj nakoupím něco pro mamku, tak to mám radost :D. Silvestr stále nevím, kde strávím, zatím mám jen jednu možnost - nejlepší kamarádka a její přítel a to si tedy neumím moc představit...
    S tou pletí tě naprosto chápu, také mám pocit, že ta moje žije stále v pubertě a stále jsem neobjevila nic, co by mi zaručeně pomohlo :(.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám rada túto značku , ale tento gél som ešte neskúšala :) Momentálne používam Ziaju

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ho zamilovala, ale aj Ziaja znie dobre:)

      Odstrániť
  3. Vyzerá skvelo! VICHY značku mám veľmi rada :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju ešte neskúšala, ale zatiaľ mám z nej dobré pocity:)

      Odstrániť
  4. tento gél je skvelý :) tiež ho mám práve doma a používam, keď sa mi trošku vyhodí nejaký pupienok :) inak ako prevenciu ho veľmi nepoužívam, lebo mi potom nejaké miesta vysušuje...ale keď mám vyrážku a dám si ho večer,tak do rána je skľudnená a skoro ju nevidno :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja striedam tento Vichy s Biodermou a podla mna su oba ok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gél od Biodermy som ešte neskúšala, ale chystám sa na neho:)

      Odstrániť
  6. Ja mám Vichy veľmi rada :) Tento gél som mala tiež, a za mňa spokojnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Používala som ho pred rokmi, vtedy mal úplne iný obal, ale volal sa rovnako tak hádam aj to zloženie je rovnaké. Spotrebovala som dokopy asi 2-3 balenia a to asi hovorí za všetko. :-)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla