Večer s s´Oliver

decembra 12, 2016


Dva týždne dozadu, jeden krásny štvrtkový večer, sme sa aj s mojou kamarátkou Táničkou zúčastnili príjemného večerného posedia v Sky bare so štyrmi ďalšími blogerkami, na ktoré som dostala pozvánku. Išlo o predstavenie novej vôni značky s´Oliver a musím sa priznať, že to bola moja prvá akcia, ktorej som mala možnosť zúčastniť sa. Bolo mi preto veľkým potešením a tiež som bola veľmi rada, že som na takúto moju prvú udalosť mohla zobrať niekoho so sebou.

Ako som už písala, konalo sa to v Sky bare, odkiaľ bol neskutočne nádherný výhľad na večernú rozžiarenú Bratislavu. Dokázala by som sa na to pozerať hoc aj celý deň, aj keď Bratislava nepatrí k práve mojim obľúbeným miestam. Slečna, ktorá nás pozvala bola veľmi milá, rovnako aj blogerky, ktoré boli pozvané a som veľmi rada, že som sa s nimi mohla zoznámiť.



Večer prebehol v príjemnej atmosfére. Popíjali sme šampanské, na občerstvenie sme mali finger food, vypočuli sme si niečo o novej vôni, ktorá je mimochodom aj v pánskom prevedení a vonia prekrásne (žeby ďalší tip na darček?)! Samozrejme, že sme aj poklebeteli na nejaké témy a celkovo bol večer veľmi príjemný. Večer sme zakončili návštevou divadla, kde sme si pozreli muzikál Titanic, v ktorom hrali tí najlepší českí herci súčastnosti. A musím povedať, že to bolo v skutku perfektné, hneď by som si večer zopakovala a pozrela si to znova! Okrem dobrej nálady som si z večera odniesla dve nové vône, jednu pre mňa a jednu pre môjho priateľa a nádherné darčekové balenie malého šampanského a pohára na šampanské. 

Už iba pár informácií na koniec. Dnešný článok bol iba taký oddychový, keďže mám toho v poslednej dobe naozaj veľmi veľa a všetko sa mi nakopilo. Taktiež som Vás chcela poinformovať o tejto udalosti, že som mala možnosť byť prítomná (za čo som veľmi vďačná) a aj vďaka čomu si budete môcť o tieto vône zasúťažiť. Akonáhle všetko vybavím, na mojom instagrame spustím súťaž o dve balenia týchto vôní, jedno balenie bude obsahovať pánsku a dámsku. Takisto pripravujem giveaway tu na blogu, ale aj na mojom instagrame, ktorej súčasťou okrem iného budú aj tieto voňavky! Preto zostaňte aktívny na blogu, ale aj na mojich sociálnych sieťach, ešte mám pre Vás toho veeeľa pripraveného! 















          FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

12 komentárov

  1. wow, gratulka k akcii, vyzerá to veľmi pekne :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh, prevziať design od Chloé, aké originálne... :/ to ma na vôni sklamalo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dizajn nemali práve najoriginálnejší, avšak vôňa je nádherná:)

      Odstrániť
  3. to je skvelé, že si zažila prv takéto stretnutie vrámci blogu :) vyzerá to nádherne! :) ja som bola raz v Sky bare a zanechalo to vo mne naozaj krásne spomienky..je to čarovné miesto :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No to musela být paráda, povedené fotky :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau, to vyzerá naozaj skvelo :) Tie makrónky - mňam!
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to luxusne a krásne zároveň ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Zaful & Rosegal haul *

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla