Fialový šampón a kondicionér s brazílskym keratínom

decembra 02, 2016


Ja neviem, či iba ja to tak mám (prosím, povedzte mi, že nie) ale keď prídem zo školy, podotýkam, že tak okolo pol 3 a už absolútne nie je dobré svetlo na fotenie. Dnes (pre Vás včera) som si po škole naaranžovala produkty, pofotila som ich a chcela som si odfotiť veci aj na ďalší článok a ono kým som nastavila a to všetko, bolo už také zlé svetlo, že sa fotiť skrátka nedalo. A podotýkam, že boli 3 hodiny! Ja už naozaj neviem, či mám cez veľkú prestávku rýchlo utekať nafotiť produkty a potom naspäť do školy alebo ako to vymyslím. Prosím, povedzte mi, že nie som jediná na svete, ktorá má také problémy. 

Ale vráťme sa naspäť k podstate článku. Pred cca mesiacom mi z e-shopu vsetkoprevlasy.sk, prišli dva produkty na testovanie, ktoré som si sama vybrala a to fialový šampón a kondiocionér s brazílskym keratínom. Čo sa týka e-shopu, bola som prekvapená, že som ho neobjavila už skôr. V ponuke majú naozaj všetko potrebné pre starostlivosť o vlasy a to produkty od svetoznámych značiek ako napr. Schwarzkopf, L´Oreal, CHI Farouk alebo napr. Kardashian Beauty, na ktorú si už brúsim nechty. Za mňa super výber a značky!:)

Ako prvý tu mám fialový šampón od značky Milk shake, ktorý je určený pre svetlé blond vlasy a pre vlasy v sivom až bielom odtieni. Používala som ho takmer pri každom zmývaní vlasov od kedy som ho dostala. Pri prvom použití som sa celkom dosť zľakla, keďže je to moja prvá skúsenosť s takýmto šampónom a neviem teda, či je bežné ale konkrétne tento je naozaj sýto fialovej farby a po jeho v masírovaní do vlasov bol doslova fialový celý sprchovací kút. Taktiež keď som ho zmývala, voda bola asi tak fialová, ako je aj balenie. Šampón má príjemnú nevtieravú vôňu, jediné negatívum, ktoré som si všimla je to, že je určený skôr pre slečny, ktoré majú blond vlasy s chladným podtónom alebo až biele, nie so zlatým podtónom, ako mám ja. Po niekoľkých umytiach mi šampón vlasy na niektorých miestach doslova vybielil (teda, skôr to ide do takej sivej a fialovej), čo v mojich bledo-zlatých vlasoch nevyzerá až tak pekne, ako by to vyniklo práve na tých so studeným podtónom. 


Druhým produktom, ktorý som si vybrala bol kondicionér s brazílskym keratínom od značky Brazil Keratin, ktorý je určený najmä na podporu vlasových vláken. O brazílskom keratíne som už čítala veľmi veľa a rozmýšlam tiež nad zábalom, tak som sa rozhodla najprv vyskúšať tento kondicionér. Čo ma na ňom dosť odradilo a kvôli čomu som ho použila asi iba 3x je jeho vôňa, ktorá mi je veľmi nepríjemná. Pripomína mi zubárku, keď mi po preventívnej prehliadke potrie zuby tou zvláštnou nechutnou vecou. Čo sa týka účinkov, či je jeho efekt nejaký ohromujúci nemôžem povedať, avšak nedá sa to veľmi súdiť po troch použitiach. Tiež sa nedá povedať, že by bol zlý, vlasy som mala lesklé a jemné, asi by som však radšej siahla po nejakom inom kondicionéry, ktorý aj pekne vonia (na čom si ja veľmi zakladám). 


Keby som to teda chcela zhrnúť, k šampónu by som sa jednoznačne vrátila, keby som si vlasy náhodou prefarbila na bielo, sivo, príp. na blond s ľadovým podtónom, v tom prípade by mi perfektne sadol a zosvetlenie vlasov by krásne vyniklo. Kondicionér dopotrebujem najmä kvôli tomu, že ma zaujímajú jeho dlhodobejšie výsledky ale asi by som sa ku nemu už nevrátila. 

Poznáte tento e-shop? Zaujal Vás niektorý z produktov?




               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

15 komentárov

  1. jooj mi hovor o tom svetle :D to je jedna katastrofa toto zimné obdobie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fialový šampon vypadá docela dobře :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. E-shop ani tieto produkty nepoznám, no pôjdem sa tam poobzerať. Mojim vlasom by zvýšená starostlivosť určite neuškodila :D A s tým svetlom je to teraz v zime veru katastrofa, no nejak sa s tým musíme popasovať :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som naň tiež natrafila náhodou:) No s tým svetlom to je naozaj teraz na nič:/

      Odstrániť
  4. Nepoznam tieto produkty, ale mozu byt super :}

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemôžem zase povedať, že super ale sú dobré:D :)

      Odstrániť
  5. Brazil Keratin jsou i moji oblíbenci, nyní u mne vede zelená řada s bylinou Eclipta Alba proti vypadávání vlasů :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O těchto produktech slyším prvně, ale zní moc zajímavě! :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O e-shopu jsem ještě neslyšela, ale oba produkty vypadají super!:-)
    Rozka's my name

    OdpovedaťOdstrániť
  8. od MilkShake mám obľúbený olejček..takže hneď som chcela vedieť čo je to za produkt, škoda,že je na blond vlasy :/

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla