Last Minute Tip na darček: Yves Rocher vianočný balíček

decembra 22, 2016

Aj keď ja už som tento rok tak povediac za vodou a darčeky už mám všetky nakúpené, veľa z Vás určite na poslednú chvíľu zháňajú nejaké darčeky, ktorými by potešili svojich blízkych. Aj keď som Vám pri poslednom tipe na darček písala, že je to posledný článok tohto druhu, rozhodla som sa, že pre Vás nachystám ešte jeden a to úplný last minute tip, s ktorým zaručene potešíte kohokoľvek. 

Asi dva týždne dozadu som mala možnosť zúčastniť sa predvianočnej večere s Yves Rocher, na ktorej spolu so mnou bola aj blogerka Terka a zopár ďalších krások. Okrem toho, že som sa spoznala s týmito krásnymi a talentovanými dievčatami a s veľmi milou slečnou z Yves Rocher, sme zažili krásny večer plný úžasne dobrého jedla a dozvedeli sme sa niečo o produktoch tejto značky Takisto sme každá z nás dostali darčeky v podobe krásneho vianočného balíčka od Yves Rocher (a zopár ďalších produktov podľa nášho výberu, ku ktorým sa vrátim nabudúce:)). 

Priznám sa, že až doteraz som sa k tomuto balíčku ešte nedostala. Dnes, po prečítaní nového príspevku od spomínanej blogerky Terky (ktorá na svoj blog pridala tiež recenziu, tak sa bežte pozrieť♥), som sa rozhodla, že aj ja preskúmam, čo za produkty som to vlastne dostala. A poviem Vám úprimne. Bola a aj som z nich tak unesená, že som sa rozhodla, že Vám tento článok ešte pred Vianocami napíšem a možno tým získate inšpiráciu na darček na poslednú chvíľu, ktorým potešíte jednoznačne aj toho, kto nie je veľký nadšenec do kozmetiky! 


Balíček obsahuje štyri produkty uložené v zlatej krabičke, ktorá dobre poslúži na odkladanie nejakých drobností, či na uloženie make-upu, ktorý až tak nepoužívam. Nachádzajú sa tu: sprchový gél s peelingom, telové mlieko, krém na ruky a balzám na pery, všetko produkty z nových limitiek. Priznám sa, že s touto značkou nemám až takú veľkú skúsenosť. Jediné produkty, ktoré som vyskúšala sú sprcháče, ktoré si často kupuje najmä priateľova mamina a tie sú perfektné! Tiež mám pleťovú vodu, ktorá je určená na citlivú pleť a taktiež som s ňou veľmi spokojná. 

Hneď prvý fakt, keď som balíček otvorila. Nádherne voňal! Tie z Vás, ktoré ma sledujete viete, že si na krásnej vôni veľmi potrpím a Yves Rocher je toho jasným príkladom, ako by to malo vyzerať. Obaly sú jednoduché, elegantne spravené, tak, ako je to u tejto značky zvykom. 



Prvým produktom, o ktorom Vám niečo poviem je balzam na pery. Na ne som počula veľa chvále, takže som bola vo veľkom očakávaní. Konkrétne tento je s príchuťou hrušky a kakaa. Vôňu má naozaj nádhernú. Priznám sa, že som ho čuchala asi 5 minút v kuse.:D Nanáša sa dobre, nevytvára mi na perách nepríjemný pocit a po chvíľke, keď sa vstrebe ich mám krásne jemné. 



Ďalej tu mám sprchový gél s peelingom, taktiež s vôňou hrušky a kakaa. Vôňu má takmer krásnu, viac v nej prevláda práve to kakao. Gélová konzistencia obsahuje drobné peelingové čiastočky, ktoré pri umývaní pokožky jemne odstránia odumreté bunky na pokožky. Určite to nie je také silné, ako klasický peeling a tento sprchový gél nie je ani jeho náhradou, ale na každodenné použitie je perfektný. 



Ďalej balenie obsahuje ďalší produkt, ktorý je veľmi podstatný v starostlivosti o pokožku v zime. Je to krém na ruky s vôňou mandarínky a korenia. Vôňa je výrazná, ale príjemná, povedala by som, že taká typická vianočná.:) Krém dobre hydratuje ruky, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Taktiež má dobrú veľkosť a pohodlne sa vojde do kabelky, vďaka čomu ho môžte mať vždy so sebou. 



 Posledným produktom, ktorý balíček obsahuje je telové mlieko s vôňou brusníc a mandlí. Je to môj najobľúbenejší produkt z celého a balíčka a to z jednoduchého dôvodu. Obsahuje mandlový olej, ktorý mám v produktoch na telo veľmi rada. Po štvrtý krát musím vyzdvihnúť najmä prekrásnu vôňu, ktorú by som dokázala čuchať do nekonečna. Má hustejšiu konzistenciu, avšak veľmi dobre a rýchlo sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva na nej nepríjemný mastný pocit. 

Pokiaľ ste ešte nenašli ten správny darček pre kamošku/mamu/sestru/babku alebo aj pre seba, skrátka pre kohokoľvek, nezúfajte. Tento vianočný balíček poteší a prevonia každé ženské srdce. Pokiaľ Vám nepadol do oka, nič sa nedeje. Ďalej nájdete ešte zopár mojich typov, ktoré by som ja vybrala alebo behnite do Yves Rocher, kde nájdete celú ponuku. 





Nájdete tam aj nejaké balíčky pre muža.:))

Páčia sa Vám tohtoročné Yves Rocher limitky a vianočné balíčky?




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Mají naprosto nádherné obaly!!♥ Jak čtu ty popisy vůní, tak to úplně cítím. :DD
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly su vážne dokonalé a vôňa ešte viac!:)

      Odstrániť
  2. Značku Yves Rocher mám skutočne veľmi rada, patrí medzi moje TOP značy! :) A po balíčkoch som sa pozerala, nesmierne sa mi páčili a preto jeden /konkrétne ten, čo máš aj ty/ som kúpila ako darček od seba pre seba a neviem si ho vynachváiť! :D Samozrejme, neodpustila som si ani môj milovaný vanilkový sprchový gél a Sexy Pulp riasenku.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tej riasenke som sa už aj ja pozerala, asi si ju venujem k meninám:)

      Odstrániť
  3. ten sprchový gél s peelingom vyzerá super :) musí aj nádherne voniať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V Yves Rocher som bola minulý týždeň a majú tam úžasné balíčky. Nevedela som ktorý zobrať, pretože všetko vyzeralo super. Skončila som však pri brusnici.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som minulý rok kupovala mame balíček od YR, ale tento rok som zvolila inú značku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Yves Rocher vianočné balíčky jednoducho vie! Z tohtoročných limitiek sa mi najviac páči vôňa brusnica a mandľa :) Inak veľmi pekný článok Saja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne najviac padla do oka (alebo do nosa?) tá hruška:)

      Odstrániť
  7. Yves Rocher zbožňuji, ať se bavíme o tělových krémech, šampónech či balzámech na rty :-). Balíčky na Vánoce mají vždy opravdu nádherné.
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Milujem ich kozmetiku, hlavne teda sprchové gély a tiež krémy na tvár majú dobré. A tieto ich vianočné balíčky sú skvelé. Prajem tebe aj tvojim čitateľkám krásne a pohodové sviatky :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já ty jejich balíčky dárkové mám velice ráda! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vianočné balíčky od Yves Rocher sú vždy super nápadom :). Sú také pekné a skvelo vyskladané zo zaujímavých produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vypadá to naprosto dokonale! Ideální dárek pro každou ženu :)) Krásné Vánoce!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zrovna v YR jsem tenhle týden byla, ale balíčky mě moc nezaujaly.. Ale po tomhle článku si říkám, že jsem možná udělala chybu, že jsem si žádný nekoupila :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla