Look Fantastic Beauty Box | November

novembra 14, 2020

Babie leto je už zrejme nadobro preč a vonku nastali sychravé šedé dni, ktoré najradšej trávim na gauči zabalená v deke a obklopená ukľudnujúcimi sviečkami. Musím sa priznať, že mi už aj dosť chýba fitko a poriadny tréning, keďže home workout v týchto dňoch nie je nič moc a ledva sa do neho dokážem dokopať. 

V tieto sychravé dni strávené pod dekou si však najviac užívam rozmaznávanie samej seba, rôzne masky a zábaly, preto mi skvelo padli do rany aj produkty z novembrového beauty boxu, ktorý nesie názov "Firecracker". V tohto mesačnom boxíku sa opäť nachádzali veľmi zaujímavé predmety, tak sa poďme spolu na ne pozrieť. 


Začnem s produktom, z ktorého som sa tešila najviac a to je Naobay Detox Oxyden Light Cream. Je to dokonca klasické až 50ml balenie! Na tento denný krém sa naozaj veľmi teším a to najmä z dôvodu, že túto značku chcem vyskúšať dlho. 

Krém je určený pre všetky typy pleti a pôsobí ako ochrana pred UV žiarením a tvorbou pigmentových škvŕn. Neobsahuje žiadne chemické filtre, práve naopak, obsahuje oxid zinočnatý a titančitý, ktoré sa zaraďujú medzi minerálne filtre, takže sa nemusíte báť zbytočného zaťaženia pleti. Navyše obsahuje aloe vera, zelený čaj, jojobový olej či avokádový olej, vďaka čomu efektívne hydratuje pokožku. 


Od značky This Works sa v balíčku nachádzal veľmi zaujímavý produkt s názvom In transit camera close-up. Ide o produkt, ktorý je v podstate 3v1: maska, pleťový krém a primer. Spojením týchto troch produktov v jednom by mala byť pleť po použití krásna, hydratovaná a rozžiarená. Som na to naozaj veľmi zvedavá, znie to dosť zaujímavo. 


Už som Vám niekedy povedala, že všetky travel size produkty na vlasy sú asi najviac cute? Teda až po mini vôňach samozrejme! Značku Philip Kingsley, ktorá je zameraná na vlasy, vôbec nepoznám, preto som veľmi zvedavá na jej účinky. Našla som si presne niečo pre mňa: Pure Colour Frizz-Fighting Gloss určený najmä na farbené vlasy. 

Ak som tomu teda správne pochopila, nanáša sa do umytých a uterákom vysušných vlasov, najmä do končekov. Vlasy by mal zanechať hydratované a lesklé.


Ak ma sledujete pozorne, určite ste zaregistrovali, že nie som fanúšik micelárnych vôd a ak nemusím, nesiaham po nich. Avšak táto Ice Pure Micellar water with Arctic Cotton od značky Polaar ma naozaj veľmi zaujala. 

Sľubuje, že makeup či už na pleti, očiach či perách zmyje jediným ťahom vatovým tampónom! Trošku som však skeptická voči tomu, že by sa nemala zmývať a to najmä z dôvodu, že pokiaľ micelárku používate, vždy si ju treba zmyť z pleti. Avšak pokiaľ máte dvoj-fázové čistenie pleti a túto micelárku použijete v prvom kroku, nemal by to byť problém. 


Na klasické kajalové očné ceuzky veľmi niesom, ale táto od Lord & Berry v nádhernej bronzovej je vážne krásna! Je veľmi krémová a krásne pigmentovaná, vďaka čomu sa s ňou naozaj dobre pracuje. 


Posledným produktom v balíčku bol lak na nechty od značky      v krásnom žiarivom oranžovo-červenom odtieni. Navyše by mal tento lak nechty aj vyživiť a ochrániť pred vonkajšími vplyvmi. 

Dajte mi vedieť či sa Vám tohto mesačný beauty box páči a či odoberáte nejaké aj vy.:) Teším sa na Vás pri novom článku. 

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ta micelární voda vypadá hodně dobře a popravdě jsem o téhle značce nikdy neslyšela. Ať jsi s produkty spokojená! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Docela fajn produkty a hlavně které jsem ještě nezkoušela :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pretty nice products and especially that I haven't tried yet :)

    prosphairshop full lace wigs

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc se mi líbí takové krémy, které mají ,,dřevené,, víčka :) celý balíček vypadá krásně

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla