Kiehl's Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate ⃒ upokojujúce sérum

marca 31, 2020

Pokiaľ by sa ma niekto opýtal na moje obľúbené značky skin care, značka Kiehl's by bola jednoznačne jednou z nich. Produkty používam už viac ako rok a pól a niektoré som si obľúbila natoľko, že sa ku nim neustále rada a s dôverou vraciam. Určite poznáte ich ikonický krém Ultra Facial Cream alebo nočné sérum Midnight Recovery. O nich Vám však poviem niečo v budúcnosti, dnes sa pozrieme na nové sérum, ktoré ešte len nedávno uvidilo svetlo sveta. 


Keďže som už od Kiehl's nejaké tie séra skúšala, ani chvíľu som nepochybovala o tom, že aj toto bude skvelé. Tento krát sa zamerali na upokojujúce sérum Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate, ktoré je určené pre všetky typy pleti vrátane problematickej a citlivej. Je nekomedogénny, takže sa nemusíte báť toho, že by Vám upchával póry a spôsoboval šarapatu na pleti. 

Ako ste sa už mohli zo samotného názvu séra dočítať, hlavnou ingredienciou je olej zo semiačok konope, ktoré maju antibakteriálne a protizápalové účinky. Účinne napomaha najmä pri riešení atopického ekzému, akné či iných dermatologických problémoch. Takisto upokojuje podráždenú a citlivú pokožku. Ďalej obsahuje olej zo zeleného oregana, ktorý prináša viditeľnú úľavu pleti so sklonmi k nedokonalostiam a takisto upokojuje pokožku. 

Má veľmi špecifickú vôňu za konope, ktorá mne osobne veľmi vonia a je mi veľmi príjemná, nie pre každého to tak však môže byť. Olej môžete nanášať na vyčistenú pleť ráno alebo večer ako ďalší krok po tonizácií pleti. Stačia ho dve-tri kvapky a dôkladne vmasírovať do pleti. Ihneď sa vpíja, ale na pleti zanecháva jemný mastnejší film. Nie je však vôbec nepríjamný, skôr je to taká napitá a hydratovaná pleť. 

Balenie má síce iba 30ml, úplne to však stačí, keďže séra nepotrebujete veľa a tým pádom vydrží celkom dlho. 


Pokiaľ máte problém s nedokonalosťami či so začervenanou pokožkou, určite Vám odporúčam sa po tomto sére pozrieť. Vďaka účinným zložkám je to skvelý bojovník za krajšiu pleť. Navyše ju krásne vyživí a upokojí. Kiehl's zas a znovu ukázalo, že so sérami to skrátka vie!

Ak máte skúsnosť či už s týmto alebo s iným sérom od Kiehl's, budem rada, keď sa o svoje skúsenosti podelíte dole v komentároch. Želám Vám krásny deň a teším sa na Vás pri ďalšom článku.  


You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tak ten vypadá, že by mohl být mým hoodně užitečným pomocníkem, jdu na něj mrknout <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá skvěle a věřím, že i účinky jsou uspokojivé. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla