Zázrak na akné? | MIZON KONCENTROVANÉ LOKÁLNE SÉRUM

októbra 24, 2019

Nádherné babie leto Vám želám! Konečne som si opäť našla čas na blog a pripravila som si pre Vás recenziu na produkt, ktorý ma v poslednej dobe doslova očaril. Aj keď s akné už nemám také problémy, ako som mala pred pár rokmi, sem-tam sa mi nejaká tá vyrážka objaví (najmä keď zjem čokoládu) a väčšinou práve vtedy, keď to najmenej potrebujem! Pred vyše mesiacom som však objavila produkt, ktorý je momentálne moja najväčšia záchrana a tajná zbraň v jednom! Tak sa naň poďme spolu pozrieť. 


To, že milujem kórejskú kozmetiku, už o mne zrejme viete a preto Vás určite neprekvapí, že tento môj objav na akné je kórejskej značky Mizon. Koncentrované lokálne pleťové sérum na akné jednoznačne stojí za vyskúšanie! Je to v podstate dvoj-fázové sérum obsahujúce ružový kalamínový púder,  BHA a AHA kyseliny a komplex rastlinných extraktov. 

Nanášanie je úplne jednoduché. Sérum iba pretrepete, aby sa zložky krásne zmiešali a nakvapkáte v malom množstve či už na tampón, vatovú tyčinku alebo priamo na prst a nanesiete priamo na vyrážky. 

Účinne bojuje nie len s akné, ale takisto aj s čiernymi bodkami, znižuje začervenanie pokožky a jej opuch. Neodporúčam ho však nanášať do blízkosti očí, je dosť agresívne a oči z neho veľmi štípu. Takisto pôsobí veľmi vysušujúco, preto ho treba používať naozaj iba lokálne a pleť dôsledne hydratovať. 

Sérum neobsahuje žiadne umelé farbivá, vône ani konzervačné látky. 



Väčšinou vyrážka zmizne už do rána, pokiaľ ide o nejaké väčšiu či podkožnú, treba ho naniesť opakovane. Odporúčam ho naniesť v takom množstve, aby bola vyrážka viditeľne pokrytá bielou farbou séra.  

Pred cca dvomi týždňami som ho začala používať aj na čierne bodky. Tam zatiaľ až také viditeľné výsledky nevidím, ale bohužiaľ, s čiernymi bodkami je to beh na oveľa dlhšiu trať a ich výskyt ovplyvňuje veľké množstvo rôznych faktorov. 


Máte už s týmto sérom nejaké skúsenosti, prípadne ste skúšali nejaký iný produkt od značky Mizon? Budem rada, keď sa o svoje skúsenosti podelíte v komentároch! Ja Vám želám nádherný slnečný deň a budem sa na Vás tešiť v ďalšom článku. 









* Článok obsahuje spoluprácu s e-shopom beautyforyou.sk
* Barter

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Ja som zvykla používať Essence SOS Spot Killer. Fungoval perfeknte, no rýchlo vysychal. Toto vyzerá dosť dobre, kórejské séra s kyselinami mám rada. Používam COSRX AHA 7 a to je pecka. Od večera do rána mám krajšiu pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja používam tea tree olej ten mi vždy zaberie. https://therebelslife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla