Konečne mám vlasy po pás?!

júla 10, 2019


Ak ma sledujete dlhšie, tak isto viete, že mojim snom boli vždy dlhé krásne vlasy. A keďže farbenie  na blond mi v tom veľmi nenapomáha a späť na svoju pôvodnú farbu zatiaľ nechcem ísť, musela som to riešiť iným spôsobom. Už dlho rozmýšľam nad predĺžením vlasov v kaderníctve, ale keďže to takisto dosť zaťažuje a ničí vlasy, zatiaľ som sa na to neodvážila. 

Ešte keď som mala asi 15 rokov, jedna moja dobrá kamáratka si objednala clipy na vlasy. Bola som z ních unesená. Tak veľmi som po nich túžila aj ja! Kedykoľvek chcela, mala dlhé vlasy, jednoducho si ich len nasadila a keď ju nudili, dala si ich dolu. Ale bohužiaľ, keďže boli dosť drahé, rodičia mi ich odmietli kúpiť a tak som ostala iba pri snívaní. 

Keď ma e-shop Happyhairshop oslovili na spoluprácu, bol to ako splnený tínedžerský sen! Presne na tomto e-shope som obdivovala clipy na vlasy, ale nikdy som si ich neobjednala. Akosi som nemala odvahu. A preto keď ma oslovili s tým, že si môžem vybrať čo len chcem, moja voľba bola úplne jasná. Clipy z ľudských vlasov!

Samozrejme, ihneď som siahla po tých najdlhších - 60 cm a po farbe zlatá blond. Zo začiatku som sa trochu bála, že mi farba veľmi nesadne, no sadla perfektne. Mimochodom, máte tam možnosť prehliadnuť sa v nich vo virtuálnom zrkadielku.:) Sada obsahuje dokopy 8 prameňov, vďaka ktorým si vykúzlite vlasy svojich snov či už túžite po kratších alebo rovno po dlhých až po pás, ako aj ja.  

Keďže ide o 100% ľudské vlasy, pôsobia naozaj veľmi prirodzene. Môžete si ich žehliť aj natáčať a dokonca môžu byť aj farbené, no treba sa o ne aj riadne starať, ako keby boli Vaše vlastné. Takisto sa môžu aj umývať, no iba opatrne s detským šampónom, aby sa nezničili. Ja im pravidelne dodávam hydratáciu olejčekom a ošetrujúcim sprejom na vlasy, aby mi vydržali čo najdlhšie.  Rozčesávam ich len veľmi opatrne klasickým hrebeňom pred a po každom použití. 

Klipy sa nanášajú veľmi jednoducho. Robím to po častiach od spodných vlasov postupne až hore. Prstami si oddelím najspodnejší riadok vlasov, zvyšné si zopnem do gumičky a nasadím prvý klip. Tak postupujem po častiach až hore. Vrch vlasov si zvyčajne vypnem, pôsobí to oveľa prirodzenejšie. Moje vlasy sa navyše jemne točia a nechcem si ich zbytočne žehliť. Ak by ste mali záujem, natočila by som Vám na IG TV tutoriál, ako si klipy nasadzujem. 

Aj keď väčšina si myslí, že ich môžete nosiť iba rozpustené, nie je tomu tak. Veľmi jednoducho si z nich viete urobiť aj rôzne účesy. Ja najčastejšie nosím klasický vysoký cop, do ktorého nepoužívam všetky pramene, využívam iba tie užšie. 

Ak by ste si aj Vy chceli spniť sen o dlhých vláskoch bez zbytočného ničenia svojich, vybavila som pre Vás zľavový kód na všetky Deluxe vlasy z e-shopy happyhairshop.sk, kde vďaka kódu SajaFrey ušetríte 4€. Na všetko ostatné môžete využiť 5% zľavu s kódom SajaFrey5 (obidva zľavové kódy platia do 31.8.2019). Ja si už plánujem objednať modré šošovky. 

Vidíme sa pri ďalšom článku, majte sa krásne.<3

























* Článok vznikol v spolupráci s e-shopom Happyhairshop.sk
* Barter

You Might Also Like

3 komentárov

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla