Iphone random | Január

februára 01, 2019

Krásny deň želám opäť po dvoch mesiacoch. Dva mesiace! Panebože, to je neuveriteľné. Myslím, že takúto odmlku som ešte na blogu nemala. Musím sa priznať, že mi to už veľmi chýbalo. Fotenie, písanie, vymýšľanie nových článkov. Keď mám teraz konečne po skúškovom a celkom som sa zabehla do režimu škola-práca-voľný čas, hlásim konečne oficiálny návrat na blog. 

Mám toho pre vás toľko pripravené. Aj naďalej sa chcem primárne venovať beauty témam a pridávať častejšie klasické recenzie či už na nové, ale aj staršie produkty. Okrem toho chcem častejšie pridávať články ohľadom lifestylu, zdravého životného štýlu, cvičenia a sem-tam aj nejaké tie kecacie. 

Jeden z  typu článkov, pre ktorý som sa rozhodla, je aj iphone random. Veľmi rada tento typ článkov sledujem aj ja sama u mojich obľúbených blogeriek a keďže nie úplne všetko pridávam sem alebo na môj Instagram, tu vám vždy tak trochu viac priblížim svoj mesiac. Nájdete tu niečo z môjho života, sem-tam beauty, čo som jedla, kde som bola a verím, že aj vás budú tieto články baviť. Tak poďme na to!


Už je to pól roka, čo bývam u priateľa v Košiciach. Ten čas ale letí! Preto vždy, keď som doma, užívam si tento čas najviac, ako sa dá. Ovsená kaša na raňajky je už taká moja menšia tradícia. V poslednej dobe som prišla na chuť goji, ktoré sú veľmi prospešné pre naše telo a mali by ste ich do svojej kaše alebo smoothie bowl zaradiť aj vy!

Nový rok som začala aktívne a aj keď veľmi na novoročné predsavzatia nie som, svoje ciele si poctivo plním. Musím sa priznať, že mi veľmi chýba crossfit, ktorý som robila rok a pól. V Košiciach je takisto, ale keďže som trochu hanblivka, neodvážim sa tam ísť sama a tak stále čakám, že sa mi v živote objaví nejaký crossfit parťák.:D Fitko však vôbec neflákam a s priateľom chodíme pravidelne. Dokonca máme aj trénera, tak sa už veeľmi teším na výsledky. 

Začiatkom roka sme boli s priateľom aj na tetovaní a tento krát sme si dali niečo spoločné. Korunky. Pre niekoho to je možno gýč, ale mne sa to veľmi páči a navyše, je to aj niečo, čo nás dvoch spája. Inak, vo februári idem na ďalšiu! A už sa veľmi teším, ako vám ju ukážem! 

Niekedy v prvej polovici januára sme boli na výlete v Bachledke, kde sme chceli ísť pozrieť na chodník korunami stromov (deň pred tým ma nahneval, tak sa to snažil vyžehliť si:D). Samozrejme, vôbec nám nevyšlo počasie. Silno fúkalo, do toho snežilo a bola riadna kosa. Tak sme sa aspoň vyviezli hore lanovkou (ktorá stála takmer 30€!!) a dobre sme sa najedli v reštaurácií. 

Môjmu kocúrovi (ktorého mám doma v Piešťanoch) sa veľmi zapáčila barová stolička u nás v kuchyni.:D

Moje najobľúbenejšie fitko doma v Piešťanoch.<33

Doma som konečne strávila čas s mojou najlepšou kamarátkou Táňuldou, ktorú mimochodom presviedčam, aby si založila blog, keďže je takmer taká makeup maniačka, ako ja!

Do tých okuliarov som sa zamilovala!!

Na najlepšom ochutenom cappuccine so sójovým mliekom v mojej obľúbenej kaviarni v Piešťanoch, Concepte.<33 A zase raz tie okuliare!

S mojou parťáčkou Alex sme boli na perfektnom evente s NYXom v Prahe! Predstavili nám nový makeup Can't Stop Won't Stop spolu s celou radou a dokonca sme si vyskúšali surfovanie na umelých vlnách v Surf Arene! Perfektný zážitok!!<33

Zachviľu budem mať bicáky ako moja polovička!

Ak ma sledujete na mojom Instagrame (@sajafrey), spomínala som vám tam, že mám celkom problém s ohybnosťou a s tým, že som veľmi poskracovaná. Dodali ste mi však veľkú motiváciu tým, že s pravidelným poctivým strečingom sa to dá zvrátiť. A tak poctivo strečujem, trénujem a verím, že za taký mesiac-dva vám ukážem svoj progress. 

Poslednú januárovú sobotu sme si spravili výlet na Tomašovský výhľad, kde nám konečne aj vyšlo počasie. Aj keď bolo chladnejšie, bol to taký príjemný chlad, cesta bola celkom dobrá, aj keď trochu šmykľavá a výhľad bol prekrásny!! Určite sa sem vrátime aj v lete a rada by som preskúmala aj okolie. Už len priateľa prehovoriť.:D

Nádherné tulipány od maca a moje najpoužívanejšie produkty na kozmetickom stolíku. Čoskoro sa aj o nich dozviete viac v článkoch. 

Budem veľmi rada, ak mi dáte v komentároch vedieť či sa vám tento typ článku páči a aké fotky z môjho bežného života by sa vám páčili najviac. Teším sa na vás pri ďalšom článku, zatiaľ sa majte krásne a užite si víkend.♥



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

15 komentárov

  1. no konečne nejaký článok, už som nemala čo čítať. a som tam aj ja <3 inak ten Tomášovský výhľad vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ak dobre vidím, máme rovnaké čižmy :D Milujem ich! Tento typ článkov tiež rada čítam tak sa budem tešiť na tvoju ďalšiu aktivitu na blogu :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak myslíš Timby z limitky, tak potom heej<33 najlepšie sú!! teším saa<3

      Odstrániť
  3. To tetování je dost pěkný. Na to, že korunky moc nemusím, tak tohle se mi fakt líbí!

    Dokonalý tabu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný článok a to tetovanie je super. Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. závidím to odhodlanie v posilke :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba si nájsť niečo, čo ťa bude baviť!:)

      Odstrániť
  6. Taky musím začít chodit do posilovny :) A nejlepší bude běhání v jarních dnech. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekné zábery, aj tá kvalita je na iPhone očividne niečo iné ako na mojom Androide. Máš krásneho kocúra inak. Čierne mačky sú srdcovka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super fotky :) já jdu na kérku ve středu, konečně po více jak měsíci další :) kérky jsou droga, jak já říkám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla