Fann parfumérie | novinky za posledné obdobie

novembra 30, 2018

* tento článok obsahuje neplatenú spoluprácu s Fann Parfumérie 
Krásny zimný deň vám želám,! Chytila už aj vás tá vianočná atmosféra? My odkedy máme v Auparku vianočnú výzdobu, otvorili vianočné trhy a všade cítim škoricu a mandarínky, úplne ma tá atmosféra pohltila. Púšťam si vianočné pesničky, takmer všetky darčeky už mám nakúpené (dokonca aj pre seba:D), rozmýšľam, aké koláče napečiem a už mám aj nakúpené nejaké ozdoby na tématické fotky. 

Tak, ako som pred tým Vianoce nemala práve najradšej, tak sa na ne teraz teším a užívam si ich. Aj keď už pre mňa nie sú takým prekvapením, ale teším sa, ako ich strávim s rodinou a priateľmi, oddýchnem si od práce a od školy a budem mať čas aj na seba. Ale dnes to ešte vianočný článok nebude, dnes by som vám chcela ukázať niekoľko noviniek z Fann Parfumerie, ktoré u nich za posledné mesiace pribudli a ktoré mi zaslali na otestovanie. 


Prvým produktom, ktorý som si z balíčka vytiahla, bola sada miniatúr od kórejskej značky Cremorlab. Túto značku som vám spomínala cca pred rokom, konkrétne ich pleťový krém s konzistenciou rozpúšťajúcich sa vločiek, ktorý som si absolútne zamilovala. Konkrétne táto sada je podľa mňa skvelý typ na vianočný darček. Obsahuje čistiť, toner, hydratačnú ampulku a hydratačný krém. 

Aspoň čo ja mám skúsenosť s ich produktami, sú vhodné na naozaj každý typ pleti. Spomínaný krém, ktorý od nich mám, je určený na extra suchú pleť a ja na mojej normálnej aj mastnejšej si ho neviem v zime vynachváliť. Bohužiaľ, na e-shope som už túto sadu nenašla, ale cena by mala byť okolo 15€ a možno na predajni ju ešte niekde nájdete. 


Ďalšie dva produkty, ktoré som si našla v balíčku, sú čierna maska a čistiaci gél. Čierna maska od značky Revuele je vlastne klasická čierna zlupovacia maska, ktorá navyše obsahuje kyselinu hyalurónovú, vďaka ktorej vypína kontúry tváre a vyhladzuje vrásky. Obsahuje aj aktívne uhlie, ktoré perfektne prečistí pleť do hĺbky, napomáha v boji s čiernymi bodkami a sťahuje póry.
Cena: 3,20€

Čistiaci gél s olejom z čajovníka je takisto od značky Revuele. Pokiaľ máte problém s akné a čiernymi bodkami, určite odporúčam vyskúšať. Pleť hĺbkovo čistí a navyše neobsahuje alkohol, čo je veľký bod navyše. Pri mojej mastnejšej pleti preferujem na čistenie práve gély a peny, ktoré pleť vyčistia naozaj do hĺbky. 
Cena: 3,50€


V balíčku som si našla aj tri ženské vône: sOliver Black Label, Blauer UN1T3D a Betty Barclay Pure Pastel Peach. Bohužiaľ, mne osobne ani jedna z nich nesadla. Prvé dve som nechala mamine a poslednú spomenutú som nechala pre vás do súťaže. Trafiť sa mne do vône je naozaj veľmi ťažké. Mám rada sladké, na zimu korenisté a výrazné vône. Naopak tieto sú skôr jemne, čisté, kvetinové, čo ja vôbec nemusím. Sama si o sebe myslím, že som celkom výrazná osobnosť a preto aj vo vôňach preferujem práve tie zmyselnejšie a výraznejšie. 

Zloženie sOliver Black Label: 
Hlava: pomaranč, broskyňa, mandarínka 
Srdce: ruža, jasmín, orgován 
Základ: céder, pižmo, vanilka 
Cena: 22€ (30ml)

Zloženie Blauer UN1T3D
Hlava: akvatický akord 
Srdce: hruška, damaská ruža, ylang- ylang gardénia 
Základ: santalové drevo, amber, pyžmo
Cena: 46€ (50ml)

Zloženie Betty Barclay Pure Pastel Peach 
Hlava: marakuje, broskyňa, grepfruit 
Srdce: fialka, jazmín, frangipani 
Základ: vanilka, kašmírové drevo, fazuľky tonky 
Cena: 22€ (20ml)


Od macochy neostala ani moja polovička a tatino, v balíčku sa totiž nachádzali aj tri vône pre mužov: Tom Tailor Be Mindful, Coach Platinum a Police To Be. Tie boli naopak všetky tri neskutočne nádherné už na prvý ňuch a pokiaľ hľadáte tú pravú pre svojho tatina, brata, polovičku či kamaráta, tieto vám s čistým (a voňavým) svedomím môžem odporučiť. Niekedy mám pocit, že chlapi to majú oveľa jednoduchšie. Aspoň čo sa vôní týka. Takmer všetky ich vône voňajú zmyselne a dobre. 

Zloženie Tom Tailor Be Mindful 
Hlava: zázvor, korenie, citrón, grapefruit 
Srdce: ovocie Maninka, kvet levandule, céder
Základ: koža, ambra, vetiver
Cena: 17€ (30ml)

Zloženie Coach Platinum 
Hlava: olej z čierneho korenia, ananás, borievky 
Srdce: kašmírové drevo, šalvia, geránium 
Základ: koža, pačuli, santalové drevo, vanilka 
Cena: 62€ (60ml)

Zloženie Police To Be 
Hlava: grapefruit, lístky fialky, čierne korenie
Srdce: kvety jablone, geránium z Egypta, céder z Texasu 
Základ: kašmír, pačuli z Madagaskaru, biela ambra
Cena: 21€ (40ml) 


Dva produkty boli aj z oblasti líčenia a to štetec a make up. Make up Photoready Insta- filter od Revlonu je jednoznačne zaujímavý už na prvý pohľad. Obsahuje hubku, cez ktorej stred si vytlačíte make up a s ním by sa mal aj zapracovať do pleti. Mne to však príde dosť nehygienické (o praktickosti ani nehovorím) a preto ho zapracujem klasicky či už prstami, štetcom alebo hubkou. Zatiaľ sa mi najviac overila práve klasická namočená hubka. Krytia má celkom dobré, povedala by som že také stredné a odtieň mi takisto pekne sadol (mám odtieň 150 BUFF). 
Cena: 15€

Štetec od Bronx Colors je menší ceruzkový, ktorý využívam najmä na vyblendovanie farby v záhybe oka, prípadne na nanášanie farby do vnútornej časti oka. Pracuje sa s ním dobre, je jemný, štetinky mi zatiaľ nevypadávajú a farba sa s ním veľmi pekne naberá. 
Cena: 6,90€


Posledné dva produkty, ktoré som si v balíčku našla, sú pleťový krém a šampón. Nočný krém už od spomínanej značky Revuele obsahuje kyselinu hyalurónovú a antioxidanty. Keďže je vhodný pre zrelšiu pleť, nechám ho buď mamime alebo do súťaže. Celkovo s touto značkou nemám veľké skúsenosti, ale čo sa týka účinkov, vyzerá zaujímavo. 
Cena: 5,90€

Na Revuele šampón s názvom Keraplex som veľmi zvedavá! Zatiaľ som nemala čas otestovať ho, keďže momentále testujem radu na vlasy od Yves Rocher, ale veľmi ma zaujali jeho potencionálne účinky. Je určený pre chemicky, termálne či mechanicky poškodené vlasy a mal by obnovovať ich lesk a vláčnosť. Je vhodný pre všetky typy vlasov. 
Cena: 5,50€

Ako sa vám páčia nové produkty vo Fann? Mňa väčšina z nich veľmi zaujala a takmer všetky sú súce ako skvelý darček, tak sa kludne inšpirujte.  Veď super krém, šampón či parfém nie je nikdy na škodu.:) Dajte mi vedieť, čo vás zaujalo najviac a ja sa na vás teším opäť nabudúce.♥




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Zaujala me ta černá maska, asi ji budu muset vyzkoušet :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten flakon lebky je supeer!

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetky novinky vyzerajú skvelo, no najviac ma upútala práve tá čierna zlupovacia maska na pleť :) Obzvlášť za takú super cenu!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla