Jarné PR novinky 2018

júna 18, 2018

Doháňam, čo môžem a rovnako je to momentálne aj s jarnými článkami, ktoré som kvôli učeniu nestíhala. Tak je to napr s nákupmi a PR novinkami, ktoré som vám sľúbila pravidelne za každý jeden mesiac, ale tento krát sa to skrátka nedalo. Avšak veľmi by ma mrzelo neukázať vám produkty, ktoré mi za posledné mesiace prišli a možno nie každá z vás ma sleduje na mojom Instagrame (zmeniť to môžete TU) a preto vám dnes ukážem tie najzaujímavejšie produkty, ktoré mi prišli. 

BTW, zavádzam novú vec! Väčšinou ku produktom v tomto type článkov nepíšem recenzie, ale len moje rýchle dojmy z nich a preto pokiaľ vás niektoré produkty zaujmú a chceli by ste na ne recenzie, dajte mi vedieť dole v komentároch.♥


Jeden z balíčkov, ktorý ma najviac potešil a musím vám ho ukázať ako prvý, je od značky Benefit. Aj keď značku poznám už naozaj dlho, musím sa priznať, že som si od nej produkty až tak často nenakupovala. Jediné, čo doma mám, je riasenka a linka They're real! a primer (ktorý je mimochodom topka!). Najmä preto som sa balíčku veľmi potešila, že môžem otestovať aj ďalšie produkty. 

Najviac som sa potešila asi Hoola bronzeru, ktorému mimochodom nemôžem nič vytknúť. Je výborne pigmentovaný, krásne sa nanáša a blenduje, má skladné balenie perfektné na cesty a momentálne ho používam zo všetkých bronzerov najčastejšie. V balíčku som si našla aj novú riasenku Bang! a ceruzku na obočie Goof Proof, ktoré zatiaľ na mňa nespravili veľký dojem, tak som zvedavá po ďalšom testovaní. Ďalej obsahoval krém na očné okolie It's potent!, ktorý má takisto skvelé skladné balenie a roztomilý dizajn navyše, The Porefessional pásiky na čierne bodky, o ktorých som doteraz vôbec nevedela a vzorku nového primeru. Nachádzala sa v ňom aj krásna kozmetická taštička a menovka na kufor (ktorá mi s mojim krásne ladí♥). Inak, Benefit produkty kúpite aj na Notine (klik)!


Tomuto balíčku sa najviac potešil môj priateľ, keďže značka Dermacol prišla na trh s novou radou Men agent určenou pre naše polovičky (a všetkých ostatných mužov). Obsahuje sprchové gély, deodoranty a antiperspiranty, pleťové krémy, vody po holení a olej na fúzy, všetko v elegantných pánskych baleniach. 

Všetko som samozrejme musela pootvárať a ovoňať aj ja a musím povedať, že vône sú naozaj veľmi príjemné a budú sa páčiť nie len vašim partnerom, ale aj vám. Perfektné sú napr. sprchové gély 3v1, ktoré sú určené na telo, pleť aj vlasy a čo viac, ako praktickosť, muži milujú, no nie? Objednáte TU.



Dermacol nezabudol ani na nás, ženy a prišiel opäť s ďalšími novinkami. Rúže, ktoré sa otvárajú na jednoduché kliknutie v krásnych odtieňoch, ktoré sú ideálne na bežné nosenie do práce či do školy, beauty perličky, ktoré si určite nejedna žena pamätá, v troch prevedeniach: bronzujúce, rozjasňujúce a tonujúce. A najmä nové očné tiene s úžasnou pigmentáciou! Na výber sú či už mono tiene alebo kvartetá. 


Jeden z najkrajších balíčkov, aký mi prišiel za poslednú dobu, bol určite tento s novinkami od Garnier. Ide o nové vyživujúce balzamy 3v1, ktoré sú v dvoch prevedeniach: so včelím voskom a s výťažkami z medu a s ružovou vodou. Prevedenia s výťažkami z medu je určené pre suchú až veľmi suchú pleť a hĺbkovo hydratuje pleť. Druhá verzia s ružovou vodou je určená najmä pre suchú a citlivú pleť a takisto pleť hĺbkovo hydratuje. 


Obrovské množstvo noviniek na jar uviedla aj značka Gosh, s ktorými som sa mala možnosť zoznámiť aj na tlačovke. Okrem dekoratívnej kozmetiky Gosh prišla na trh s novou radou starostlivosti o pleť Donoderm a s novými vôňami! V celom portfóliu nových produktov na pleť nájdete tieto produkty: pleťové sérum (t-zone a collagen booster), pleťový gél, pleťový krém, pleťové sérum, očný krém, odličovacia voda, pena a obrúsky, fixačný sprej a krém na ruky a nechty. Z produktov mi zatiaľ veľmi sadla pena na čistenie pleti, ktorá ju spoľahlivo vyčistí, nevysušuje a nedráždi ju a pleťový krém, ktorý je v skvelom balení s pumpičkou, vďaka čomu sa do krému nedostanú baktérie a zostáva čerstvý. 

Z dekoratívky medzi novinkami nájdete Mix & Fix Colour Drops (fialové, zelené, zosvetľujúce make-up a stmavujúce make-up), kompaktný make-up, podkladová báza pod riasenku, vodeodolná riasenka, kvarteto tieňov na oči, olej na pery, ceruzky na pery a ceruzky na oči. Tu som si najviac zamilovala najmä tiene s nádherným výrazným odtieňom modrej a olej na pery, ktorý má krásne odlesky. 


Z Kiehl's mi prišla novinka, rozjasňujúce a hydratačné sérum s granátovým jablkom, ktoré som však priznám sa ešte nestihla vyskúšať, avšak už niekoľko blogeriek a instagrameriek o ňom písalo, že je skvelé, tak som zvedavá. Od Kiehl's som používala nočné sérum Midnight recovery, ktoré bolo naozaj skvelé a tak som veľmi zvedavá, aké bude toto.

Druhým produktom od Kiehl's, ktorý som obdržala na testovanie na jednom skvelom evente, na ktorý som bola pozvaná, je táto ílová maska Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque. Na pleti je veľmi príjemná, veľmi nezasychá a preto ide ľahko dolu a pleť nevysušuje. Zatiaľ som ju použila len raz, ale pozdáva sa mi a som zvedavá na výsledky po dlhšom a pravidelnejšom používaní. 


Z L'Oreal Colorista ma opäť pozvali na jeden neskutočné úžasný a nádherný event, ktorý sa konal v G.Bare v Bratislave, kde nám okrem toho, že sa o nás starali ako o také princezné, boli predstavené nové produkty značky Colorista a Stylista. Do Colorista portfólia pribudli nové make-upy na vlasy, ktoré nájdete v naozaj obrovskom množstve odtieňov a každá si vyberie ten svoj. Ja som mala možnosť vyskúšať ružovú a sivú a aj keď mi trošku schlpili vlasy, efekt vyzeral perfektne a po jednom umytí bol dolu. Veľké plus je, že narozdiel od sprejov, tieto make-upy nezafarbia vás ani vaše oblečenie. 

V rade Stylista nájdete napr. sprej na ochranu pred teplom, sprej na vlny, sprej na uhladenie vlasov, gélový sprej na drdol a množstvo iných skvelých noviniek. 


Kto raz vyskúša Urban Decay paletku, skrátka zistí, že je to láska a tak to je. Preto som sa nesmierne potešila, keď mi prišla táto mini verzia veľmi populárnej paletky Naked Heat. To že je menšia, ale neznamená, že je horšia. Veľkú Naked Heat som síce skúšala iba v obchode, ale musím povedať, že sa mi zdá, že táto mini verzia je ešte lepšia! Tiene sú v nádherných teplých odtieňoch a neskutočne pigmentované. 

Čo sa týka rozjasňovača v tyčinke Disco Stick, nevedela som sa spočiatku rozhodnúť či je to "hot" alebo "not". Po pár použitiach som sa rozhodla, že jednoznačne hot! Hádže až doslova disko odlesky, čo ja veľmi môžem a perfektne to oživí aj to najjednoduchšie líčenie. A asi vám ani nemusím písať, ako perfektne to vyzerá na diskotéke. 


Na jar som sa opäť zúčastnila raňajok s Mary Kay, kde si pre nás okrem yógy pripravili aj dobré jedlo a ďalšie novinky. Fixujúci sprej som si veľmi obľúbila najmä vďaka skladnému baleniu (aj keď musím pripustiť, že vzhľadom na menšie balenie je dosť drahý) a najmä mi vyhovuje jeho rozprašovač, ktorý nie je taký agresívny, ako to býva u iných fixačných sprejoch. 

O tomto ružovom púdre veľmi neviem, čo si mám myslieť. Na pohľad je síce nádherný, no neviem sa rozhodnúť či ide o rozjasňovač alebo lícenku. Na rozjasňovač je príliš ružový a na lícenku je príliš bledý. Čo sa týka rúžu, je gélovej konzistencie, polomatný a má nádhernú farbu. Navyše, jeho kúpou prispievate na združenie "Priatelia detskej onkológie", čo je podľa mňa veľmi pekná myšlienka. 


Vždy som veľmi vďačná, keď sa môžem zúčastniť nejaké krásneho eventu a tak to boli aj pri tomto, kde boli predstavené nové odličovacie novinky značky Nivea. Nie len že sme produkty videli v akcii, ale mohli sme si aj vyrobiť vlastný beauty vankúšik. Čo sa týka produktov, micelárka aj obrúsky sú podľa mňa super na občasné používanie, ja ich napr. používam vtedy, ak som mala nejaký výraznejší make-up. Odličovač na oči mi veľmi nevyhovuje, preferujem skôr odličovacie mlieka alebo olejové prípravky, keďže mám pocit, že s týmto vodovým odličovačom si oči (a najmä mihalnice) zbytočne namáham a naťahujem. Všetky tri produkty zakúpite aj na Notine (klik).


Ďalšími novinkami od Nivea, ktoré mi prišli takto nádherne zabalené, sú nové telové peny a balzamy na pery Labellino. Peny na telo sa mi naozaj veľmi páčia, sú ľahké, jednoducho sa aplikujú a najmä melónová verzia nádherne vonia. Labellino sme si s maminou takisto veľmi obľúbili, ona si uchmatla vanilkové a ja malinové, ktoré neskutočne krásne vonia!


Takúto veľkú nálož NYX noviniek som si priniesla z eventu, ktorý sa konal v Prahe a poviem vám, že som ani nevedela od radosti, čo mám skôr otestovať. NYX produkty mám veľmi rada a používam ich na dennej báze a mám od tejto značky už aj niekoľko favoritov. 

Z noviniek som si v balíčku našla make-up Total Control spolu aj s novou bázou, ktorá bola špeciálne vytvorená pre tento make-up. Ďalej nový primer na pigmenty, dvoje pigmenty a dvoje trblietky, očný tieň, novú krémovú kontúrovaciu paletku, kontúrovaciu ceruzku, novú riasenku Worth the hype, podklad pod očné tiene, štyri nové metalické tekuté rúže, dva nové tekuté rúže v nádherných farbách, ďalší rúž a kozmetickú taštičku, ktorá však na fotke chýba. 

Z produktov som si zatiaľ veľmi obľúbila nové metalické tekuté rúže, ktoré majú úžasné odtiene a krásne vyzerajú na perách, pigmentový primer, ktorý dodá pigmentom skvelý podklad a kontúrovaciu ceruzku, ktorá je výborná na kontúrovanie nosu. 


Keďže sa snažím väčšinu pleťovej, vlasovej a telovej kozmetiky aspoň v 90% vymeniť za prírodnú, veľmi som sa potešila týmto novým opaľovacím prípravkom od značky Weleda, ktoré som dostala na testovanie. Obsahujú minerálne UV filtre, ktoré nie sú škodlivé nie len pre moje telo, ale aj pre okolitú prírodu. V prvom rade musím povedať, že opaľovacie krémy nádherne jemne voňajú (potvrdil to aj môj priateľ). Mlieko na opaľovanie aj krém na opaľovanie sú so SPF 30, majú však aj detskú radu, ktoré je so SPF 50. Mlieko po opaľovaní nádherne chladí a krásne vonia po aloe vera. 


Plno noviniek prišlo na trh aj od značky Maybelline. Nové odtiene tekutých matných rúžov, nová riasenka The collosal big shot, metalické ceruzky na oči, krémové matné lícenky, nové fixky na obočie s naozaj zaujímavým aplikátorom, o ktorom sa neviem rozhodnúť či ma zaujal v dobrom alebo zlom, tekuté lesklé rúže a nová paletka Total temptation.

Z produktov mi najviac sadli tekuté matné rúže, ktoré sú neskutočné a spolu s Dermacol tekutými rúžami najlepšie drogerkové tekuté rúže. Obľúbila som si aj novú riasenku a tekuté matné lícenky, ktoré dodajú tvári šťavu. 


Posledný balíček, ktorý mi prišiel takto nápadito zabalený, bol od Yves Rocher. Túto značku kozmtiky používam už naozaj dlho a od nej takisto aj niekoľko stálic, na ktoré nedám dopustiť. Jeden z produktov od YR, ktoré som mala vždy rada, je tento šampón I ♥ my planet. Teraz ho môžete dostať aj v takomto mini balení, ktoré je ideálne na cestovanie a vydrží vám až na 30 použití! 

Ako vidíte, noviniek bolo naozaj obrovské a množstvo a pokiaľ vás zaujímajú recenzie na niektoré konkrétne produkty, nezabudnite mi to napísať dolu do komentárov. Ja sa na vás budem tešiť pri novom článku.♥



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE |  TUMBLR

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Ja mám ceruzku Goof Proof od Benefitu veľmi rada, ale tiež som počula, že niekomu nesedí, tak snáď si k nej ešte nájdeš cestu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super shrnutí novinek :) mě nejvíce zaujaly nové masky od Garnier a ochranná péče proti sluníčku od Weledy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tolik nádherných věcí! :) Já chci snad na vše recenzi! :) Zajímá mě ta maska od Garnier každý si je chválí.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och, tie novinky od Benefitu su paradne :)
    http://www.lifeinpicturesbylu.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné věcičky nejvíce mě zaujaly masky od garnieru a rtěnka od Mary Kay která má nádherný odstín :)

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Samé krásné věci a ještě k tomu ty obaly ! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetko vyzerá úžasne! Hlavne tie od Benefit-u ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla