Marie Claire- Beauty box jeseň/zima 2017

októbra 17, 2017


Ako totálneho maniaka na kozmetiku ma vždy veľmi lákali zahraničné beauty boxíky, kde ste mohli nájsť nie len hocijaké nazbierané produkty, ale naozaj kvalitnú kozmetiku svetových značiek. Boxík Marie Claire som registrovala už dávnejšie u mojich obľúbených beauty blogeriek, ale až táto edícia ma definitívne presvedčila o jeho kúpe. 


V boxíku sa nachádzajú produkty naozaj zvučných mien, ktoré som veľmi túžila otestovať. Myslím si, že za tú cenu (necelých 33€) sa naozaj oplatí. Produkty sú namixované naozaj rôznorodo (nájdete v ňom aj prírodnú kozmetiku) a určite zaujmú každú milovníčku (najmä) kvalitnej kozmetiky.

Súčasťou boxu je okrem iného aj polročné predplatné časopisu Marie Claire. Poďme sa teraz postupne pozrieť na všetky produkty, ktoré boxík obsahuje.


Kocostar Sheet Mask 

Prvým produktom, ktorý môžete v boxíku objaviť, je jednorazová maska od kórejskej značky Kocostar. Tento druh masiek mám naozaj veľmi rada, tak ako aj kórejskú kozmetiku. Môžete si nájsť jednu z piatich možných verzií. Konkrétne moja je tulipánová. Milujem tulipány!!


 Human+Kind Body Souflé

Túto značku som  zaregistrovala len nedávno a som veľmi rada, že sa v boxíku nachádzal aj produkt od nej. Ide konkrétne o nadýchaný telový krém, ktorý hĺbkovo hydratuje pokožku. Vonia ako moje obľúbené ovocie, ktoré mi zakaždým pripomína Vianoce- mandarínka, čím si ma získal ešte viac. 


 Jemný krémový deodorant Ranná rosa

Prírodná kozmetika v boxíku, hurá! S krémovými deodorantmi zatiaľ nemám žiadnu skúsenosť, tak som veľmi zvedavá, aký bude (ak sa mám priznať, trochu sa toho obávam). Má veľmi príjemnú kvetinovo-citrusovú vôňa, ktorá nie je veľmi výrazná a vtieravá. Keďže je čisto z prírodných ingrediencií, nemal by vôbec dráždiť pokožku. 


 Nuxe Zázračný olej Huile Prodigieuse

Budem úprimná. Na tento produkt som sa tešila asi najviac. Veľmi veľa som o ňom čítala u mojej obľúbenej blogerky, ktorá ho ospevovala do neba, tak som veľmi zvedavá, aký je. Ide vlastne o suchý olej, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie produkty od značky Nuxe. Je možné ho použiť na pleť, pokožku aj vlasy!


Mádara Rozjasňujúca peelingová maska s aha kyselinou 

Ďalším prírodným produktom je táto peelingová maska s rozjasňujúcim účinkom. Obsahuje ovocné kyseliny, vitamín C, čiernu bazu a hydratačnú kyselinu mliečnu. Je perfektná najmä pre ženy/dievčatá s povedlou, mdlou pleťou, ale je takisto skvelou voľbou pre každý typ pleti na jej rozžiarenie. 


Maria Nila True Soft šampón a kondicionér 

Maria Nila je ďalšou značkou, ktorú som mala v pláne vyskúšať. Ide o 100% vegánsky produkt a na túto značku som počula všade iba samú chválu. Konkrétne tieto dva produkty sú určené na hydratíciu vlasov, ich zjemnenie a zabraňujú krepateniu vlasov. Navyše obsahujú argánový olej, ktorý je pre vlasy ako tekuté zlato!


Rituals Sprchová pena Sakura

Sprchová pena s vôňou ryžového mlieka a čerešňového kvetu je jednoznačne zaujímavá, ak nič iné. Veľmi sa mi páči, že gél sa po nanesení na pokožku mení ma bohatú penu. Veď predsa pena je život!


Benefit They're Real Mascara

Túto riasenku som už mala (takisto len v cestovnom balení) a bola som s ňou veľmi spokojná, takže ma v balíčku len potešila. Riasy veľmi pekne natočí, predĺži a pridáva im na objeme. Praktické cestovné balenie môžete so sebou zobrať všade. 


Bourjois Rouge Laque rúž

Tekutý rúž od Bourjois má nádhernú farbu, ktorá je ideálna nie len na jeseň, ale aj napr. k vianočnému stolu alebo na silvestrovskú party. Tento odtieň sa chodí každej jednej žene, pôsobí veľmi zmyselne a žensky. 


Ecotools Štetec na makeup 

Posledným produktom v boxíku je vegánsky štetec na makeup, ktorý je dokonca ručne vyrábaný! Má krásnu bambusovú rukoveť a veľmi jemné a príjemné štetinky. Aj keď ja na makeup radšej využívam okrúhle kefkové štetce, bude perfektný napr. na nanášanie masiek. 


Čo hovoríte na boxík? Zaujali Vás niektoré produkty?



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

10 komentárov

  1. to vyzerá na parádne vecičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Box sa mi síce veľmi páči, no tentokrát som si ho neobjednala, nakoľko určité produkty, ako napr. Bourjois tekutý rúž, Navia prírodný dezodorant a Ecotools štetec ma príliš nezaujali. Inak hodnotím boxík za veľmi vydarený a zrejme by som si ho, aj napriek tomu, že ma všetky produkty neoslovili, tiež kúpila, ak by som nemala toľké zásoby kozmetiky ako mám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve s Navia dezodorantom som veľmi spokojná, aj keď som mala na neho výhrady a štetec na makeup je takisto dokonalý"!:)

      Odstrániť
    2. Dobry den.Kde sa prosim Vas daju objednat kozm.box?

      Odstrániť
  3. Boxík je prekrásny, ale tentoraz som si ho neobjednávala, pretože niektoré produkty ma neoslovila a niektoré už mám odskúšané.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi dobré produkty :) Hneď by som olej Nuxe a špirálu od Benefitu vyskúšala. Možno sa tiež niekedy ulakomím na takýto boxík :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Boxík nevypadá úplně zle. A koukám, že je tam moje oblíbená Navia :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nad boxíkom som dávnejšie tiež rozmýšľala, je to super cena za produkty, ktoré sa tam nachádzajú :) Už dlhšie ma láka NUXE olej a v tomto mini balení je ako stvorený na cesty, tiež by som rada vyskúšala aj kozmetiku Rituals :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla