Mojich 5 letných must-haves

júla 29, 2017

Neviem ako Vy, ale ja skrátka leto milujem. Vyvaľovanie sa na slnko, čvachtanie sa v bazéne, dni bez make-upu, výlety, žiadne zbytočné vrstvy oblečenia, dlhé letné noci, diskotéky pod holým nebom. Aj keď toto leto už nemám také voľné, keďže väčšinu času som v práci, stále si vychutnávam to krásne slnečné počasie, plánujem výlety a nasávam dobrú energiu. 


Každý rok sú nejaké novinky či limitky, ktoré ma nadchnú, ale v podstate sú to stále tie isté veci, ktoré používam dokola. Pokožku nechávam dýchať a veľmi sa nelíčim, preto dekoratívka v tom obsiahnutá nie je, za to je niekoľko produktov, bez ktorých si leto neviem predstaviť. A dnes Vám poviem, ktoré sú moje momentálne najobľúbenejšie a najviac používané. 



Zrejme mojim najviac používanejším produktom v lete je opaľovací krém. Vyberám si najmä tie kvalitnejšie, aj keď si občas za ne musím priplatiť. Avšak ochranu mojej pokožky neberiem na ľahkú váhu, najmä pred slnkom. Takisto som sa poučila z minuloročnej dovolenky v Taliansku, kde som sa hrozne spálila a následne som sa asi 3 dni šúpala, čo nebolo ani príjemne a ani to nevyzeralo 2x vábne. 

Momentálne používam viacej značiek opaľovacích krémov, no veľmi som si obľúbila najmä tento od Collistar. Konkrétne tento má SPF 30, čo mi už teraz v priebehu leta stačí, keďže úž základ opálenia mám a už len chcem nachytať poriadny bronz.



Ochraňovať pred slnkom netreba len svoju pokožku, ale aj pery, ktoré sa takisto môžu veľmi ľahko spáliť. Preto som si obľúbila Labello Sun protect, ktoré obsahuje SPF 30. Vysoký faktor spoľahlivo ochráni moje pery pred slnečným žiarením. Navyše vďaka obsiahnutému včeliemu vosku ostávajú hydratované a príjemne voňajú. 



Aj keď je leto a moja pokožka je mastná aj bez toho, netreba však zabúdať na jednu vec. Hydratovať a hydratovať. Najmä zvnútra, ale netreba zabúdať ani na kvalitný pleťový krém

Za poslednú dobu som si veľmi obľúbila tento od Lush. Ako som sa dočítala, mal by to byť jeden z ich najlepších a musím povedať, že je vážne dokonalý. Obsahuje čerstvý ananás, ktorý sťahuje póry, čerstvé bio limetky a pomaranče, vďaka ktorým pleť zostáva matná a zbavujú ju od odumretých kožných buniek a medovú vodu z pomarančového kvetu, ktorá ukľudňuje a hydratuje. 

Vôňu má sviežejšiu, aj keď nie zrovna najpríjemnejšiu. Rýchlo sa vstrebáva do pleti, nepne ju, nemastí a príjemne hydratuje. 


Či už vďaka horúčavám, cvičeniu alebo už len vďaka tomu, že je leto, vlasy sa mi v tomto období mastia o čosi viac. Preto je pre mňa viac ako nutnosťou mať pri sebe suchý šampón. Vyskúšala som ho už od mnohých značiek a najviac som si obľúbila značku Batiste

Mám ho aj v klasickom veľkom balení, aj v malom cestovnom, ktoré nosím vždy so sebou. Moja obľúbená je verzia s vôňou čerešne alebo tá, ktorú vidíte na fotke. S vôňou kvetín. Moje vlasy nie len spoľahlivo zbaví masnoty, ale aj krásne prevonia. 

Pozor, nezamieňajte si klasický šampón so suchým. Suchý šampón je vhodné použiť napr. vtedy, ak sa Vám na druhý deň vlasy začínajú mastiť, aby Vám ešte deň vydržali v poriadku. Nie ako náhradu za klasický šampón. 


Na leto uprednostňujem najmä svieže, kvetinové a ovocné vône pred ťažkými a korenistými. Obľúbila som si najmä telové spreje a ľahučké toaletné vody. Túto od Victoria's secret som dostala od kamarátky a je úžasná. Niečo medzi toaletnou vodou a telovým sprejom. Svieža, kvetinová, ideálna na leto. 

Máte aj Vy nejaké obľúbené produkty, na ktoré by ste v lete nedali dopustiť? 



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Suché šampóny od Batiste sú zázrak, bez nich by som to v lete neprežila ani ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také mám v létě mnohem radši jen tělové spreje :) Já asi vyloženě žádný produkt, který bych používala jen v létě, nemám, ale po celý rok nedám dopustit na balzámek na rty :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Spreje od Victorky taky miluji :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Batiste je osvědčená klasika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Labello a Batiste sú moje must haves počas celého roka :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelé produkty. Ja milujem najmä melónové Labello a to počas celého roka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím uznať, že bez Batiste by som ani ja nevydržala u mňa sa ich za leto vystrieda veľmi veľa:) A taktiež ten sprej od VS je skvelý.
    Máš krásny blog len tak ďaľej! https://lifeofbasicgirl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. batist sú najlepšie suché šampóny u nás! mala som v poľsku lepší... ale nie je u nás k dostaniu, takže tento je najlepšou voľbou vôbec! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Medzi mojich letných favoritov taktiež patrí ten Labello balzám na pery, je skvelý :) Batiste mám doma a ešte som ho ani nepoužila a čo sa týka letných vôní, rovnako ako ty uprednostňujem skôr svieže ovocné a kvetinové a hlavne telové spreje, ktoré sú presne ako si ty povedala, oveľa "ľahšie" na leto :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Batiste je samozřejmost u mě doma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Batiste má nejlepší suché šampony :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Suché šampony Batiste používám celoročně, jsou nejlepší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Batiste šampón je moja láska, ten ma už toľko krát zachránil. Inak ani pomáda nevyzerá zle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. balzamy na pery a telové spreje sú aj moje letné must-haves ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla