Gosh novinky - tekuté rúže a lícenky

júla 11, 2017

Od kedy som sa začala naplno venovať kozmetike, nie len moja peňaženka utrpela. Pamätám si, ako som mala malú kozmetickú taštičku a v nej obyčajný make-up z drogerky, špirálu, čiernu linku, ceruzku na obočie, balzam a 2-3 rúže. A ako to vyzerá dnes?

Kozmetiku mám uloženú v komode, ktorú mám v izbe a veru už zaberá slušne veľa miesta. Je mi jasné, že niektorí ľudia by sa za to búchali po hlave, že či som normálna. Avšak ja som toho názoru, že každý by sa mal venovať tomu, čo ho baví a mňa baví práve líčenie a kozmetika.

Plánujem sa líčeniu venovať naplno, chcem si spraviť nejaký kurz, takisto by som chcela aj kurz maskérstva a keď sa presťahujem do Košíc, naplno sa tomu venovať a líčiť. Takisto mám taký menší sen, ktorého súčasťou je aj môj blog a v budúcnosti si ho chcem určite splniť. Tým snom je môj vlastný časopis na tému beauty. Ale o tom potom. 


Značku Gosh poznám najmä vďaka Miss Slovensko, kde je v poslednej dobe veľmi spomínaná a ak mám byť úprimná, pred tým som od nej vyskúšala iba jeden produkt a to bola riasenka v ružovom obale, o ktorej ste už isto niekde počuli alebo ste ju videli, prípadne aj sami vyskúšali. Ja som s ňou bola veľmi spokojná, ale našla som si inú (lacnejšiu), ktorú som si obľúbila viac a ostala som verná tej. 

Veľa som sa od vtedy o tejto značke čítala a blogerky aj youtuberky, ktoré o nej hovorili s ňou boli veľmi spokojný. Preto som sa veľmi potešila, keď som dostala možnosť spolupracovať s ňou. 

Ešte 2 mesiace dozadu mi prišli novinky a to tekuté rúže a tekuté lícenky vo všetkých farbách. S tekutými rúžmi už mám celkom dosť skúsenosť a vyskúšala som viacero značiek, preto viem, čo od nich chcem a očakávam a na tieto som bola veľmi zvedavá. Takisto ma zaujali tekuté lícenky, s ktorými som sa stretla po prvý krát. 


Matné rúže nájdete v 8 nádherných odtieňoch od nude cez ružovú až po tmavo fialovú. Celkovo sa mi páčia všetky odtiene a ich pigmentácia je naozaj výborná. Veľmi sa mi páči výrazný matný efekt, ktorý zanechávajú. So štetčekom sa veľmi dobre pracuje a zabezpečí presné nanášanie. Takisto mám pocit, že po nanesení sa mi jemne zväčšili pery. 

Čo je oceňujem je fakt, že obsahuje extrakt z púpavy, je bez parfumov a parabénov a obsahuje LipPerfection, ktorý zrýchľuje mikrocirkuláciu pier. Rúže pery nevysušujú a výdrž je taktiež super. 



Ako môžete vidieť hore na swatchoch, farby sú naozaj krásne pigmentované. Odtiene sú: 
1. 001 Candyfloss
2. 002 Pink Sorbet
3. 003 Nougat Fudge
4. 004 Chinese Rouge
5. 005 Red Carpet
6. 006 Berry Me
7. 007 Nougat Crisp
8. 008 Arabian Night

Tu môžete vidieť, ako vyzerá odtieň 001 Candyfloss na perách. 


Ako som už spomínala, s tekutými lícenkami som sa stretla po prvý krát. Nájdete ho v 2 odtieňoch a to:
008 Rose Blush (vľavo)
010 Coral Blush (vpravo).
Líčka veľmi nezvýrazní, skôr im dodá prirodzenú a šťavnatú farbu, čo sa mi veľmi páči, keďže nehrozí, že budem vyzerať ako Marfuša. 

Produkty obsahujú svetlo odrážajúce pigmenty, ktoré líčka rozjasnia a ako aj tekuté lícenky, extrakt z púpavy. Nanášanie je naozaj veľmi jednoduché a efekt pôsobí prirodzene. 

vľavo- 008 Rose Blush , vpravo- 010 Coral Blush

Ako sa Vám páčia novinky? Vybrali by ste si niečo? 



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Tie tekuté lícenky vyzerajú veľmi zaujímavo :) Krásne produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne produkty a vyzerajú moc zaujímavo. :) <3 Keď je reč o tvojej taštičke. Pamätám si na to, tie naše wooow ja mam riasenku. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím ti palce nech sa ti to všetko splní pokiaľ ťa to baví tak nie je o čom:) Ja som od gosh prvý krát skusila tiene teda vyhrala a sú uplne skvele mám ich rada, potom neskor som si kúpila jeden matný rúž bol po nich celkom dopyt a až na druhý krat sa mi ho podarilo kúpiť:-D a teraz mám aj očnú linku a drží ako ďas:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Môj BLOG-Sydney Sleek diary♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, rúže vyzerajú fakt super, páči sa mi aj matný finish, aj farby! Čo sa týka líceniek, tiež som sa s tekutými lícenkami ešte nestretla. Inak Gosh som poznala ešte roky roky dozadu a mala som od nich ceruzku na oči a bola to aj doteraz najlepšia ceruza akú som kedy mala!

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. niekedy som nemala rada ruže , ale čím som staršia mam ich rada, a teraz práve fičim na takom telovom, ale milujem aj kriklavo cervene ci ruzove :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechny produkty, co tady ukazuješ vypadají skvěle:) já mám od Gosh nejradši řasenky:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Určitě me zaujaly matné rtenky, vypadají skvěle :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aj rúže aj lícenky ma zaujali :) mám pocit, že som od Gosh mala v živote iba jeden produkt, inak ma táto kozmetika obchádza,ale produkty vyzerajú super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten čo máš na perách je skutočne krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty tekuté rtěnky jsou překrásné :).

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla